Как разпознавате ИСТИНСКИЯ мед?

  • 1 398
  • 17
  •   1
Отговори
# 15
  • Мнения: 1 708
Anomalia Благодаря ти!Страхотна информация за меда!  bouquet

# 16
  • Шумен
  • Мнения: 1 348
Anomalia Благодаря ти!Страхотна информация за меда!  bouquet
Blush
ЗНачи зимно време да е захаросан?Добре, до кой месец ще е захаросан, сега си купих за 6 лв- буркана от една лелка,каза ,че бил от Плевенско,опитах...Нее лош,ама захаросания нещо не го обичам много,все едно има неразтопена захар вътре.
Ако го държиш в по-топла стая сам ще се втечни, а ако го искаш съвсем течен можеш да го разтопиш на водна баня. Има и вариант на режим "размразяване" в МВ, но незнам дали няма да си загуби полезните качества. В никакъв случай не бива да се загрява над 60 С. Това е, което знам. А гледай да си го купуваш захаросан докато излезе вече новата реколта. Едва ли някой пчелар си съхранява меда на топло или си играе да го топи  Wink

# 17
  • Мнения: 993
ЗНачи зимно време да е захаросан?Добре, до кой месец ще е захаросан, сега си купих за 6 лв- буркана от една лелка,каза ,че бил от Плевенско,опитах...Нее лош,ама захаросания нещо не го обичам много,все едно има неразтопена захар вътре.

Това се оправя като се разтопи на водна баня при възможно най-ниската температура (ако имаш нерви, поддържай 40 градуса) за да не загуби ценните си качества. И щом обичаш мед, наистина си струва да инвестираш време в търсене на надежден производител, за да си сигурна в произхода. Мен ме снабдяват мама и тате  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт