Бродирана красота - Гоблени 91

• 96 872
  • 739
  •   1
Отговори
# 45
Сисак, благодаря за новата тема, толкова е хубава с тези кокичета  bouquet...

Бяло цвете
, тигърът е прекрасен Peace!
Иваничка, този пухкавелко е много сладък Grinning!
Чиполита, твоите ангелчета също Hug.

Ето и един етап за запис от мен:

И напредъка от миналия път:

Сега ще се надявам да се сбъдне поверието. Praynig

Ще, ще, малкият е заченат в месеца, в който аз избродирах ангелчетата. Стискам ти палци Praynig!

Shocked  Shocked Кой гоблен е това? Страхотно изглежда!

ba4iiska, за стИРОпор ли става дума или за някакъв друг вид материал?  newsm78

И аз да покажа етапче от моята Люлякова вечер, ама то нищо не си личи кое какво е, та ще изчакам да се пооформи още малко и тогава.   Laughing

donsita, хубаво става, нищо, че е бавно.  Peace

# 46
boneli , картичките са много хубави. Може ли схема за пеперудата с цветето.
albenapd, ангелчето ти ще стане супер.
ania1, успех с кръстчетата.
Блонди, и аз много мразя да шия фон- имам Момичето на скалата, но сигурно ще чака още много години да й ушия небето...
Бяло Цвете, тигъра е чудесен, а и рамката му подхожда.
-=Деси=-, благодаря.Ключодържателите ми са импровизация, напасвах мотивчета, защото мястото е ограничено. Буквичката я имам от едно много старо списание на майка ми. Има и С. Нямам скенер, но ще се постарая да я сканирам тези дни и ще ти я пратя.
chipolita, импровизацията ти се е получила много добре. И аз съм си дръпнала схемата и ще импровизирам с конците Joy
mari_eta, морето ти е чудно. Това с какъв бод е ?
Здравка79, кончето е много хубаво. Много са ефектни всички неща на черна панама.

# 47
  • В страната на мечтите
 Благодарности към Sissak за новата темичка   bouquet И веднага сте я разкрасили с прекрасните си произведения, браво на всички!ЗА да не съм с гол запис ще покажа един мъник, шит за новата година, да ни носи късмет

и да питам как режете пластмасовата панама?

# 48
Пак сте напълнили няколко страници с красота Simple Smile Браво!
Бонели, тези картички за базара в Пазарджик ли са? Аз имам няколко, но още не съм ги сглобила, за да покажа.

# 49
Запис и от мен. За съжаление нямам какво да покажа, не съм напреднала с коня Sad

# 50
ИнаТ мисля да са за базара,но нещо са много дребни бродериите.На мен си  ми харесват.
Люска ето схемите.

Не съм сигурна дали се справих с качването,ако има проблем щети ги пратя на мейл.Имама и други лесни цветлета.

# 51
Sissak, благодаря, че се погрижи за новата темичка!   bouquet

Поздравления и за всички, показали толкова много красоти, които поставят чудесно начало на темичката!   bouquet

Здравче, сигурно пет минути стоя и се възхищавам на кончето, което отдавна съм запланувала да ушия, но все не стигам до него! Искам да си го сложа в коридора, точно срещу вратата, да ме посреща и изпраща, но височината е 52 см от ръб до ръб и за това те питах какви са размерите. А и рамката трябва да предвидя. При теб височината ли е 55 см?

Сега ще се надявам да се сбъдне поверието. Praynig

fingerscrossed

# 52
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
 Heart Eyes Hug Heart Eyes

# 53
  • Все на втория етаж
Дами, аз набързо да се похваля с моята ангелка   Hug :

http://media.snimka.bg/9965/026184618-big.jpg?r=0

Да си покажа етап от молитвата, като питам Богородица и тя ли с кръстат да я направя? :

http://media.snimka.bg/9965/026184617-big.jpg?r=0

п.п. Вие сте много бързи и в шиенето и в писането , ще прегледам довечера началото на темата , за да видя красотите ви.  Flutter

# 54
ИнаТ мисля да са за базара,но нещо са много дребни бродериите.На мен си  ми харесват.

Няма значение колко са големи, на мен също ми харесват.

# 55
Сис,благодаря за новата тема   bouquet
Бяло цвете,Иваничка,Чиполита,Мариета,ИнаТ,Донсита,Здравка - страхотни сте момичета  Hug
Докато видя,че има нова тема и вече на четвърта страница...
Да се запиша и аз с рамкирания  "A Kiss for Snowman"

# 56
joana-d, много е красиво!!!!

# 57
  • София
Shocked  Shocked Кой гоблен е това? Страхотно изглежда!

Аз ще се обадя като черна станция. Ето това е красотата на Мариета

Люска, много ти благодаря! То не е много голямо, не се мъчи да го сканираш, просто ми го начертай на едно листче и ми прати снимка  Hug

Иренка, чудна е станала!   bouquet Отдавна чакам да я видя готова!
joana-d, прекрасен е с тази рамка   bouquet

Донси, много е красив този гоблен, и на мен ми е в плановете, тъкмо ще видя как изглежда ушит  Peace

И от мен стиснати палчета да подействат ангелите  Praynig

# 58
За пореден път, Деси, благодаря!  Hug

# 59
  • Kneja, Vratsa, Bulgaria

ba4iiska, за стИРОпор ли става дума или за някакъв друг вид материал?  newsm78

http://www.8888bg.com/catalog.php?cid=121
Аз си поръчах от тук и тук така пише. Реших, че трябва да е по-различно от стиропор.  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт