На море в Турция - тема 17

• 132 427
  • 751
  •   1
Отговори
# 255
  • Варна
И аз съм от групичката на Lora за Делфин Ботаник.За втори път ще почиваме там и съм сигурна че и за минутка няма да съжалявам ,че повтаряме,особенно като сме голяма група компания.Отзиви съм писала ,още от предното посещение,но ако има някой въпроси с удоволствие ще отговоря.Вече броим месеците до заминаването.Кога ще се стопли най накрая Simple Smile

# 256
  • София
rosiel, lora, ronilaz честита резервация Peace
И аз мисля да свършим това другата седмица.

# 257
Тез Тур пуснаха оферти за хотели, които не са включени в ранните записвания и редовните цени, както и по-ниски цени за избрани хотели.
Цените са по случай туристическото изложение "Ваканция и СПА Експо 2012" и ще са валидни само няколко дни - до 20.02

СУПЕРПРОМО АНТАЛИЯ Лято'2012 - самолетнa програмa 6 нощувки

СУПЕРПРОМО АНТАЛИЯ Лято'2012 - самолетнa програмa 7 нощувки

# 258
bibi,
Имаш ли някаква информация за полетите на Аква тур? Писах им мейл преди повече от 2 седмици, но не благоволиха да ми отговорят...

# 259
  • Beyond the Frontiers
bibi,
Имаш ли някаква информация за полетите на Аква тур? Писах им мейл преди повече от 2 седмици, но не благоволиха да ми отговорят...

Същите като на Тез тур са:
Полетно разписание:  Терминал 1 на летище София            
София 12:40 Анталия 14:10            
Анталия 10:00 София 11:40            

# 260
Към почивалите в Ботаник - имате ли идея в кой корпус са ваните, които са под нивото на пода? Една позната се чуди дали да почива там през май, но е бременна и ще е в 5-6 месец, когато отидат и се чудехме, по-трудно и опасно ли е влизането в този вид вани или е все едно?

# 261
  • София
Здравейте на всички, които обичат да летуват в Турция Simple Smile.
Не мога да открия във форума мнение за хотел Ephesus Princess Club 5*в Кушадасъ.
Намира се между двата аква парка. Аква Фентъзи и Adaland.
Има ли някой, който може да сподели лично мнение за него. newsm78
Благодаря предварително  bouquet

# 262
  • София
bibi,
оф, в болнични съм. може би договорът ми е дошъл в офиса.
п.с. аа видях, че Галактик е отговорила. Crazy

# 263
  • Варна
Към почивалите в Ботаник - имате ли идея в кой корпус са ваните, които са под нивото на пода? Една позната се чуди дали да почива там през май, но е бременна и ще е в 5-6 месец, когато отидат и се чудехме, по-трудно и опасно ли е влизането в този вид вани или е все едно?

Марги,нашият корпус се казваше Мимоза и ваните си бяха стандартни.Така ,че за другият вид не мога да кажа в кой корпус са, но не са в този.

# 264
  • Beyond the Frontiers

Марги, не виждам проблем да се пусне имейл към хотела, да не я настаняват в такава стая.
П.П. нали знаете, че медицинските застраховки имат изключение за бременни и не покриват доста рискове в тази област. Проверете по-внимателно тези неща.  Peace

# 265
И аз се надявам да се присъединя към тези, направили резервация.
Ще ходим в Дидим, хотел Palm wings.
Искам да попитам тук... Случвало ли ви се е да ви направят отстъпка от цената? За редовен клиент, за голяма група? Защо една малка фирма ТО да ми предлага отстъпка? И ми отговаря веднага на запитвания. А по-голямата ме държи в девета глуха...
Последните ми въпроси са риторични...

# 266

Ние бяхме в блок Palmen с такава вана, но блокчето е с много хубаво разположение и е много тихо и спокойно. Мисля, че не е много опасно, защото има дръжка за която да се хванеш.

# 267
  • Beyond the Frontiers
Искам да попитам тук... Случвало ли ви се е да ви направят отстъпка от цената? За редовен клиент, за голяма група? Защо една малка фирма ТО да ми предлага отстъпка? И ми отговаря веднага на запитвания. А по-голямата ме държи в девета глуха...

Правя отстъпки непрекъснато Peace Голямата фирма е по-натоварена и един клиент плюс минус не е важно, малките ценим всеки клиент. Най-общо казано. Но си е и до човека насреща...

# 268
  • София

Правя отстъпки непрекъснато Peace Голямата фирма е по-натоварена и един клиент плюс минус не е важно, малките ценим всеки клиент. Най-общо казано. Но си е и до човека насреща...
Потвърждавам написаното от Galactic Peace, и искам да допълня, че не е въпроса само в отстъпките, а в сигурността Simple Smile.
Откакто  смених голямата туроператорска фирма с Галактик се чувстваме сигурни, където и да пътуваме, защото зная, че във всеки един момент можем да разчитаме на нея за помощ. Както беше и при последното ни пътуване  bouquet

# 269
Здравейте! Може ли да ми препоръчате хотел в Анталия по възможност,който да е добър за без деца newsm78  До сега не сме почивали в Турция.Бюджета около 1000-1200 евро

Общи условия

Активация на акаунт