Размяна на парфюми 41

• 63 147
  • 736
  •   1
Отговори
# 255
  • USA, Steak State
Да опъна пак временно сергията, поне това, което е останало.

40/50ml

73/75ml

27/30ml

# 256
  • София
Търся 1 мл Ботега Венета срещу пробичка на нещо от гардеробчето ми  Heart Eyes

# 257
  • Пловдив
Здравейте! Ето и моите парфюми за размяна:

Armani Code - около 30/50 ml;

Eternity Calvin Klein - около 25/30 ml;

D&G Dolce and Gabbana - тестер с капачка, 100 ml, само тестван;

First Premier Bouquet Van Cleef & Arpels - 20 - 25 /60 ml;

- Roberto Cavalli Serpentine - 95/100 ml, тестер без капачка.

Търся Escada incredible me, Casmir Chopard, Calvin Klein Euphoria, Ralph Lauren Hot, L Lolita Lempicka, YSL Cinema, като разбира се, очаквам и други предложения. Peace

Последна редакция: нд, 19 фев 2012, 10:02 от marzeliva

# 258
Предприела съм генерална чистка на парфюми, които вече не ползвам.
Armani Code for Women Giorgio Armani 70/75 мл с кутия
Noa Cacharel 100 мл с кутия
Ricci Ricci Nina Ricci  45/50 мл с кутия
Pleasures Estée Lauder 80/100 мл с кутия
Max Mara Max Mara 90/100 мл с кутия
Sensi White Notes Giorgio Armani 60/75 мл с кутия
Shalimar Guerlain EDT 40/50 с кутия
Cruise Collection - Escale a Portofino Dior 50/75 без кутия, продукт
Poison Dior 25/30 мл с кутия
Covet Sarah Jessica Parker 85/100 мл тестер с тестерска кутия
Idylle Eau de toilette Guerlain 100 мл тестер
Приемам адекватни предложения за замяна с парфюми от същия клас и приблизително същото количество. Grinning

# 259
  • някъде под слънцето...
Феи,  извинете, ако въпросът ми не е за тук, но да попитам,  според вас дали е коректно дама, която е уговорила размяна*отливки* да ги изпра6та с обикновена по6та без да уто4ни това, и  след като два месеца пратката не се появва, се се6та, 4е е объркала адреса и предлага да се из4ака о6те един месец, за да се върне праткта при нея и отново да се препрати.
За протокола, дамита полу4и своите 10 дни след уговорката с пакет с номер за проследчване.Каза, 4е са се излели, , но нчколко дни по късно ги пусна в размените , като само пробвани
Утре се затваря периода от 3 месеца , а от дамата ни вест ни кост.
Отливките съм ги прежалила,  загубих и надеждата, 4е 6те полу4а моята, но все пак  ми остана гори4иво от нелепата ситуация,

# 260
  • София
sl, нещо те мотаят  Thinking Досега за 2 месеца щеше да се върне пратката, ако наистина адресът не беше наред. Мисля, че проблемът не е в адреса.

# 261
  • USA, Steak State
sl, кажи на тази дама да ти плати отливките.

# 262
Ех, мине се, не мине и се пръкне някоя "черешка" на тукашната "тортата"... Confused
sl, съжалявам да прочета, че точно човек като теб е получил такова некоректно отношение!
Липсваш в "Размислите и страстите"! Hug

# 263
  • USA, Steak State
Бижу, "черешката на тортата" съм аз.

sl, Три пъти ти предложих да ти платя отливките, три пъти ми отказа. Явно много искаш остатъка от парфюма и шишенцето и затова следващата седмица ще ти пратя и него. Този път ще дам 30$ за подпис при получаване, подарък от мен за теб. Тъй като съм коректна и всеки в тази тема, може да го потвърди.

Цитат
За протокола, дамита полу4и своите 10 дни след уговорката с пакет с номер за проследчване.Каза, 4е са се излели, , но нчколко дни по късно ги пусна в размените , като само пробвани

В размените бяха пуснати тези в бутилката с пръскало, а "излелите" се бяха спирнцовките с иглите, които ми беше пратила.

Извинявам се на модераторите за офф-топика.

# 264
  • София
  Не издържах и ще се включа.

Сл само за твоя протокол: това бижу, тази черешка на тортата е едно от най -честните същества, които познавам. За пореден път се убеждавам,че колкото по-свестен е човек и колкото повече се бъхти толкова повече бива обруган. Вдовичката ми прави услуга след услуга и абсолютно безкористно. Ако искаше да не ги получиш въобще нямаше да се занимава с теб. Много много криво ми стана. После пак ще пиша............

# 265
  • някъде под слънцето...
Никъде да съм казала, 4е е не4естна, просто изложих фактите, мога да подкрепя всчка своя дума с цитати от съоб6таения.
Просто иммахме уговорка, която не бе6е спазена.
Уговорката бе6е за размяна , а не за пла6тане, и не искам оригинална опаковка. 20 млл за които става въпрос вместо уговорените 30 могат да бъдат и във спринцовка.
За мен е важно съдържанието, а не флакона.

Последна редакция: нд, 19 фев 2012, 00:52 от sl

# 266
TheBlackWidow, и това съжалявам да прочета - че конфликтът е с теб! Надявам се хора, като вас двете, да съумеят да се изяснят на лични! Peace

# 267
Вдовицата преди месец ми прати нещо и аз го получих за седмица.Моето обаче отиде нататък към нея за повече от месец. Бях се притеснила а тя изобщо не, и ме успокои , прецених я като една от най-коректните мацки с които съм разменяла. Кофти се е получило с пощата но съгласете се че тези неща е най-добре да се уреждат лично. Сега тук и да се коментира ние не сме пощаджийки и не можем да помогнем.В крайна сметка колкото и да не иска някой пари щом се налага да ги приеме защо е нужно да се харчи по пощата два пъти аз не разбирам Thinking Crossing ArmsДано проблема се реши,нищо лично sl  bouquet

# 268
И двете дами са супер коректни Peace

Не мога да взема страна!

Американските пощи наистина искат и майка ви,и баща ви за проследяване до страната получател,затова се въздържам от такива размени/около 3-4 пъти по-скъпо,отколкото от Европа нататък.
Вероятно нещо се е объркало.Няма защо да разсъждаваме тук,а после Бубс да ни замита.

# 269
размяна-

Ombre Rose L'Original Jean Charles Brosseau edt15/30-с кутийка
10-15 мл. Allure Sensuelle едп- отлика

Търся бейби дол, джейн ланвен, галиано едт,She Wood DSQUARED² , за нещо интересно давам две Laughing
търся съвсем малка отливка 1мл от фемините на серж

Последна редакция: нд, 19 фев 2012, 19:18 от raz_nejena

Общи условия

Активация на акаунт