Мартентски благотворителен базар ДБМ Пловдив 2012 г

• 19 678
  • 155
  •   1
Отговори
# 135
  • Пловдив
Вярно,че участвах много скромно, но това, което чета от уикенда, ме изпълва с толкова удовлетворение!!!
Много съм доволна, че станах част от това! ... и (признавам си) горда със себе си Embarassed
Ани, бъди жива и здрава, и ти, и всички от фондацията!
Ще следя за други инициативи на движението   newsm10
Желая ви успех!!!

# 136
  • пловдив

С много усмивки да ви закичи баба Марта  Hug Hug

# 137
  • Пловдив
Няма скромно участие. Всеки който се е включил, не зависимо с какво е  допринесъл този базар да стане реалност!

Честита баба Марта на всички!

# 138
# 139
ЧЕСТИТА БАБА МАРТА! БЪДЕТЕ ЖИВИ И ЗДРАВИ И ДОГОДИНА ПАК ДА НАПРАВИТЕ ИЛИ ДА ПОМОГНЕТЕ ЗА МАРТЕНСКИЯ БАЗАР!  bouquet

# 140
  • пловдив
Мили момичета, съжалявам за закъснението с информация, за окончателната събрана сума от базара. Изчаквам официалното имфо на координатора на звеното. Мога само да кажа, че сме се справили страхотно  newsm10

# 141
  • Пловдив
Окончателния резултата от тазгодишния Благотворителен мартенски базар е 2250лв.

Искам да се извиня за забавянето да съобщим сумата, но поради смяната на продавачи и закъсняла комуникация чак днес успяхме да сумираме общата сума.

Изказвам и искрените си благодарности на всички които бяха съпричастни към нашата инициатива и помогнаха и този базар да стане реалност. На всички които плетоха, рязаха, низаха, продаваха, купуваха, подкрепяха  и помогнаха за този невероятен резултат. БЛАГОДАРЯ ВИ!  bouquet  bouquet  bouquet

# 142
  • Пловдив
На мен ми се струва добра сума!
Как "стои" на фона на миналата година?
Дай Боже да бъдат зарадвани повече деца!!!

mili, antom
благодарим ви за възможността да бъдем добри

# 143
  • София
Честита Баба Марта! И браво на Пловдив!

# 144
  • Пловдив
На мен ми се струва добра сума!
Как "стои" на фона на миналата година?
Дай Боже да бъдат зарадвани повече деца!!!
Сумата е много добра. Миналата година резултата беше 1100лв.

# 145
ЧБМ ! Бравона всички,направили този резултат реалност  HugБъдете живи здрави   bouquet

Великденски базар ще има ли?

# 146
  • Пловдив
Великденски базар ще има ли?
В Пловдив няма да има, но момичетата от ДБМ Пазарджик подготвят такъв: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=634534.0;topicseen . Който има желание да подготви нещо, може да го направи и да го изпрати.

# 147
Честита  Баба  Марта и  от мен на всички и  едно голямо благодаря, че  станах  част  от чудесата които правите!

# 148
Ей, момичета, страхотна работа! На тази криза вие удвоявате събраната си сума от предния базар!
Целувки от нас! Голямо вдъхновение сте!

# 149
  • Бургас
Поздравления и от Бургас момичета.
Невероятни сте  Hug
Браво на Вас.

Честита Баба Марта!

Общи условия

Активация на акаунт