Холандска тема - 39

• 37 939
  • 727
  •   1
Отговори
# 60
kate.t, права си, но нищо не пречи да питам, за да знам и аз Wink. В момента децата пишат есета та пушек се вдига и чак другата седмица ще може да пита в унито Peace.

# 61
Kate, като каза скъп спортен стайлинг се стетих за едни познати, които имаха супер скъпи сноуборд екипи и оборудване. Обаче не караха, само ходеха да бройкат мацки в чайните.  hahaha Така да се каже любители на апре-ски само.  Mr. Green
Офф, днес Ноеми спи, София ме е събудила в 5.30 .  Crazy Няма сън за нас.
Ние бяхме на Зiго и ги сменихме с KPN glasvezel. Не намирам разлика в качеството, освен, че пайрътбей все още е достъпен  Wink .
Mда, и майка ми каза, че било хипер студ.
А аз  под якето карам по тениска, че иначе ми става супер топло с тая каруца.  hahaha Ама може и менопаузата да ме подхваща.  hahaha
Звезди, а Ноеми като я водя със Софи сутрин на училище се съблича, закача си якето и сяда при децата.  Crazy Като я взимам ляга на земята и почва да се тръшка, удря як рев, едвам я обличам и обикновенно я нося виеща към колелото. Удря, щипе и скубе всичко живо, което и се изпречи на пътя, опитваки се да я утеши. И така е всяка сутрин. Ще започна пак да я оставям в съседите май.  Crossing Arms

# 62
Оооо,естествено,стайлинга е много важен Grinning
Анди има една  дизайнерска италианска ски екипировка,голямо внимание отнася от ски учителите  Joy
И ние сме с КПН,ама аз време за тв много нямам,та ми е все едно,ама рекламата,нали е голяма работа....та,се чудех.
Вчера имах големи емоции с плуването на детето-тя не можеше да схване как точно да скача и гмурне,без да изплува,а под вода да преплува разстоянието и да премине през тунела.
В неделя ходихме и показвах,обяснявах и един инструктор се включи  ooooh!,най-накрая успя горе долу да го направи.
На вчерашния урок,по случайност и инструктора,който и обясняваше,работеше на бара/има големи витрини и оттам гледаме /,като дойде времето за въпросното упражнение се наредихме на прозореца  аз и папа и бармана/инструктор и зяпнахме.
Успя  Party,направи го перфектно и ние като му ударихме една радост,всички ни зяпнаха,а на втория път се включиха и други родители  Blush
тя е много доволна и милата очаква kaartje за изпит,но аз не се надявам много,понеже много кратко е била в курса/да се разбира твърде малко сме плащали  Mr. Green/

# 63
Много хубави емоции са това кате  Hug
Така ви завиждам ски, плуване. Кога и моите деца ще се слеят с тълпата /голям израз измислих  Laughing/ и ще се приобщят така  Tired

# 64
Kate, това като изпит за диплома по гмуркане звучи.  Crazy Стискам палци на Анди. Дано въпреки недостатъчно платената сума да успее. И моите наблюдения са такива.  Money
Шанел, споко бе, жена, има време. Записвай баткото на плуване още сега,   понякога се чака доста. 
На Зиго с Кис или друга. Всъщност не знам дали тази е на Зиго, само съм запомнила Kiss. И аз не гледам много телевизия, главно  Ник джуниър и Бейби Тв  hahaha
Сега се сетих, че ние имахме проблем с безжичния интернет при зиго. Имаше обхват точно 2 метра .  Rolling Eyes След хиляди разговори с клантенсървиса така и не се реши проблема. Според тях бил близо до ел. мрежа и тръби на парно. Е, до ел. мрежа е, нали трябва да го включа в контакта.  Crazy Отделно приемника се скапа точно, когато му изтече гаранцията. Така бръмчеше, че не чувахме тв-то. Само сега да не замръзне хласвейзъла при тия темепратури.  Joy

# 65
..
Звезди,а пък аз нещо им гледам офертите на Зиго и доста се замислям.... Rolling Eyes
...

Откак съм на холандска земя, само с Зигго съм, преди нали бе Хоум и съм много доволна, ама вчера бях в шок. Crazy

Мопси, мятам го от колата в количката и мълчи кат пукълче, ама дойде ли време пак за колата... Малеййййййй, опъва тумбека, не мога да го сложа да седне. И пищи не се трае. Twisted Evil

Сега като прочетох за проблема на Мопси със Зигго и се сетих, че и ние ги подлудихме, цяла година им се обаждахме, че нямаме максималната скорост , за която плащаме. И не се разреши проблема, доакто... не махнахме тъпата Виста. Сега всичко хвърчи.  Crazy

# 66
Kate, това като изпит за диплома по гмуркане звучи.  Crazy
Звучи,ама е за В диплома  Crazy и за "А" има същото, само разтоянието е много късо и скачат "пирон'.
shanel1982 ,няма за какво да ми завиждаш,при децата нещата се получават спонтанно и много лесно. Peace само да не се заседявате много,много вкъщи.

А на ски ходим,щото аз обичам,ако зависеше от баща й,само по пясъците щяхме да се опъваме  hahaha

Другата седмица сме на 3 рождени дни  Crossing Arms,майките изобщо не са се подготвили-не ме улесняват с подаръците хич  ooooh!,а и учителския рожден ден и той е другата седмица.....за тях пък съвсем нямам идея.Помагайте  Hug

# 67
Какъв е този учителски рд? Всеки ли трябва да купува подарък? Rolling Eyes

# 68
Какъв е този учителски рд? Всеки ли трябва да купува подарък? Rolling Eyes
Leerkrachten verjaardag, всички юф и мейстер празнуват рождения си ден.нещо като училищен празник.Подарък,естествено не е задължителен.Ама хайде познай,дали не се носят подаръци-естествено символични неща,може да е рисунка,нещо от детето направено,ама това в груп 1-2,ама после си е подарък.
Вярно дреболия,ама нали трябва да измислиш какво  newsm78
Те също подаряват на децата дреболийка.

# 69
Не мога да редактирам  Rolling Eyes
Да се допълня,всяко училище си избира кога да празнува това,а може и да няма такъв .Трябва да го има в сайта или в седмичния бриф.

# 70
Хм, отивам да видя, че и без това ще има скоро фестивал на книгата, та нещо символично... Mr. Green

# 71
Олеее, тъкмо чета за рд и мъжът ми вика тази сутрин всички носеха подаръци. Вчера като го вземам и отваря картичка в къщи, пише има празник и не си носете ядене и пиене, че нали за преди обед слагам сок и кукис. А тя каква била работата  Embarassed Embarassed Embarassed

# 72
Кате,аз съм взимала от готовите комплекти-душгел,за вана... и т.н от краудвад.Също така по луксозни свещи(мин год при Емка масово свещи носеха hahaha),или пък кутия с хубави бонбони  PeaceУспех на Анди .... И скоро с диплома Б.Ама наистина големи са хиени...за Елисе за ниво А ми казаха оринтировъчно година ..
Шанел,при вас сутрин  кукис разрешават ли?при нас плод и сок.Елисе получава схоолмелк,ама нещо му се мръщи напоследък..редовно и закъснявало млякото  #2gunfire
Звезди,за първи път чувам дете да не обича да се вози в кола  Thinking
Бррр днес май ще е най студеният ден Whistling

# 73
Ние няма да купуваме подаръци. Събират пари, днес пратиха майл. Flutter

Което е много добре, понеже няма да му мисля какво да купуваме. Party Party Party

Мегън, до преди 2-3 седмици и телевизия не гледаше! ooooh!

Дай му някой да го гаделичка, мята във въздуха и да му пее.
 Mr. Green

# 74
Звезди, при нас проблема се опави като сменихме провайдъра.  Mr. Green Аз на лаптопа не съм с бях с виста и пак имах проблем.
Ами Оли реве, защото и той иска да седи с децата. Laughing Аз пък Ноеми едвам я сгъвам да я набутам в бакфица за пътя обратно.
Нашия юфендах е май, доколкото помня. Софи товага подари подаръците на някаква друга джуфка, понеже нейната била получила достатъчно.  hahaha
На Софи пък им дават плодове и зеленчуци в училище. Редовно се прибира с малки чушки.Е, поне се научи да ги яде. От другия месец до края на годината пък ще им дават 3 пъти плодове в училище. И в други училище предполагам, понеже е по програма от ЕС.
Снощи не знам какво ни беше, но като се събудихме всички в 3.30 и няма заспиване.  Crazy Аз в 5 часа си поръчвах обувки в заландо.  hahaha Пролетни!  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт