Звездни компромати-127

• 58 604
  • 739
  •   1
Отговори
# 450
И в момента по нова се развиват спорове и заяждания, с Ц Ризова и Никола Филчев, да не говорим, че той вече я направи на 2 стотинки

# 451
Венета Райкова
ето гостуването ми, за което всички говорят хи-хи:
Съпругите
play.novatv.bg
‎29.01.2012 г.
Сподели · преди 42 минути ·
а пък "приятелите" и я шпакловат с големите шпакли  hahaha

# 452
За Джесика Симпсън и Дженифър Гарнър имам чувството че са бременни от няколко години!  Crazy

Предаването с Мая и Венета успях да го гледам само 5 мин. Повече не можах!  Tired
Рейтинга на Венета стремглаво пада надолу. Снощи гледах предаването й - е няма такава елементарщина!
Венета към Асдис: Наистина ли тарифата ти е 3000лв?
Асдис: Не това не е вярно, не си изкарвам парите по този начин!
Венета: Добре, хипотетично приемаме, че тарифата ти е 3000 лв. 10 сеанса на ден, 22 дни в месеца... ауууу каква сума става...

ooooh! ooooh! ooooh! Простотия до шия. Никога повече няма да гледам Горещо. Незнам защо се подлъгах!  Tired

# 453
Голям смях тези "съпруги"  Joy
Нямам нерви да гледам цялото предаване ,ама около 40 -та минута е луд купон .
Каква е целта на това предаване-две тотално неопитни водещи ,една гостенка пепелянка с жлъчна криза и една хитруша в кухнята?
Не знам кой е избрал гостенката ,ама е постъпил ужасно непрофесионално да сблъска една разлютена и обиграна Венета с една неопитна и импулсивна Мая...

Аз лично смятам да си остана с тези 10 изгледани минути.Може след година да изгледам още 10 ,ако предаването издържи толкова де  Mr. Green,за да видя дали има еволюция при водещите.

По случайност гледах веднъж и "Високи токчета "-е,по-нелепо и безсмислено предаване не съм гледала.

"Горещо" не гледам, няма и да гледам .

Не разбирам обаче в чий телевизор е грешката-публиката ли е всеядна и дебилна,че търпи тези бози,или телевизиите се напълниха само с дебили,които могат да произвеждат само бози ,ама повечето предавания трябва да бъдат свалени от ефир и заключени в шкафа.
Трябва да има хигиена не само това ,което ни влиза в устите,ами и това ,което ни влиза в главите...

Eva Лонгория получава приза "Жена на годината" от страна на Nevada Ballet Theatre Black & White Ball 3 4

Robin Antin -изобщо не знам коя е тази дама
Holly Madison -екс на Хю Хефнер

# 454
# 455
Венета Райкова
ето гостуването ми, за което всички говорят хи-хи:
Съпругите
play.novatv.bg
‎29.01.2012 г.
Сподели · преди 42 минути ·
а пък "приятелите" и я шпакловат с големите шпакли  hahaha
По принцип и бях фен на Венета, но много грозно се държа в Съпругите и за малко да разреве Мая!
До сега все и намирах оправдания, но нейното е рейтингова кучка.....Мисля, че Жени Калканджиева се справи ок, тя Венета и нея засегана, както и да е.
Не ви ли прави впечатление как Ирина Сърачинова е един вид основната водеща, като класна...Вчера изкоментира, че била много добре от както не ползвала фейсбук и т.н........има нещо напрегнато, неискрено в тази жена, не я харесвам и това е. Само не ми стана ясно защо любимият и не беше поканен в нейната тема, а само Андрей.

# 456
  • София-в сърцата на моите деца
Голям смях тези "съпруги"  Joy
Нямам нерви да гледам цялото предаване ,ама около 40 -та минута е луд купон .
Каква е целта на това предаване-две тотално неопитни водещи ,една гостенка пепелянка с жлъчна криза и една хитруша в кухнята?

Аз лично смятам да си остана с тези 10 изгледани минути.Може след година да изгледам още 10 ,ако предаването издържи толкова де  Mr. Green,за да видя дали има еволюция при водещите.
"Горещо" не гледам, няма и да гледам .
Не разбирам обаче в чий телевизор е грешката-публиката ли е всеядна и дебилна,че търпи тези бози,или телевизиите се напълниха само с дебили,които могат да произвеждат само бози ,ама повечето предавания трябва да бъдат свалени от ефир и заключени в шкафа.
Трябва да има хигиена не само това ,което ни влиза в устите,ами и това ,което ни влиза в главите...

За тази цел има дистанционно......цък и готово, ама   гледате, нали? Wink Wink

# 457
Ами гледаме, да. Като само това се коментира от 3 страници насам и ние си го пуснахме да ги видим тези издънки.. да няма да останем по-назад я..  Crossing Arms Laughing

-------------

много странен тен е докарал, като керемида е   ooooh!

Joy Joy Joy

# 458
  • София
Сийл - освен, че носи пръстена все още, има и черен лак  Mr. Green

За Съпругите - Венета не ми е любимка, но Мая беше тази, която се заяде, не можа да се спре като разбра, че си изпуска нервите и опита да сведе всичко до махленска свада като въвлече и К.Евро в плюенето. Смешна беше и жалка. Който каквото и да е направил, това беше непрофесионално. Ама кой ли и очаква професионализъм в това предаване ooooh!

# 459
# 460
# 461
Сийл - освен, че носи пръстена все още, има и черен лак  Mr. Green

Явно е модно! Laughing
На първо четене се сещам за Дейвид Бекъм, Джони Деп, Ал Пачино, Кийт Ричардс......

# 462
# 463
Елица, скъсала си е чорапите
Галена поставила началото на чалга партитата в Авеню в Пловдив. Не остана място в Пловдив неосквернено...

# 464
Ако Галена е с перука  на тази снимка...хич не си личи Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт