Как си представяте съфорумките си?

• 47 130
  • 1 328
  •   1
Отговори
# 135
  • Колибите
Акаша - с много дълга тъмнокестенява права мека коса, висока, слаба, с пищен бюст,  матова кожа, келтка, слуша Ения и Шаде.

Mamacita Bandida - пише в профила й, че е на 25, но я възприемам като жена с изключително зряло, премерено и мъдро мислене, да речем около 45. По-скоро ниска, много слаба. Обувките й винаги са елегантни.
(аз съм на толкова, ама малко не ми е зряло мисленето Simple Smile)).

# 136
  • в рока
Цитат
Акаша - с много дълга тъмнокестенява права мека коса, висока, слаба, с пищен бюст,  матова кожа, келтка, слуша Ения и Шаде.

А според мен слуша рок Grinning

# 137
Като я чуеш само как неправилно говори по интервюта,ти иде да заплачеш....От умна до хитра, Шанел,има Балкан разлика
Ами разплачи се на някое нейно интервю. Аз мисля, че на нея й е все тая, важното е, че я следите и говорите за нея.

# 138
  • в рока
Шанел,ти отвори темата за Мария.Не и следя интервютата,ПОПАДАЛА съм на тях.Ако искаш,отвори си отделна тема за Чалга дивите,виждам,че са ти слабост

# 139
Това ми е мнението за Мария

# 140
Шанел,ти отвори темата за Мария.Не и следя интервютата,ПОПАДАЛА съм на тях.Ако искаш,отвори си отделна тема за Чалга дивите,виждам,че са ти слабост

Да, бе, голяма слабост са ми. Но ти си ми още по-голяма. В първата си публикация, имах предвид точно жени като теб.

# 141
  • София
Е, чалга дивите може и да са всичко, но определено се наместиха в челните редици на красиви и добре облечени жени.
За ужас на родната естрада, примерно.
С пълен успех нарицателното за чалга визия можем да отнесем към естрадата, начело с примите.

# 142
  • София
Мария не ме вълнува особено, обаче на вас защо метър и шейсет ви се струват толкова малко пък. Crossing Arms

# 143
Какъв е ника на Мария, с който се подвизава във форума? 

# 144
  • в рока
Цитат
Повечето си ги представям така, както самите те се представят. Който чете злобните подмятания за чужди и наши звезди в Звездни коментари, как би си представил повечето от пишещите там? За да нападаш една фолкпевица, без да я познаваш, но настървено да я нападаш, е, що за екземпляр си? Каква наслада може да ти предизвика това, да наречеш фолкпевицата Мария грозна, тъпа, дебела?

Шанел,нещо много си се обърка(не го забелязвам за пръв път).Не познавам Мария,съдя за нея както казах на изявите и, на които съм попадала.Въпреки,че не слушам чалга,има няколко много красиви певици,които харесвам.В Звездни коментари никога не съм влизала

# 145
  • Galaxy 13197853088
Сериозно ли пише тук?

Няма да закачате Марчето ей !Аз съм я виждал отблизо като не беше декорирана официално. Отиваше до пазара. Очарователно миньонче.
Беше.

# 146
Че тук пишат бая по-тъпи и по-добре изглеждащи парчета от Мария. Да се радват само, че не сте ги надушили.

това е моята Трещерица

# 147
  • При хората, които обичам
Влизам и очаквам да видя описания на съфорумки. Пък то - Мария. Какво има за описване, всички сме я виждали. Ето, даже и Лабрадор, при това - в естествения ѝ вид.

Последна редакция: вт, 24 яну 2012, 15:07 от ДеВ

# 148
  • София
Всъщност Трещерица много успешно може да бъде и Жозефа Крушо.

# 149

Шанел,нещо много си се обърка(не го забелязвам за пръв път).Не познавам Мария,съдя за нея както казах на изявите и, на които съм попадала.Въпреки,че не слушам чалга,има няколко много красиви певици,които харесвам.В Звездни коментари никога не съм влизала
Оооо, без да ми се оправдаваш, извиняваш и обясняваш.

Общи условия

Активация на акаунт