90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема 168

• 31 944
  • 727
  •   1
Отговори
# 615
Ааа не така за кожата, мола ви съ.
Сестрата от 60 стана 90 по време на бременността -ма имаше усложнения и го попреноси малкия, а и той бая голям се роди - абе все тая нищо никъде не й е отпуснато, ама от две години ходи на фитнес. Нямаше ефект докато не спря анти бебе хапчетата - сякаш изведнъж се сви.
Та... ако се вземат мерки на време се оправя. Аз само стрийте по корема са ми драма, ама... е аз да стана 60 кила пък ще го мисля. хахахах може и опреация ако загобатея някой ден  Laughing

Недляче - е па кака аз млада уж па пак ме болят ставите като рипам с тая гимнастика у дома. Т.е. много сме кекави и обездвижени всички.  Спорт си е мамата.

# 616
Аз имам задачка закачка LaughingКолко приблизително като количество сирена,могат да да се ядат на едно ядене.Аз реших да се откажа от месото днес и си  метнах в гювече да се размекне малко ейдам(то тук кашкавал няма).Та отрязах си едно парче около 100гр,малко ми се видя и метнах още едно долу горе със същия размер,ама сега ме гложди дали не е много и реших да питам преди да съм седнала и да съм го изяла всичкия Laughingщот аз обикновено,каквото наглася и го омитам
И друго,забелязвам,че кожата на корема ми е поувиснала.Дали ще се оправи сама с времето или ще се наложи да си размърдам мързеливия г*з и да правя коремни преси Rolling Eyes(много мЪ мързи шЪ знаЙте Laughing)И още нещо мислех да питам ама забравих,ама и това е достатъчно. Хайде аз като Пенчо питанката днес  Joy

В книгата пишеше, че алтернатива на месото е 100 гр сирене.
Да се направя ли,че не съм ти видяла поста и да си доям,че верно 100гр са нищо Whistling Laughing

# 617
200 грама с 2 филии хляб  Peace Laughing

# 618
Ако може само 100грама, значи на вечеря 50? Rolling Eyes
Вижда ми се безкрайно малко.

# 619
А,тъй ме устройва идеално Joy
Скрит текст:
Резнах си аз още 50гр от другото парче,иначе сутринта разправях,че ще намалям количествата hahaha
Ако може само 100грама, значи на вечеря 50? Rolling Eyes
Вижда ми се безкрайно малко.
Е,не е малко ако добавиш една купа салата да речем.Аз изядох и една чиния със задушени зеленчуци,ама то човешкото око лакомо и на мен малко ми се видя,лаком г*з Embarassed

# 620

Та... ако се вземат мерки на време се оправя. Аз само стрийте по корема са ми драма, ама... е аз да стана 60 кила пък ще го мисля. хахахах може и опреация ако загобатея някой ден  Laughing

Мен ме е шубе да легна под ножа от суета. Страхът от двете секциа ми стига. Живот и здраве, като/ако направим трето бебе, пак ще ме е страх. По-скоро ще си нося и висящия корем, и стриите, отколко да се подложа на още една операция. А повярвай ми, стриите ми са сигурно стократно повече от твоите, целият ми корем е нацепен, на разстояние от около 5-6мм, стрия, до стрия.  Laughing

По бански ходя 10-15 дни в годината. А това, че мъжът ми вижда корема в стрии, айде ся. Ще го преживея, на фона на това, че ме е виждал и 108 кила...

# 621
В руската пък дават 200грама фета към гръцката салата.Тея и те не знаят какво искат!

# 622
  • София

Та... ако се вземат мерки на време се оправя. Аз само стрийте по корема са ми драма, ама... е аз да стана 60 кила пък ще го мисля. хахахах може и опреация ако загобатея някой ден  Laughing

Мен ме е шубе да легна под ножа от суета. Страхът от двете секциа ми стига. Живот и здраве, като/ако направим трето бебе, пак ще ме е страх. По-скоро ще си нося и висящия корем, и стриите, отколко да се подложа на още една операция. А повярвай ми, стриите ми са сигурно стократно повече от твоите, целият ми корем е нацепен, на разстояние от около 5-6мм, стрия, до стрия.  Laughing
Диваненце, третото барабар с абдоминопластиката Flutter Практикува се Peace

# 623
Диваненце, третото барабар с абдоминопластиката Flutter Практикува се Peace

Бре?

# 624
В руската пък дават 200грама фета към гръцката салата.Тея и те не знаят какво искат!
Аааа,отивам да си доям кашкавала тогаз пък Crazy

# 625
  • София
Разкошева, ти не говори, че си си фръцла  smile3534

Ванеса, 100 грама не могат да нахранят и синът ми, който е на 5 години. Така че за мен това количество е абсурдно, когато говорим за нормално хранене, не тъпчене, естествено.

# 626
А диваненце - чак така не съм, ма не е като да няма да ти кажа. Решила съм да се снимам по бански като завърша това завъртане, че имам едни снимки от август там май съм 89 ли колко съм... Трябва да видя, първия път бая стриктно всичко си записвах, сега малко опущих писанията. Ама ако се престраша ще покажа... Не знам не съм раждала и да чукна на дърво и операции не са ми правили. Ма то.. кел файда като отслабнеш и после пак надебелееш покрай бременности пак ще се появят. Бе както казах аз 60 да стана пък ще го мисля - сигурно тогава най малкия дерт ще ми е  Laughing

И аз подкрепям че 100 гр като основно ядене са много малко Simple Smile

Аз днес добре вървя
З - ябълка малка
О 2 банана и мъничко съвсем тиквени семки - сурови.
Имам още 1 ябълка и 2 мандарини. Мисля с това да карам. Ако много пристърже - морков

# 627
Добре де, аз съм чувала, че абдото се прави най-добре след като си отслабнал. Каква е логиката барабар със секциото? Тогава нито мускулите са се прибрали, нито нищо...

# 628
Разкошева, ти не говори, че си си фръцла  smile3534

Ванеса, 100 грама не могат да нахранят и синът ми, който е на 5 години. Така че за мен това количество е абсурдно, когато говорим за нормално хранене, не тъпчене, естествено.
Ам кат' питах преди малко,що не ми каза,ааа?!Половината ми кашкавал хартиса,язък Laughing

# 629
  • На топло...
Количеството на млечните продукти (сирена, кашкавали, кисели млека и т.н.) в немския превод на книгата се препоръчва да е колкото месо бихте изяли на хранене Peace.
Демек 200-300 грама за обяд са си напълно в реда на нещата Flutter.

Общи условия

Активация на акаунт