На море в Турция - тема 17

• 132 529
  • 751
  •   1
Отговори
# 285
Здравейте на всички, които обичат да летуват в Турция Simple Smile.
Благодаря предварително  bouquet
Здравейте roje22, две семейства без деца бяхме в този хотел през 2008 г.  Меко казано, това беше най-ужасната ми почивка в Турция. Първо ни настаниха в едни стаи под басейна, които бяха малки, мухлясали и с развалена  канализация....Дискотеката е почти до хотела и беше много шумно до към 2-3 часа през нощта. Имаше само две хубави неща: вечерната анимация и винарната, в която сервираха много хубаво вино и имаше жива музика. За деца няма никакви забавления. В общи линии - това е:
ndimitrova, благодаря ти много Peace Хвърли ни в размисъл newsm78, а в Tripadvisor оценките са повече от добри. И е на 14 място по рейтинг от 144 хотела в Кушадасъ. Стаите под басейна в бунгалата ли бяха или в хотелската част Cry

Има един голям басейн пред хотела. Тези стаи бяха точно под този басейн като се отива към морето. За съжаление преди време ми се развали компютърът и не можах да възстановя снимките, които съм правила, но ако изровя нещо, ще изпратя. Смятам, че 14 място за Кушадасъ никак не е добро дори от 144 хотела. Това е мое лично мнение.

# 286
  • Paradise
Момичета имате ли представа как вървят цените за екскурзия до Родос от Мармарис, изобщо дали има еднодневна. Четох доста неща за Родос, има забележителности които наистина искам да видя, но с 2те деца на 4 и 12 г. дали няма да им дойде малко множко да обикалят цял ден. Дали в цената на екскурзията включва и обяд?(Мин. година ходихме на такава до Памуккале и всичко беше включено в цената)

От Мармарис до Родос има всекидневна връзка с катамаран. Тръгва сутрин към 10 (по спомен) и в късния следобед/привечер се връща обратно.
Цената (пак по спомен) беше 70 турски лири (двупосочно).
Не ви трябва да се записвате на никакви екскурзии. Старият град и всички забележителности започват от самото пристанище, няма как да се изгубите. като си вземете една карта, ще се оправите чудесно.
Има много възможности за хапване - малки ресторантчета, пицерии, таверни, турска кухня.
Собствениците на катамарана си имат свой организиран транспорт от хотела до пристанището и обратно. Те ще ви предложат да се запишете на тяхната панорамна обиколка на Родос с автобус (затворен), но според мен не си струва.

# 287
  • София
Здравейте на всички, които обичат да летуват в Турция Simple Smile.
Благодаря предварително  bouquet
Здравейте roje22, две семейства без деца бяхме в този хотел през 2008 г.  Меко казано, това беше най-ужасната ми почивка в Турция. Първо ни настаниха в едни стаи под басейна, които бяха малки, мухлясали и с развалена  канализация....Дискотеката е почти до хотела и беше много шумно до към 2-3 часа през нощта. Имаше само две хубави неща: вечерната анимация и винарната, в която сервираха много хубаво вино и имаше жива музика. За деца няма никакви забавления. В общи линии - това е:
ndimitrova, благодаря ти много Peace Хвърли ни в размисъл newsm78, а в Tripadvisor оценките са повече от добри. И е на 14 място по рейтинг от 144 хотела в Кушадасъ. Стаите под басейна в бунгалата ли бяха или в хотелската част Cry

Има един голям басейн пред хотела. Тези стаи бяха точно под този басейн като се отива към морето. За съжаление преди време ми се развали компютърът и не можах да възстановя снимките, които съм правила, но ако изровя нещо, ще изпратя. Смятам, че 14 място за Кушадасъ никак не е добро дори от 144 хотела. Това е мое лично мнение.
Мисля, че си права Peace Затова по-добре да се насочим към нещо проверено newsm78 като Аква фентъзи например Simple Smile

# 288
Момичета имате ли представа как вървят цените за екскурзия до Родос от Мармарис, изобщо дали има еднодневна. Четох доста неща за Родос, има забележителности които наистина искам да видя, но с 2те деца на 4 и 12 г. дали няма да им дойде малко множко да обикалят цял ден. Дали в цената на екскурзията включва и обяд?(Мин. година ходихме на такава до Памуккале и всичко беше включено в цената)

От Мармарис до Родос има всекидневна връзка с катамаран. Тръгва сутрин към 10 (по спомен) и в късния следобед/привечер се връща обратно.
Цената (пак по спомен) беше 70 турски лири (двупосочно).
Не ви трябва да се записвате на никакви екскурзии. Старият град и всички забележителности започват от самото пристанище, няма как да се изгубите. като си вземете една карта, ще се оправите чудесно.
Има много възможности за хапване - малки ресторантчета, пицерии, таверни, турска кухня.
Собствениците на катамарана си имат свой организиран транспорт от хотела до пристанището и обратно. Те ще ви предложат да се запишете на тяхната панорамна обиколка на Родос с автобус (затворен), но според мен не си струва.

tnks   bouquet

# 289
Имам въпрос към пътуващите със собствен транспорт Thinking Досега някой пренасял ли е туба с бензин през границата ? И ако да имал ли е проблеми Rolling Eyes Две години пътуваме с нашата си кола до турция  и до сега не сме пробвали.седим си и си умуваме с моя мъж Crazy и просто не можем да я преглътнем тая безумна цена от 4.50тл #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

Дааа, ние се пробвахме миналото лято, ама не мина Laughing. Даже звънях на нашата митница да ги питам дали, ще има проблем и ми казаха, че от тяхна страна няма, но за турците не знаят. Така се и оказа, турския митничар като се запъна не, та не...Какво да се прави, поляхме градинката до оградата с 20 литра бензин. Но все пак е въпрос на късмет, после още два пъти сме минавали същата граница и никой не ни е проверявал. Тази година даже мислим пак да се пробваме с
тубичката, пък ако мине номера Wink
Иначе, техния бензин определено е по-хубав от нашия Peace С едно и също количество там минавахме със 100-150км повече, но пък цената е направо убийствена...

# 290
Момичета, препоръчайте ми моля наистина хубав (луксозен) хотел в Анталия? С други думи ако бюджета не е от значение, кое място е наистина добро? (Става дума за пътуване без деца). Благодаря!

# 291
Момичета, препоръчайте ми моля наистина хубав (луксозен) хотел в Анталия? С други думи ако бюджета не е от значение, кое място е наистина добро? (Става дума за пътуване без деца). Благодаря!

Хубавите хотели в Анталия, които предлагат отлични условия за почивка не са един и два. А за да препоръчаме луксозен хотел, трябва да напишете какво държете да включва този лукс.

# 292
адвокат

Аз от първо четене предлагам Adam&EVa ,за без деца и лукс там бих отишла и Риксос Премиум Белек.Щом цената няма значение  Grinning

Момичета ние избрахме Рикос  Сънгейт от 3 места вече ми го похвалиха  и от агенция и от познати почивали.Само дето косата ми се изправя като си представя какво ядене ни чака  ooooh!
Трябва да почнат турците да предлагат само закуска и вечеря ..

# 293
да, трябва да доуточня - държа спа-то да е красиво и луксозно, стаите също, обстановката да е като цяло по - модерна

# 294
  • Beyond the Frontiers
да, трябва да доуточня - държа спа-то да е красиво и луксозно, стаите също, обстановката да е като цяло по - модерна

VOGUE HOTEL AVANTGARDE 5 * - http://www.teztour.bg/hpazar/bg/hotel?id=130381
MARDAN PALACE 5 * - http://www.teztour.bg/hpazar/bg/hotel?id=9003335   в този не съм влизала, но колегите на място го коментират, като излючително луксозн хотел с позлатена ограда.
ELA QUALITY RESORT 5 * - http://www.teztour.bg/hpazar/bg/hotel?id=72588
CORNELIA DIAMOND GOLF RESORT & SPA 5 * - http://www.teztour.bg/hpazar/bg/hotel?id=110359
GLORIA SERENITY RESORT 5 * - http://www.teztour.bg/hpazar/bg/hotel?id=72945

# 295
директно Адам и Ева  Peace

# 296
  • София
Адам и Ева обаче е доста странен и стряскащ, сигурни ли сте? За мен този хотел е ужасяващ - всички в бяло и огледала, някой беше писал тук преди време за търкалящи се хора по шезлонгите - пияни или надрусани... Confused
Мисля, че Мардан палас е най-луксозният, също и Риксос в Белек, Калиста също е много хубава, ако не са свалили нивото, моя приятелка беше там 2009.

Аз пък сега след Папилоните се колебая между IC Green Palace и Rixos Lares, Галактик ми асистира Hug, кой от двата ще ми препоръчате? Искам да е зелен, достатъчно луксозен, басейните не са ми приоритет, а плажа, ако може тълпите да не се усещат, и да става за 4-5 годишни деца.

# 297
Този Адам и Ева нещо сииииилно ме заинтригува... Благодаря и за останалите предложения. Ще мисля.

# 298
Момичета, Rixos Lares да не би да е новото име на Lares Park? Rolling Eyes
Преди повече от седем години съм била там, но през зимата, имам смътен спомен за него.
Аз се загледах в AMARA DOLCE VITA.

# 299

Общи условия

Активация на акаунт