Смешки от форума - 5

• 80 389
  • 741
  •   1
Отговори
# 150
  • n/a
Едната нека е смешки, а другата - нещо друго, че рискувам
да стигна до смешното пречистена и твърде освободена от
обяда си, примерно.

# 151
А на мен защо ми се отваря само от първа до трета стр.? newsm78 Да не са я изтрили , докато я видя?
Вече и до трета не се отваря  Laughing

# 152
To май темата вече изобщо я няма! Wink

# 153
  • 1st floor
Жалко, беше многообещаваща още от първите три страници... Mr. Green

# 154
Темата от смешна се изроди в гнусна Laughing

# 155
  • Mars Hotel
Моля, дайте ми съвет какво да правя .  Мойта бенка не се оригва след като я накърмя и после започва да се напъва и да плаче. А след кърменето и давам и по една глътка вода , но ефект никакъв.

И моята бенка никога не се е оригвала. Да се притеснявам ли?

# 156
Зависи къде е бенката.  hahaha

# 157
Цитат
На Шурчек му трябваха 2 месеца бременност, за да се отчете.

Доста се позамислих, докато разгадая кой е Шурчек и за какво на кого се отчита.  Laughing

# 158
# 159
Цитат
Вечерите на нашето семейство минават обикновено както на всяко средностатистическо българско семейство. Със съпругата ми се прибираме към 18 ч. Аз отивам да хвърля един бой на дъщерята. Все ще има за какво - я слаба оценка от училище, я някаква беля е направила докато ни е нямало през деня... абе има за какво... В това време съпругата си започва обичайните занимания - готви, чисти, пуска пералнята и там разни други женски работи от които не разбирам.... Аз пускам ТВ и гледам от 18 ч. "Сделка или не" по Нова телевизия. Ако не е интересно подремвам на дивана докато жената ходи насам-натам по нейните си женски задачи... Към 19 ч. се събуждам и гледам новините по бТВ като сменям каналите с Нова телевизия да видя къде са по-интересните новини. След новините гледам спортните новини и после прогнозата за времето... И така става 20 ч. и огладнявам... хапвам нещо докато гледам новините по Канал1... жената пак ходи насам-натам по нейните си задачи... Към 20.30 ч. съм се наял и пускам някой спортен канал да гледам някой мач... Ако мача не е интересен подремвам малко на дивана... В това време съпругата вече е приключила нейните занимания по готвенето, чистенето и прането, простряла е дрехите да съхнат и отива да мие чиниите от вечерята... След като ги измие отива в другата стая и си пуска да гледа някоя турска простотия от рода на "Любов и наказание"... Към 22 часа аз се събуждам от леката дрямка и отивам да хвърля един бой на дъщерята защото не иска да ляга да спи и ако я оставя ще си чати с нейните приятели до посред нощ... След това обикновено ходя по голяма нужда и чета в тоалетната някой спортен вестник... Към 22.30 ч. си лягам да спя защото на сутринта ме чака тежък ден... Жената още гледа някакви турски простотии и чака пералнята да свърши второто пране и да простре и него... След като си свърши всички женски задължения идва и тя да си ляга... Ако съм на кеф мога да и хвърля един секс, ако не съм ѝ обещавам че другия път вече няма да ѝ простя и заспивам .....
Така общо взето минава една обичайна вечер у нас... Надявам се съм бил полезен за нови идеи как да си уплътните вечерите в къщи  Peace
  ooooh! Tired Close

# 160
# 161
  • София
 smile3544 smile3544 smile3544
Бой, липса на секс и турски сериали.....нова история ли написахме? Аз, що блея?! Rolling Eyes

# 162
  • София
Аз не разбрах кога ступва госпожата - преди сериала или след пералнята  Thinking

# 163
За нея няма време,трябва да се дреме  Wink

# 164
Пък и два боя дневно на дъщерята сигурно го изморяват.  hahaha

Общи условия

Активация на акаунт