На море в Турция - тема 17

• 132 593
  • 751
  •   1
Отговори
# 60
  • София
Мимоза ако се спрем на Амара Долче Вита ще ползваме 6-дневния пакет от 23 юни.

# 61

Можеш да се обадиш на ТО и ще ти дадат оферта или да им пишеш на имейла, но си мисля, че Кущур клуб май е по-скъп от Аква Фентъзи.  Rolling Eyes

п.п Не, всъщност бъркам, сега погледнах офертите за Кущур клуб и е по евтин, поне при моя Тур оператор. Обади се на твоя ТО и попитай за цена  Simple Smile

Кущур е 4 зв в нито един чугд сайт не го дават като 5 зв ,приятели ходят няколко години подред в него и си правят резервации през чужд сайт или директно в хотела .Кущур изобщо не може да се сравнява с Аквафентъзи като база ..Цените в България за българи специално са много ама много завишени ,защото преди 3 г българска група прави грандиозен скандал с боища,счупени предмети и пр и управата на хотела казва,че не иска повече българи да стъпят там и специално за нашия пазар цените са почти двойни  Twisted Evil Преди 3 г нямаше места м Аква фентъзи за нашата дата и мислехме Кущур ,че е наблизо и да си плащаме Аквапарка в английски сайт ни излезе цена 67 евро на стая ,а тук туроператор го предлагаше 140 е на ранно записване.

Не знам дали е реновиран,но по-миналото лято минавахме от там заради приятелите,доста овехтяло и западнало ми се видя.Те си го харесват ,познават половината персонал,поддържат връзка с тях.Доволни са от храна и обслужване.Така,че ако държите на Кущур не ви притеснява вехтата база търсете го при чужди оператори много по-евтин е.

Нашите приятели ни навиват пак за Аква ,че го харесваме и поне го знаем,но изобщо не обичам да повтарям при това изобилие на хотели в Турция  Simple Smile

Лудницата в Аквафентъзи и само събота и неделя като има местни,иначе е много спокойно,не се чака по пързалките и наистина охраната и спасителите си вършат работата.В Ефталия беше пълна дезорганизация и безотговорност по пързалките и пускаха 5 г ми дъщеря на съоръжения дето и аз няма да отида.

# 62
Здравейте отново!
Миналата година моя колежка ходи в Еphesia Holiday Beach Club - почти няма плажна ивица, тясна е , колкото за един шезлонг.
Kustur Club 5* дали има по-широк плаж?

# 63
Момичета дайте малко информация ако някой е ходил там Кемер-Анталия хотел The Maxim Resort 5 ALL.

# 64
И за Renaissance Antalya Beach Resort & Spa - в Белдиби някой ако има инфо Praynig

# 65
Здравейте момичета, работя в сферата на туризма - точно летни почивки в Турция - мога да ви дам конкретно мнение.

Elleny, с две деца сме (4 и 14) и почти сме се ориентирали на варианта с колата да ходим , затова питах за Сарамсаклъ - знам, че там е по-турски курорт (селце) и дори и 5* на Темизел ще са много, но поне плажа като оня хубавия по към Сарамсаклъ ли е (били сме в Айвалък на почивка)?

Аквафентъзи не искам , защото в аквапарка има свободен достъп и е голяма лудница .

Нещата се оформят за Кущадасъ , а дилемата е Онирия Кларос или Ефесия Холидей ?

Благодаря   bouquet

За Саръмсаклъ:
Гранд Темизел е хубав хотел и е на хубавата широка плажна ивица. (широка към 100-150 м.) наистина страхотен плаж!! Но помисли кога ще ходите - началото на юни водата може да е малко студена в Айвалък.

Отнсоно дилемата Онирия Кларос или Ефесия Холидей - ами пробвай тази година Ефесията, а до година Онириа Simple Smile И двата хотела са много хубави!

# 66
Elleny, Не съм била в Ефесие, но за Онирия Кларос гласувам с две ръце. Има забавления и за двете деца и за вас. В Темизел ще ви бъде скучно.

# 67
Здравейте момичета!
От толкова гледане вече се ушашавих ...  Grinning
Да Ви попитам:
4-членно семейство сме. Каката е на 17 години/последна възможност да я замъкна с нас на почивка/, така че се водим трима възрастни с дете на 5 години. Дестинацията е Кошадъсъ. Изискванията са следните:
1.На брега на морето с хубав плаж
2.Басейн, по възможност с детска пързалка
3.Не много голям хотел, по скоро нещо с повече къщички, на по-голяма площ, а не някоя висока масивна сграда с много стаи
4.Ресторант на открито с хубава храна /чревоугодници сме  Embarassed/
Това е.... мисля.... Благодаря Ви предварително за отговорите  Hug
бих ти препоръчала Омер  Peace

# 68
И за Renaissance Antalya Beach Resort & Spa - в Белдиби някой ако има инфо Praynig

Изглежда интереснен. Къде има цени за него?

# 69
Миналата година моя колежка ходи в Еphesia Holiday Beach Club - почти няма плажна ивица, тясна е , колкото за един шезлонг.
Това не е вярно, ама никак.

Относно дилемата "Онирия Кларос или Ефесия Холидей".
За мен двата хотела са доста различни.
Да започна с това, че първият е в Оздере, а другият е на Лонг бийч.

# 70

Изглежда интереснен. Къде има цени за него?

Само в booking гледам цената за сега, не съм питала още в нашите ТО

# 71
  • София...........
Това не е вярно, ама никак.

Относно дилемата "Онирия Кларос или Ефесия Холидей".
За мен двата хотела са доста различни.
Да започна с това, че първият е в Оздере, а другият е на Лонг бийч.

Какво имаш в предвид ? , за разликата Оздере и Лонг бийч ?
За мен е важно плажа на хотела да е хубав пясъчен макар и насипан

# 72
Момичета дайте малко информация ако някой е ходил там Кемер-Анталия хотел The Maxim Resort 5 ALL.
Никой ли няма да каже за този хотел Praynig

# 73
Никой ли няма да каже за този хотел Praynig

Може би никой от нас не е почивал в този хотел, но отзиви можеш да прочетеш в някой от сайтовете посочени на първа страница. Аз погледнах и видях, че има не малко ревюта, които доста добре могат да те ориентират какво да очакваш.

# 74
divna_
Имах в предвид, че се намират на различни места и е трудно да се сравняват.
Аз съм била в Ефесия-та, но Онурия много ми харесва. Тази година си казах, че ако пак отида в Кушадасъ, ще избера този хотел.

Общи условия

Активация на акаунт