ЕЗЕЛ - мъжът,който ще отнеме съня ви - по Нова тв

• 49 936
  • 718
  •   1
Отговори
# 630
О дадоха как казва думите които са написани в подписа на Лор и ConfusedНо ще свикнем ама ooooh!

# 631
За пръв път от началото на филма изпитах съжаление към Ейшан. И тя попадна в капан също като Йомер.- и двамата в капана на Дженгиз.И тя ще бъде затворник макар  че ще живее в лукс.

# 632
И за Ейшан ми стана тъжно. И за Мерт.
Надявам се Бахар да е станала свястно момиче иначе ще ме е яд.

Станала е не просто добро момиче , тя е ангел Heart Eyes

# 633
О дадоха как казва думите които са написани в подписа на Лор и ConfusedНо ще свикнем ама ooooh!

Елмирка не е оригинала , но е по добре от гласчето на Али   Wink

М/ другото тази вечер гледахме само 37 мин от 3 оригинален епизод  ooooh!

# 634
В Замунда вече се качва "Езел".

# 635
  • Пазарджик

Елмирка не е оригинала , но е по добре от гласчето на Али   Wink

то този дубльора на Али по пискливно няма как да го докара.Чак се притеснявам за него - че до края на филма ще остане без глас милия  hahaha

# 636
Бахар е нашето слънчице Heart Eyes

# 637
Момичета, за пръв път в турски сериал да ми харесват всички от главните герои. Даже тоя вуйчото от затвора с гъстите мустаци....брррр...аз мразя мъже с мустаци Sick....ама на тоя дядо му ходят.Много хубави мъже и жени са събрали тук, и както разбирам - някои от тях световно известни манекени и модели. Ама играят много добре...не са като нашите манекенки, милите Grinning. Днес една колежка каза, че маЙ щял да се появи и оня русия симпатяга от Перла....Знаете ли кога? Къванч маи се казваше Embarassedпростете, ако бъркам...

# 638
О а по броенето на нова съвсем няма скоро да се появи Къванч ooooh!иначе има много време до тогава Hug

# 639
За пръв път от началото на филма изпитах съжаление към Ейшан. И тя попадна в капан също като Йомер.- и двамата в капана на Дженгиз.И тя ще бъде затворник макар  че ще живее в лукс.

newsm10 Абсолютно, като бясно куче в клетка, ще хапе, ще лае, ще беснее. Ще лъже всички, но себе си няма да може да излъже.

# 640
А в рекламата за понеделник показаха как Ейшан е при Йомер...това затвора ли е , не знам, ама той как си отдръпна ръката от нейната...За какво е отишла при него, като не иска прошка - да го измъчва ли?

# 641
Възхищавам се много на актрисата в ролята на майката на Езел-Ипек Билгин.Тя беше в номинациите в 2011 г. да най-добра поддържаща роля.В едно интервю май беше,сподели,че е гледала многократно Ал Пачино в "Усещани за жена",за да бъде убедителна в образа на сляпата майка.Блестящо се е справила.Всъщност тя първа ме разплака в "Езел" smile3501

# 642
А в рекламата за понеделник показаха как Ейшан е при Йомер...това затвора ли е , не знам, ама той как си отдръпна ръката от нейната...За какво е отишла при него, като не иска прошка - да го измъчва ли?

Скрит текст:
Нали е бременна, но не му казва, за мен още един + за нея.

Емка, и на мен ми е любимка, но то има ли някой да не се справя, освен
Скрит текст:
Бидето  Mr. Green

# 643
И на мен ми харесва майката как играе.И братчето ме накара да се просълзя в сцената до решетката при свиждането. Ееех, как ми се догледа "Усещане за жена"...

# 644
Момичета аз да си призная погледах малко напред и  нещо ми направи впечатление:
Скрит текст:
Али да не е блюбен в Бахар

Общи условия

Активация на акаунт