Спихолог обУжава да се Усведомява за ЩЕзофрениСния ПрЪвУписТ на кирЕлица – 65

• 26 421
  • 741
  •   1
Отговори
# 405
  • гр. София

Цитат
следвах детската си мечта да стна учител. По средата на следването ми нещо ми прищтрака и започнах

На какъв ли правопис биха се научили учениците?... Rolling Eyes

# 406
Не е от форума, но кърти.
Цитат
мюхтия

# 407
  • Sunshine state
Цитат
мюхтия
Това какво е?Мюфтия?  newsm78

# 408
Цитат
Ето ви няколко готини лолпейпърчета за деск

Замунда е неизчерпаем извор на правописТ.

# 409
  • гр. София
Цитат
Ето ви няколко готини лолпейпърчета за деск

Хахаха, трябвало е да пише и "готЕни"  Laughing

# 410
Цитат
мюхтия
Това какво е?Мюфтия?  newsm78
Точно.

# 411

Има такъв израз. Става дума за вид плетка. Не е грешка.

# 412
Цитат
добро утро и от мен, вчера бяхме на консултация и малкия е 8 кг и 66см, докторката ми се скара че много сам му давала да яде и ми забрани да му давам по 180 гр , защото щял да развие рахит,, и понеже му е  много малка фонтанелата ми изпрати на неотолог , и вчера оспяхме веднага да го заведем за да му видят мозачето да ли добре се развива слава богу всичко е наред , но и тя ми се скара каза ако е необходимо да му давам през 1-2ч да яде  по 140 гр , а не както аз правя през 4 ч , защото бил дебел.И така ме наплащи тая докторка ,каза ако почнел да му се потят краиниците, да се стряска постоянно , и да си варти главичката докато спинка било признак за рахит и след един месец сме пак на преглед. нО СПОРЕД МЕН ВСИЧКО СИ Е ДОБРЕ ВСЯКО ДЕТЕ СИ Е РАЗЛИЧНО В МОЧЯБРОД ВСИЧКИ СА ДЕБЕЛИ ,А НА МАЖА МИ ВИСОКИ И ВСЕ ПАК ТОВА СИ Е ГЕН . а ДА КАЖА ЗА ИЗЛИЗАНЕТО НИЕ ПОЧТИ ВСЕКИ ДЕН ИЗЛИЗАМЕ В МОЛА

# 413
  • София
Пуци, пиши неотолога при ония четиримата другите   Peace
Това сигурно е обратното на отолог  newsm78

# 414
  • София
МОЧЯБРОД  много ми хареса! Party И  така ме наплащи.И други има, но не мога да препиша всичко.

# 415

този "МОЧЯБРОД" "моят род" ли трябва да означава?  newsm78

от мен
Цитат
съобразно опъването

# 416
  • на последния етаж
Цитат
Ох аз вече се отчаях чесно да ви кажа. Понеже не съм в Бг а в Кипар ми трябва нещо с висока защита , защото тука лятото...nwsm61 с тия 50 градуса на сянка... За 2 години ми се разказа играта на лицето от мазна вече стана суха на места (мазна си остана само в Т зоната) сутрин ми опъва едно гадно и от няколко месеца тия бръчки на челото много си личат а съм на 20:cry::badwords: И кажете ми как да си взема козметика на L'oreal или Garnier като ги продават в супермаркета newsm2... кажи някоя марка от скъпата козметика която ползваш парите нямат значение все пак това е за кожата на лицето и ако за нея не дадем малко пове4е пари.... то за кое

# 417
МОЧЯБРОД е "моя род" нали? doh
Просто целият пост е забележителен Crazy

# 418
  • София
Цитат
При мен със всички уруди е така.

Грешка от бързане и недоглеждане, но ме разсмя!

# 419
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Цитат
ПОЧТИ ВСЕКИ ДЕН ИЗЛИЗАМЕ В МОЛА

А на мен това ми спря дахта
Rolling Eyes явно новата мода при излизането и разходките на чист въздух са магазините и кафетата  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт