На море в Турция - тема 17

• 132 325
  • 751
  •   1
Отговори
# 525
lidia_m благодаря ти много за изчерпателността!
Моето семейство ще почива в Омерк Шарк Холидей Ризорт в началото на юли и до сега все се чудих дали това е най-правилния избор. Но след твоите обяснения съм сигурна, че ще прекараме чудесно и ще ни хареса, въпреки забележките, които имаш.
Още веднъж - БЛАГОДАРЯ ТИ!!!  Hug
А, моля, моля Laughing Хотелчето никак не е лошо, дано да ви се падне и по-работлива камериерка, че нашата много малко й трябваше, за да се върне от вратата. Един ден я дебнах от тенис-корта - 40 мин. стоя отворена нашата врата (като три пъти се запъти и се върна преди да я отвори, не разбрах защо), като тя само влизаше и излизаше от нея, посядваше на пейката, забягваше нанякъде, като през това време вещите ни стояха на показ на всички летуващи, за щастие нищо не липсваше накрая. Още повече, че в началото на юли още не са изморени, ще се стараят повече. Аз им писах на целия мениджмънт, до чиито мейли се докопах, освен разговорите на място, те отговориха, че са провели срещи с отговорните лица и са почистили отбелязаните от мен ключови места, надявам се това да отговаря на истината. Хайде, стискам палци и ви пожелавам доволно прекарване на семейната ваканция.

# 526
Galia G.,
от мен приемете също пожелания за добра почивка в Омер!
Бях там през 2010 г. и останах много доволна.

# 527
Съжалявам, че скачам направо с питане, но до 1 час трябва да дам сносен отговор, за да може родителското тяло да реши дали да плати днес като краен срок за 7 нощувки в Анталия от 28.09-6.10.
Питането ми е дали си заслужава времето тогава - как са температурите вода-въздух?

# 528
  • софия
Миналата година се бяхме запътили за лятна почивка към Турция, но пак отидохме в Гърция. Тази година ми се върти в главата за ранно семтемврийска Турция. Тогава там все още ли е топ сезон? Ще се върна да видя. Мисля се бях ориентирала към Сиде и Лара newsm78

# 529
anitsa, по крайбрежието на Анталия в началото на октомври е съвсем приятно, през деня е 28-30 градуса, вечер обаче трябват връхни дрехи.

zvanche, ранносептемврийска Турция обикновено радва с дневни температури над 30-33 градуса, че и повече. Септември не само е топ сезон, но се смята за най-подходящ за почивка там, наред с юни месец.  

# 530
  • ВАРНА
всяка година почива ме в Анталия началото на септември и мога да кажа ,че тогава времето е супер,макар че сме улучвали и дни с 37-8 градуса

# 531
  • софия
всяка година почива ме в Анталия началото на септември и мога да кажа ,че тогава времето е супер,макар че сме улучвали и дни с 37-8 градуса
Shocked На мен топ Т ми беше миналата година 35 градуса в Гърция. Имах чувството, че изтичам по улицата.
Предполагам, щом е топ сезон и цените са като за такъв?

# 532
Здравейте на всички  Hug
Тази година с половинката сме решили да почиваме в Турция, ще ни е за първи път. Аз съм се наела с организацията и пред мен стоят няколко въпроса. От дни чета темите и горе-долу съм се насочила към решение, но все пак да попитам едни истински "професионални туристи" като вас  Wink
Първо, решили сме да ходим от 28 септември. Малко  ме притеснява, че е в края на сезона и не знам какво ще е времето. По принцип гледам повече оферти за Кушадасъ, но се замислям дали няма да е по-топло в Мармарис по това време. Притеснява ме и пътя, тъй като ще сме с автобус, 18 часа е до Кушадасъ (което си е голямо изпитание), до Мармарис е още повече, но пък ако времето и условията са по-добри, ще си заслужава да попътуваме повечко.
Другото което е, доста сайтове на тур-оператори разгледах, като офертите на Ориент 99 и Емералд ми допадат най-много. Някакви отзиви за тях?
Благодаря ви предварително и дано всички имаме слънчево и незабравимо лято   grinning039

# 533
  • София
Търся името на един аквапарк в Кушадасъ....Намира се в близост до Лонг бийч.... newsm78
Този аквапарк е там ходихме да го разгледаме но след работното му време та не сме се пързаляли, пързалките изглеждаха хубави но поизбеляли.
 http://www.trivago.bg/%D0%BA%D1%83%D1%88%D0%B0%D0%B4%D0%B0%D1%81 … -aqualand-1356260

# 534
Търся името на един аквапарк в Кушадасъ....Намира се в близост до Лонг бийч.... newsm78
Наблизо до Батихан има и аквапарк http://www.auratour.net/index.php?option=com_mtree&task=view … p;Itemid=99999999, но за него мненията май не са много добри.  Thinking

# 535
  • ВАРНА
Честита баба Марта приятели,бъдете живи и здрави!

# 536
  • София
Честита Баба Марта и в Турската тема  Grinning Да сте бели и червени, радостни и засмени!
Нужен ми е съвет и препоръки, разчитам на вашия опит, защото съм изправена пред труден избор.
Искам да почиваме тази година в Турция, като семейна конфигурация от 2 възрастни, 1бр. - 14 годишно  дете и 1 бр.- 6-годишно. Това, което ми е известно е, периода от време-началото на септември. Това, че искаме да пътуваме с автобус и 9 дневен престой. Искаме и плажа да е хубав, защото обичаме морето, не седим само на басейн. Обичаме разходките и комфортните условия, без помпозен лукс. Ако се сещате за подобен хотелски комплекс или ви е попадала такава оферта, моля споделете я с мен, защото от 10 дни проучвам и съм тотално объркана. Благодаря предварително!  Hug

# 537
Deny_88, миналата година бяхме в Мармарис от 30 септември. Времето беше чудесно, около 28 градуса на въздуха и на морето. Веднага след като се прибрахме, започнаха едни дъждове... Мисля, че през октомври е рисковано, на септември-втората половина си е супер. Заминахме с Емералд, нямам забележки. Като чета различни оферти, техните са между най-ниските цени. Устройват ме, защото имат и тръгване от Варна и Бургас, освен това тази година предлагат и пакети с 9 нощувки. На който и ТО да си избереш оферта, непременно влез в сайтовете с коментари на клиентите и проучи подробно хотела.
Приятна почивка!

# 538
  • Бургас
И ние сме били края на септември -началото на октомври в Мармарис.Бяхме с Ориент 99 в Green nature.

На мен ми хареса много.Захладня чак последните дни,но си ставаше за плаж до последно.Беше пълен хотела.Храната в изобилие.Самия хотел се пада малко по-високо от другите,след него е гора ,но в никакъв случай не е изолиран.

# 539
Честита Баба Марта на всички!
Определено ме успокоихте за времето в края на септември, така че се реших за Кушадасъ. За тур. агенция май също избрах - Ориент 99. Като хотел съм се спряла на Батихан. Някой да е бил там, да даде отзиви от първа ръка  Wink Сега гледам и офертите на Турс клуб и един много приятен хотел ми грабна окото - DOGAN BEACH RESORT ... Ако и там някой е бил, много ще ми помогнете с избора  newsm03

Общи условия

Активация на акаунт