На море в Турция - тема 17

• 132 344
  • 751
  •   1
Отговори
# 405
А къде мога да видя цени на допълнителни екскурзии от Кушадасъ до Памукале и Ефес? Гледах он-травел, но нищо не видях.

# 406
  • София
16.00 отиване - 15.00 връщане, но това все още не е окончателно и може да претърпи промени. нито ТА/ТО/авиокомпания нямала все още точните часове.

# 407
bibi, мерси! Няма да се кося повече за часовете, няма смисъл.
Но нямам търпение да дойде 16.06., вече два пъти сънувах, че сме на плажа в Белек  Heart Eyes

# 408
  • София
И ние започваме организацията на лятната почивка. Не сме били в Турция, само слушаме хубави, хубави отзиви от тук от там и вече сме решили да идем окончателно.
Търсим типичен 4 или 5 звезден хотел, затворен тип (не знам дали така се казва), абе... дет се вика - да има толкова занимания и анимации, че да не ти се излиза от хотела   Laughing
Да има транспорт, хубава храна, голям басейн с пързалки...  оп... пак се размечтах.
И се чудим какви са ориентировъчните цени за подобна почивка  Simple Smile

# 409
vitaminka,
попадала съм на хотели, за които една седмица няма да стигне.
В коя посока се ориентирате?

# 410
  • София
Ами нямаме посока, всъщност още не съм чела за курортите, като че няма много много да се разхождаме извън хотела  Joy
Сега гледах Аква Фентъзи и се чудех... аквапарка отделно ли се заплаща?
Камелия Холидей също изглежда много добре.
След мъничко ще погледна - Pine Bay...
Забравих да кажа - двама сме си, без детенце.

# 411
Ами нямаме посока, всъщност още не съм чела за курортите, като че няма много много да се разхождаме извън хотела  Joy
Сега гледах Аква Фентъзи и се чудех... аквапарка отделно ли се заплаща?
Камелия Холидей също изглежда много добре.
След мъничко ще погледна - Pine Bay...
Забравих да кажа - двама сме си, без детенце.

Не зная какъв ви е бюджета, но щом сте само двама ви препоръчам Paloma Pacha в Йоздере. Намира се по средата м/у Кушадасъ и Измир. Хотелът е от 2010 г., луксозен без да е кичозен. Разположен е на не много голяма територия, но с много добро разпределение на всички допълнителни барове и сгради. Има три водни пързалки и много забавления. Да не ставам досадна, ако искаш ще ти пиша повече подробности на лични. Виж албума със снимки на първа страница.
Не ти препоръчвам Pin Bay

# 412
  • Beyond the Frontiers
На мен пък Аквата навсякъде ми пращат
Полетно разписание:  Терминал 1 на летище София            
София 12:40 Анталия 14:10            
Анталия 10:00 София 11:40            

# 413
  • София
 PartyГотови сме,спрях се на Ефталиа Аква, с тези три деца са много важни пързалките и тяхното време да е запълнено,а и другото семейство също е с две деца.Пътуваме с автобус.Дано ни хареса.

# 414
Мисля да направя резервация за Cande Onura /или както му е там новото име/, като смятам да използвам услугите на Виа-Орбита. Ако някой има впечатления от тях ще съм благодарна да ги сподели.

# 415
vitanimka  Simple Smile
Ако сте избрали Кушадасъ, послушайте ndimitrova   bouquet
За х-л Paloma Pacha няма да съжалявате.

marty75, зависи какви са предпочитанията ви. На мен този хотел не ми харесва. Миналата година имаше хора, които се оплакаха, че нямали климатик в стаята. Но нека споделят хора, които са били в хотела през 2011 г.

# 416
Здравейте отново, искам да Ви помоля още малко за помощ, защото много се двуумя. Със сигурност реших да е Кушадасъ, но се чудя дали да е в Аквафентъзи или някой по-хубав хотел в близост до Аквапарка...какво ще кажете? Четох разни мнения за хотелската част на Аквафентъзито,които не ми харесаха много-много...Кой хотел е в близост и да си заслужава повече?  Hug

# 417
Здравейте ,имам питане за хотел делфин ботаник.Трябвали сутрин да ставаме рано да си запазваме шезлонг и чадър покрай басейните или морето ?Така беше миналата година в Кушадасъ ,бяхме в хотел Гранд Блу скай,и ставахме в 6ч.да си запазваме място ,защото в 9ч. вече нямаше никакви места.

# 418
natali754,
не, няма нужда. Дори свободни шатри сме намирали около 10-11ч зад блок Роза при пързалките и детския басейн.
Може би трябва да идете обаче към 9 ч ако държите да сте първа линия на басейна с анимацията.

# 419
  • София
natali754  Анталиа е на светлинни години пред Кушадасъ,никога не ми се е налагало да ставам рано за шезлонг,това го видях само в Кушадасъ ooooh!По мое мнение пет звездните хотели в Кушадасъ отговарят на 4 или 3+ в Анталиа, единствено аквапарка и разходката с яхта са страхотни,но други забавления за деца не видях.Аз съм от капризните де,искам когато си плащам да си получавам това за което съм платила  Peace

Общи условия

Активация на акаунт