ЕЗЕЛ - мъжът,който ще отнеме съня ви - по Нова тв

• 49 901
  • 718
  •   1
Отговори
# 120
  • София
Диди88, Слънчогледка Яваш, май не съм единствената , която въздиша по Харунчо.Оле, те станаха трима - Къванч, Серхан и Кенан, горкия ми съпруг, добре че не знае...
Аз даже се ожених за Серхан  Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed смених си и фамилията  hahaha hahaha hahaha hahaha
И да разбере лошо няма,трябва да ценим красотата  Blush
Кога? Как така? Защо? А аз къде съм? А сега той как е?   newsm12
Но добре тогава, за мен остават дуо КК
Той е добре Embarassed Embarassed ,но няма да се плашиш,ще си го делнем,аз не съм егоистка  smile3503 smile3503

# 121
Слънчогледка Яваш, ти си страхотна, не съм се и съмнявала , че си се грижела прекрасно за нашето момче

# 122
Хайде и битивито да не остане назад. И там ще дават целия епизод на Пепелта, но иначе пишат 1 и 2 еп.

Аз викам - като ще е битка да е битка ...какво ще си играят с по един епизод, два епизода двете телевизии...

Я да почват нонстоп денонощно серия след серия - докато зрителите изпоприпадат пред телевизорите.... Joy Joy Joy

В рекламните паузи може по малко новини да пускат - колкото да чуем какво е свършил насам-натам Бойко Борисов

Joy Joy Joy Joy

# 123
За хубаво или лошо ако се пропуснат няколко серии от Езел (особенно в средата на сезона),не може да се хване сюжета.Докато при Фатмето ако се изпусне някой и друг епизод не е голяма драма.

# 124
А, аз от Къваньо не се отказвам за нищо на света и ти недей, няма начин да се вземат със Сонгюлчето, той си е с Азра. Ама не ми пречи, ако ще и да се ожени. И аз съм омъжена. Леле, ако разбере моя какво му мисля... Joy Joy JoyКенан ми харесва, ама не може да ми обсеби мислите, аз си падам по по- европейски тип. Такъв мургав, тъмнокос си имам вкъщи.че е и по- хубав.

# 125
lor, не се притеснявай за Бойко. Той е толкова велик, че нищо чудно да почнат  и в турските сериали да го дават, случайно да не го забравим, де.

# 126
Аз съм болна просто...как можаха да ми скроят този номер.. Crossing Arms

# 127
queen_fenka, остави ги тези моментни увлечения на Къванчо, накрая ще се осъзнае. С всички досега дето съм го виждала не изглежда толкова добре, колкото със Сонче, а пък и виж той по свой начин си я търси- все брюнетки харесва, търси я, но не си признава. Чак ми напомня сегашното му поведение на първите серии на "Перла" - харесва Сонче, но не смей да си го признае. Хайде, дерзай.

# 128
Поне няма да се караме аз КЪванч не го искам ..  Joy

# 129
Лор, сега пуснах бтв, дават До последен дъх, просто са му сменили часа на излъчване.

Ами супер, нека да продължават да рекламират Кенан, ние нямаме нищо против  Wink  Rolling Eyes

# 130
Поне няма да се караме аз КЪванч не го искам ..  Joy

+ 1  Joy Joy Joy Joy
Не че е лошо момчето,напротив...ама пуст типаж бега към Кенан  Heart Eyes
Иначе от филма и Тефо не е лош, Али аби е сладур.А Дженго....ахх тоз Дженгиз  Crazy

# 131
тука май мн стари кучета станахме, нямам търпение до 20 часа, набързо ще нахраня детето, сипвам си една чаша вино и гледам.

# 132
Диди88, Слънчогледка Яваш, май не съм единствената , която въздиша по Харунчо.Оле, те станаха трима - Къванч, Серхан и Кенан, горкия ми съпруг, добре че не знае...

Майко мила, ами че ние въздишаме и по Ийит  Embarassed Embarassed Laughing

# 133
Късметче  Hug  bouquet PeaceЗдравейте! И аз при Вас, ако може! Hug
Бях се наточила на Пепел от рози, ама сега като разбрах за Езел, идвам тук!
Малко съм го гледала(че друг ми е изпил мозъка, то се вижда кой  Embarassed) и сега ще ми е много интересно! Шоуто продължава, ТВ се хванаха за гушите, ама дано зрителят да не губи!
 bouquet

# 134
Yanina, Диди88- супер! Две по- малко! hahaha hahaha

Общи условия

Активация на акаунт