Бродирана красота - Гоблени 91

• 96 874
  • 739
  •   1
Отговори
# 30
  • София
Сисак, благодаря за новата прекрасна темичка   bouquet Бързо да ни се напълни с красоти!

Бонели, страхотни картички! Ти изобщо спиш ли?  newsm78
albenapd, невероятно нежно се получава! Това е тонирана панама, нали?
ania1, чудничко е!   bouquet
Люска, прекрасни са! Това първото с буквата "В" има ли го и със "С"? Аз си имам ключодържател-подарък от Здравчето (Hug) и още се чудя с какво да го направя  newsm78
Блонди, много хубаво ти се е получило!   bouquet
Бяло Цвете, разкошно! И оформлението е невероятно сполучливо!  Peace
Иваничка, много е сладурско!   bouquet
Момичето от 8888 наистина е страшно готино  Peace

От мен засега гол запис  Sad Имам две етапчета, но още не са за показване. Горката "Родопска улица" (1:4  ooooh!) върви страшно бавно, втори път не се навивам на гобленов бод, а другото го почнах вчера и съм доникъде, че то пък е на Аида 16 и става още по-бавно  Grinning

Вишенка, кутията ти е препълнена  Sad

Последна редакция: вт, 24 яну 2012, 13:53 от -=Деси=-

# 31
Ето и моите ангелчета http://chipolita.snimka.bg/tapestries/pochti-idealni.649344
Намерих и място на камината. Това е първото нещо, което шия с кръстчета. Голяма импровизация беше, защото схемата, която си свалих беше кофти или пък снимката, която имах също е била от някой,който е импровизирал и творил Laughing .Но все пак мисля,че ми се получиха, сигурно имат и забележки, но важното е, че си ги харесвам, а и домашните ги харесаха.  Hug

# 32
Деси ,благодаря.Спя и още как.
chipolita  кога успя да ги избоцкаш?Направо взе първото място,че даже и в рамка. Hug

# 33
chipolita  кога успя да ги избоцкаш?Направо взе първото място,че даже и в рамка. Hug
Това е най-скоростното ми боцкане  Grinning.  Рамкирането пак е мое дело, за първи път пробвам с рамка за снимка и то взе,че се получи.
Сега ще се надявам да се сбъдне поверието. Praynig

# 34
  • в една мансарда точно под звездите ..........
Привет момичета!
Страхотна нова темичка, пълна с красоти!
Аз направих две яйца от стириопор за великден и си завърших коледната възглавничка подарък от Надето. Наканих се да ги снимах и батериите на фотото свършиха.
Затова пък вие сте се отчели заслужено.
  bouquet

# 35
Привет момичета! За пръв път пиша но от няколко дни чета старите теми и както си бях зарязала "Коне в реката" от 6 години, го извадих от шкафа и шия в несвяст. Вече съм на привършване. Бях решила да си купя от Милена стил по-малките версии на "Зимно вълшебство" 48/34см или "Мостар" 31/25 см, но след като изчетох какви "Крадци" са май е по-добре комплектоване. И молбата ми е понеже страниците са много и тотално се обърках какво къде съм видяла, може ли да пуснете някоя от двете схе ми и ключ към нея.  Hug

# 36
  • ГОре на черешата...
Сисак, благодаря за новата тема, толкова е хубава с тези кокичета  bouquet...

Бяло цвете
, тигърът е прекрасен Peace!
Иваничка, този пухкавелко е много сладък Grinning!
Чиполита, твоите ангелчета също Hug.

Ето и един етап за запис от мен:

И напредъка от миналия път:

Ще, ще, малкият е заченат в месеца, в който аз избродирах ангелчетата. Стискам ти палци Praynig!

# 37
  • Варна
Благодаря за новата тема, записвам се с въпрос  Embarassed какъв е този бод лейзи-дейзи? Не открих нищо за него, въпреки че доста порових. Според снимката на ушития гоблен, това ми изглежда нещо като синджир бод...Далеч ли съм от истината?

# 38
Bluebell O'Smallheaven, ето тук показват как се прави:
http://www.youtube.com/watch?v=gl6Bj7IePx8

# 39
  • Варна
Благодаря за експресния отговор! Много полезен линк, реших си проблема и с френския възел  Grinning

# 40
  • sf
ето и етап от мен- нещо бавно ми върви обаче

# 41
И моето Конче е готово  Heart Eyes а започнах и това подарък от Деси!  Hug

# 42
  • Пловдив
Много ме харесаха ключодържателите. Браво!

# 43
  • Атлантис, Галактика Пегас
Това е най-скоростното ми боцкане  Grinning.  Рамкирането пак е мое дело, за първи път пробвам с рамка за снимка и то взе,че се получи.
Много са готини англечета. дано да се сбъдне поверието.   bouquet

# 44

Общи условия

Активация на акаунт