На море в Турция - тема 17

• 132 258
  • 751
  •   1
Отговори
# 690
Ами, Марги работата е там, че не намерих никакви отзиви за него, а като че ли мъжа него го беше харесал заради големия басейн за възрастни и отделен детски басейн и няколкото водни парзалки и по-тънката му цена. Но ако има недоволни от него ще се замислим дали да не го отпишем от класацията.

# 691
Преди 2 години ходихме в Анталия, беше супер приятно и не беше толкова скъпо - бях резервирала всичко предварително - винаги излиза по-евтино Simple Smile

# 692
  • Варна
Kote Dani , бил съм в Лонг Бийч категорично съм за него. Хотела е много добър. Освен това вече има и луна парк. Шосето не пречи. На 400 м от хотела има и Делфинариум. Не съм влизал , защото във Варна си имаме, само се снимах с една камила пред него. Simple Smile Ако те интерсува нещо питай.

# 693
Да следя Simple Smile

# 694
kote dani, не знам дали има мнения на български за Selge Beach Resort, но могат да се прочетат доста отзиви на английски, немски или руски. Аз съм на мнение, че хубавата почивка до голяма степен зависи от нагласата и ако човек не търси непременно недостатъци, би си починал добре и би останал доволен и в по-непретенциозен хотел. Така че преценете дали лесно бихте приели някои недостатъци и проблеми в хотела или това би съсипало почивката ви. За този хотел има както някои доста лоши коментари, така и доста добри, така че явно наистина зависи от нагласата на почиващите. Все пак, имайте предвид, че има проблеми и ако го сравняваме с останалите хотели, за които се колебаете, този е с най-нисък рейтинг и е най-критикуван. Пиша  това, не за да ви откажа от него, а за да имате реални очаквания ако го изберете.

# 695
kote dani, не знам дали има мнения на български за Selge Beach Resort, но могат да се прочетат доста отзиви на английски, немски или руски. Аз съм на мнение, че хубавата почивка до голяма степен зависи от нагласата и ако човек не търси непременно недостатъци, би си починал добре и би останал доволен и в по-непретенциозен хотел. Така че преценете дали лесно бихте приели някои недостатъци и проблеми в хотела или това би съсипало почивката ви. За този хотел има както някои доста лоши коментари, така и доста добри, така че явно наистина зависи от нагласата на почиващите. Все пак, имайте предвид, че има проблеми и ако го сравняваме с останалите хотели, за които се колебаете, този е с най-нисък рейтинг и е най-критикуван. Пиша  това, не за да ви откажа от него, а за да имате реални очаквания ако го изберете.

Присъединявам се към това мнение - отзивите в Трип-адвайзъра са относително добри до доста отрицателни - визира се чистотата и храната, както и това, че са изключително посещавани от руснаци, но по-скоро се има впредвид, че те не са особенно любезни и внимателни към останалите гости. За статистиката - хотел Selge е на 32 място от 45 хотела в Манавгат, оценката му е 3+ рейтингови звезди от 5 възможни, базирани на 104 мнения. Sapfir хотел се намира в Конакли, оценка същата, базирана на 52 мнения. Предполагам, че имате впредвид този хотел, защото има още едни - Saphir resort i Spa, който е с доста добри отзиви, но може да е по-скъп. Мисля, че времето като температура ще бъде добро, ако решите да отидете от 19.05., все още не много горещо, но за водата... не знам, но мисля, че и тя ще бъде ок - но може би други с лични впечатления по този въпрос ще се включат.

# 696
kote dani, ние живот и здраве сме в Long Beach Resort от 19 май, резервирахме вече  Peace Ще се радвам да се засечем и да се запознаем Hug А също така и някой друг ако смята тогава да ходи и ако има желание да се видим, може да пише на ЛС  Hug

# 697
Kote Dani , бил съм в Лонг Бийч категорично съм за него. Хотела е много добър. Освен това вече има и луна парк. Шосето не пречи. На 400 м от хотела има и Делфинариум. Не съм влизал , защото във Варна си имаме, само се снимах с една камила пред него. Simple Smile Ако те интерсува нещо питай.

Към това мнение прибавям статистиката на Трип-адвайзър - Long Beach е на 16 място от 285 хотела в Алания, 4 рейтингови звезди, 114 мнения - добри, до много добри отзиви. Хотел Туран - на 29 място от същия брой хотели, 4 рейтингови звезди, базирани на 28 мнения - от много добри до отлични отзиви. Гледайки 4-те хотела, ако аз трябваше да избирам, бих се ориентирала към тези два, а и за единия има добър отзив от форума.

# 698
Много благодаря за мненията, може ли само линк към тази класация на трип адвайзъра, че досега не съм ползвала този сайт и не се ориентирам в него. Иначе разбирам коментарите на руски и английски.

Ками, ходили ли сте друга година в Анталия по това време на годината, че се притеснявам как ще е водата в морето, дали няма да е студено за децата?! Иначе аз май клоня към този хотел и ще се радвам ако се засечем там!  Hug

Последна редакция: вт, 27 мар 2012, 13:52 от kote dani

# 699
Много благодаря за мненията, може ли само линк към тази класация на трип адвайзъра, че досега не съм ползвала този сайт и не се ориентирам в него. Иначе разбирам коментарите на руски и английски.

Ками, ходили ли сте друга година в Анталия по това време на годината, че се притеснявам как ще е водата в морето, дали няма да е студено за децата?! Иначе аз май клоня към този хотел и ще се радвам ако се засечем там!  Hug

Selge beach -
http://www.tripadvisor.com/Hotel_Review-g297967-d581295-Reviews- … ranean_Coast.html

Saphir hotel
http://www.tripadvisor.com/Search?q=hotel+saphir+konakli&sub … __Coast__2E__html

Turan Prince
http://www.tripadvisor.com/Hotel_Review-g297961-d599160-Reviews- … ranean_Coast.html

Long Beach
http://www.tripadvisor.com/Hotel_Review-g297961-d647590-Reviews- … ranean_Coast.html

# 700
  • София
Момичета, искам малко помощ, тъй като вече почти месец избирам хотел.Знам , че тук ще намеря отговори на въпросите ми , за което благодаря Simple Smile
Почивали сме досега в БГ-Мирамар(страхотен), но тази година искаме извън БГ.
Задължително със самолет, тъй ато сме с дете на 3 години,ALL,задължително плаж, септември месец, минимум4+звезди.Спряла съм се на Мармарис , Бодрум и Анталия.И най-важното бюджета да е до около 2400-2600лв. за 8 нощувки.
Много ви благодаря предварително , очаквам предложения Simple Smile
Харесват ми Лара,ХОТЕЛ SPICE HOTEL & SPA, но идват май доста над бюджета Simple Smile

# 701
  • Beyond the Frontiers
Момичета, искам малко помощ, тъй като вече почти месец избирам хотел.Знам , че тук ще намеря отговори на въпросите ми , за което благодаря Simple Smile
Почивали сме досега в БГ-Мирамар(страхотен), но тази година искаме извън БГ.
Задължително със самолет, тъй ато сме с дете на 3 години,ALL,задължително плаж, септември месец, минимум4+звезди.Спряла съм се на Мармарис , Бодрум и Анталия.И най-важното бюджета да е до около 2400-2600лв. за 8 нощувки.
Много ви благодаря предварително , очаквам предложения Simple Smile
Харесват ми Лара,ХОТЕЛ SPICE HOTEL & SPA, но идват май доста над бюджета Simple Smile

8 нощувки няма  Peace Има с 6 и 7 - погледнете часовете на полетите до Бодрум/Мармарис/Кушадасъ през ноща са. Не знам за малко дете дали ще са ви ок. Бюджета ви е около 1000 евро за  хотел.

# 702
Миналото лято почивах в Turan Prince и много ми хареса.Мога да разкажа много и снимки да кача ,ако някой се интересува.

# 703
  • Beyond the Frontiers
Миналото лято почивах в Turan Prince и много ми хареса.Мога да разкажа много и снимки да кача ,ако някой се интересува.
Да, разбира се. Peace

# 704
Търся отзиви за подходящ за деца хотел в Айвалък и пътуване с кола до там, защото за шестима ми идва скъпо с летищните такси и самолет. Ако не бъркам, Айвалък е най- близкия морски курорт в Турция. Ще ми се в началото на септември да организирам семейна почивка там.
Хубав ли е плажа там?
Има ли детски клубове по хотелите с анимация на английски?

Общи условия

Активация на акаунт