Планове кроим всичко пак с ЦВЕТЯ да украсим

• 84 606
  • 746
  •   1
Отговори
# 45
  • Gone with the wind
Попи, че то от фалчетата по-лесно за гледане цвете няма - поливаш от дъжд на вятър и това е. може и да ториш ако се сетиш /което аз определено не правя/

Ети, Хриси - много шаренко при вас  Heart Eyes

На мен днес всичко ми тръгна наопаки, ама като казвам наопаки - много наопаки  Confused  Но пък на обед една случайна среща със стар приятел ме усмихна и ми е още усмихнато - надявам се, че това е заличило гадостите от сутринта и цялата седмица ще ми е ухилена  Heart Eyes

# 46
  • София
Ако не са ми умрели цветенцата до довечера, след работа ще им пусна малко една вентилаторка...Да не ги ошашкам обаче newsm78 Защото сигурно е 0 градуса в тяхната стая - нали не се отоплява. Хола отоплен до 12-15 го докарвам...
Яд ме е, че 3та поредна зима ми измират всички цветя #Cussing out Къде ги държите вашите? Мариетке, и на мен разсадите са ми цъфнали. Между прозорците съм ги наслагала и дано оцелеят милите  Praynig

# 47
Моите съкъзчета са между двете крила на прозорците от южната страна на къщата.До тази сутрин бяха прекрасни и отрупани с пъпки обаче след тази нощ всички листенца са клюмнали сякъш са увяхнали. Sad.
Въпросът ми е ако е измтъзнала горната част(листа и пъпки),а корена е оцелял дали има шанс да израснат наново?Сърцето ми се къса да ги гледам такива клюмнали дали има надежда? PraynigКак мислите?

# 48
Моите съкъзчета са между двете крила на прозорците от южната страна на къщата.До тази сутрин бяха прекрасни и отрупани с пъпки обаче след тази нощ всички листенца са клюмнали сякъш са увяхнали. Sad.
Въпросът ми е ако е измтъзнала горната част(листа и пъпки),а корена е оцелял дали има шанс да израснат наново?Сърцето ми се къса да ги гледам такива клюмнали дали има надежда? PraynigКак мислите?
На същия хаус сме.Аз същото се чудя от сутринта.Всичкое уклюмало и стъблата са меки,на долу има по-твърди места.Дали ще има нещо живо??? Sad

# 49
  • София
аз моите нямаше кога да ги нагледам...сигурно и те са така Cry

# 50
Дано се включи някоя опитна цветарка и даде малко надежда  Praynig . Praynig Praynig

# 51
Ако корените не са замръзнали,не би трябвало да има проблем. Peace
Просто изрежете измръзналата част от стъблото.

# 52
Здравейте искам да ви покажа какво направих с някой саксии не е кой знае колко сполучливо защото е съвсем с подръчни материали  Blush но това май ми допада и започвам да мисля какво може да се направи със всяка една саксия.Седи на петна защото още не е изсъхнало лепилото

# 53
Ето и част от мойте зазимени Сакъзчета;

# 54
Ако корените не са замръзнали,не би трябвало да има проблем. Peace
Просто изрежете измръзналата част от стъблото.
а как ще разберем дали са измръзнали или не?

# 55
  • varna
http://media.snimka.bg/9737/025728431-big.jpg?r=0
Хайде и от мен един поздрав от студена Варна,Още в понеделник прибрах за по-сигурно в топлият
дрешник сакъзчетата . Другите цветя са разпределени по стаите рза ужас на синът ми.Показвам бялото си коледниче заснето по нова година.Смятам ,че ако стеблата и корените на сакъзчетата не
са замръзнали и  изрежете омекналите листа и пъпки ще се запазят и отново ще се разлистят през
пролетта.s

# 56
  • София
мда и аз ще пия една студена вода.  Плаче ми се: -(

# 57
  • Gone with the wind
Не съм слизала в мазето да видя какво е дереджето, но щом водата към кухнята беше замръзнала /тръбите минават под коридора на входната врата/ имам някакви предположения  ....
Както и да е, не мога сега и за това да се ядосвам, каквото - такова

# 58
  • varna
Моите цветя оцеляха след жестокия студ,защото  тази есен правих сериозен ремонт на терасата
с изолации и пвц дограма.Преди това бях с винкелно остъкляване и като 
хванеше студ завивах сандъчетата с найлонови торби и ги покривах със стари покривки или хавлиени
кърпи ,Това помага много.
 http://media.snimka.bg/s1/0004/026252135.jpg?r=0

# 59
ЧЕСТИТ ТРИФОН ЗАРЕЗАН!
"Трифон Зарезан (или Ден на лозаря) е български народен празник в чест на свети Трифон.
Чества се от лозарите, соколарите, градинарите и кръчмарите"

Не жалете за китките/на мен ми се ревеее Crazy/ ще пукне пролет и ще се понесеме с бохчите пълни с луковици и семчици,
пак няма да ни стига мястото, и ще ги  #2gunfire браниме от белокрилките, и ще си ги обичаме още повече!

Общи условия

Активация на акаунт