Отговори
# 135
  • София
Абе какво ви става, бе хора....?!! Моля ви, не стигайте до крайности!! Каквото и да е ставало тези дни (не влизам много много във ФБ, камо ли Скайп), не се вживявайте в глупости! Все пак ние тук сме много хора, а от тях твърде малък процент участват в темата за РД, а камо ли в тайни групички, та това да е решаващо...!
Не ви познавам лично, но вашите писания и постижения и навици и дори и проблеми са ми толкова интересни и всяка от вас е толкова уникална, че ми се къса сърцето като чета такива неща... Cry Който и да напусне групата, ще е голяма загуба за всички тук!! Дори и някой някого да не харесва толкова, колкото други, това е човешко и не пречи да сме заедно, защото общото е повече от различното! И в реалния свят е така, но не спираме да ходим по улиците или в някоя градинка или където и да било!
Дано всичко това да са глупави недоразумения, но дори и да е истина - много важно!! Никой не може да бъде обичан от всички!
Предлагам да не правим общ рожден ден, за да запазим приятелството! По-важно е да се разбирате и обичате и да продължите да сте заедно, отколкото дали  празнуват или не 10 души! Peace

# 136
Сега и аз да се изкажа. Не знам дали ще пиша пак тук или не.
Темата за "общ" рожден ден беше всичко друго, но не и както е заглавието й. Мими, ще цитирам някои твои постове и ще си прецениш колко добре звучат и дали звучат като покана за рожден ден:
Цитат
Ами Миленка така си е, но аз пак казвам че сме се заели с организацията и каквото направим, да се е сетил някой друг, на който му харесва да идва, на който не никой не е задължен.
Цитат
Тази тема е пусната понеже 5-6 майки решихме да го направим и за да няма обидени да поканим който иска да дойде, понеже после от снимките вс щяха да се сърдя.

После имаше обвинения, че майките които живеят далеч нямат достатъчно желание да дойдат и т.н. Пусна се анкета от сорта "вие си гласувайте, не ми пречите". Игнорирахте мнението на 10-на майки. Е, на това ако му викате покана за общ рожден ден... Sad

Направихме си тайна група във фейсбук всички майки, които бяха игнорирани от другата и не беше зачетено мнението им. Нали това беше идеята "някой друг да се е сетил" Значи ще се организираме и ние.

Другото, за което не исках да пиша и да го споменавам изобщо, защото е страшна глупост според мен. Обсъждано е в скайп след срещата ни, че не съм дала на детето си картоф от KFC, а той ме е гледал жално... нямам какво да кажа повече. На никой не му влиза в работата с какво храня детето си... спокойно не го държа гладен.

Като обсъждате "тайната" ни група, защо тогава си направихте друга група в скайп newsm78 В нея не са всички, както беше първоначалната идея.

Вярно че всички сме различни и се гледа да се спазва добрия тон, но всяко нещо си има граници. Не мога аз да си седя вкъщи и да си мисля какво лошо съм направила, за да ме одумват и да си нарушавам спокойствието и вместо сега да си играя с детето да пиша постове по една страница.

На никой няма да се извинявам и не ми текат сълзи, а ми е обидно... Жалко че има толкова свестни хора тук и трябва да ми четат глупостите.

# 137
айдеее ново 20 Twisted Evil
Засрамете се,че Ще Ви пусна Маша(Борянка)-който е гледал филмчето ще ме разбере Laughing в действие Naughty
Явно са Ви много послушни децата,та намирате време и да се карате и да се сърдите Thinking Crossing Arms ooooh!
И аз мислех да спирам да пиша, не защото не съм била отбелязвана(даже напротив Hug), а защото ми е безкрайно мъчно че всеки реши да пише всякъде другаде (където се изпокарахте) и после дойдохте тук врътнахте дупета и айде напускаме групата,Напускайте полето където сте се сражавали,а не ТОВА на ФЕВРУАРСКАТА ДРУЖИНКА
Айде чао от мен че ме ядосахте #Cussing out, отивам да си гледам МАША и Медведь bowuu Hug
ЧЕстит Рожден ден на прекрасния синеочко ПЕПИ на мама Мимоза
Да е винаги толкова любознателен, игрив, здрав и мнгоооо щастливо детсво му желаем с Борянка Hug

а за прекрасната му мама:

ЧЕстит Рожден ден и на мъжлето на Еспиноза
Да е най-грижовният татко и много да обича мама Hug
За спането на Бубата, сега не ми се разказва ooooh!

Последна редакция: сб, 28 яну 2012, 14:03 от nadejdata

# 138
  • София
Надето е абсолютно права:
И аз мислех да спирам да пиша, не защото не съм била отбелязвана(даже напротив Hug), а защото ми е безкрайно мъчно че всеки реши да пише всякъде другаде (където се изпокарахте) и после дойдохте тук врътнахте дупета и айде напускаме групата,Напускайте полето където сте се сражавали,а не ТОВА на ФЕВРУАРСКАТА ДРУЖИНКА
Не е честно спрямо другите, които не са участвали в нищо подобно! Сега те ще са наказани един вид като си тръгнете!
Нали има отделна тема именно, за да не се занимават всички с общия РД, ако не ги вълнува. А сега щат нещат, ще бъдат занимавани с ужасните последствия....! Просто не е честно спрямо всички, които държат на вас...! Sad

# 139
  • София
Запис и честито на всички рожденици, които съм пропуснала  Hug! Да са ви живи и здрави бившите бебенца и настоящи малки госпожици и господа!

# 140
  • Русе/Germany
Дани, аз бях една от инициаторките да се направи нова група понеже си пишем 4-5 мами редовно а имаше такива които само стоят и четат и ходят да ни клюкарят кой какво бил написал. Е не е нормално. Ето сега пак ще си направим нова група ... явно има хора които си нямат друга работа и си правят интриги. Както е казала Надето, там където сте се скарали там ходете се разправяйте. Е и аз много се обидих вече. За мен това всичкото нещо е неизживяно детство. Какво ви бърка нашия скайп newsm78 Та те децата за по 15г не правят такива неща бе хора. Дайте да казваме да заключват темата и да се спира вече. Бива, бива но това на нищо не прилича!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Мислях този път да не се намесвам но вие намесихте много теми които нямаха общо с така наречения ви "Общ рожден ден"

# 141
  • София
Аууууу, че съм лоша! Покрай тези преживелици да забравя рождените дни....! Confused

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ПЕПИ, МАКСИМ, ЗАРИНА И БОЯН!!! Да са живи и здрави, весели и засмени, умни и добри, и да радват близките си винаги и с всичко!! Весел рожден ден с много забавления и усмивки!

А на щастливите, горди мами:

И специални поздравления на Еспиноза за РД на мъжа й! Да ти е жив и здрав и да ви радва много!!   bouquet

Също искам да се извиня на всички, защото рядко коментирам всичко, което прочета тук за вас и дечицата ви...! Много ми е трудно да запомня всички и само каквото се сетя пиша обикновено. ooooh! Единствения начин да не пропусна някого е да си записвам всичко докато чета. А иначе, лично аз се радвам на всяко ново зъбче, прохождане или пускане, акане или пишкане в гърне, прояждане или каквото друго се похвали някой! Hug

# 142
  • Варна, морето, сините вълни...
Дани, аз бях една от инициаторките да се направи нова група понеже си пишем 4-5 мами редовно а имаше такива които само стоят и четат и ходят да ни клюкарят кой какво бил написал.

Ами то и в скайпа така стана...не съм вярвала че тук сред нас има ИНТРИГАНТКИ,  но е факт... А и мога да си казвам където и каквото си искам така че никой няма право да ме съди  Hug

# 143
 Shocked Shocked ShockedДъщеря ми е на 14 и  в момента се случва нещо подобно с приятелките и...Обясних и и ме разбра, кой и какво е важно в живота.. Има толкова важни и сериозни неща...усложнявате живота си с глупости Naughty Аз искам всички да  си пишат,на мен всички ще ми липсват, но...всеки сам решава Peace

# 144
# 145
И аз за това не пиша тука ужасно стана още преди със създаването на скаип групи и всякакви други модернизации Joyсупер глупаво е мисля,че за това е форума да се споделя тук Rolling EyesПочти мога да кажа,че само Дейзи Hugе отговаряла и се е интересувала,има много свестни хора,но с тея неща всички ще се откажат,аз още преди спрях да пиша и даже се махнах от групата със Февр. бебета във Фейс бук Влизах тези дни само да видя,че ми е интерестно как са децата кое как се е развило,но ще предпочета друга група и много е глупаво да се коментирате,кой какво яде кой кога спи всяка майка преценява какво ще яде детето и!! Hug
Еспиноза Hugподкрепям напълно мнението ти

# 146
Честит рожден ден на вчерашните и днешни рожденичета! Нека са живи и здрави и много, много щастливи!

Еспинозка, да ти е жив и здрав мъжо!   bouquet

Бобчо, честит рожден ден на патеричка!   bouquet

# 147
  • Sofia
Честито на рождениците днес Петър, Максим, Зарина и Боян!

Нека да растат здрави ищастливи!

# 148
Привет!

Честит рожден ден на половинката на Еспинозка!Да ти е жив и здрав,да помага и много да слуша!  bouquet

Каката днес си дойде от гостуването и тази седмица ще е пълна къща,че няма да ходи на ДГ.

# 149
Да му се невиди за пореден път се пренасят спорове от другаде тук, а хората и не знаят за какво иде реч. Аз например се облещих. Rolling Eyes Sad
Да му е честито на таткото на Соня! А историята с уважаването  Mr. Green  Mr. Green  Mr. Green
Симо хвана първо картата на Франция  Party ( имаше карти и на други държави) После химикала, после пак картата и накрая си тръгна с химикала. Сорбоната явно не ни мърда  Crazy Питката се получи учудващо добре, успях даже да и сложа  украса две стъпалца и да напиша Симеон  Heart Eyes
Моля ви се, не се карайте  Cry

Общи условия

Активация на акаунт