Режимите на Ипократис- тема 14

• 132 284
  • 771
  •   1
Отговори
# 765
Защо не мога да вляза в Новата тема?

# 766
# 767
  • Русе
Вероятно е изтрита от модера, както писах го помолих за това, понеже не се справих както трябва. Нека който разбира, да направи нова темичка.

# 768
И за 5 дни съм - 2,400 кг

# 769
  • Sofia
Добро утро! Да дам малко отчет. Днес ми е 57 ден на режима. Отслабнала съм близо 9 кг, а искам около 15. Мисля, че вече имам фигурата, която искам и се чувствам добре в кожата си. Всеки следващ килограм е само бонус. Истината е, че Ипо е единствения, с когото съм отслабвала. То бяха разделно хранене, протеинова, 90 дневна, но нито една не може да продължи вечно. Имам 3 деца и не особено фини бременности, затова ми беше ясно, че или човек взима решението да си промени начина на хранене или си остава вечно дебел Simple Smile
Затова този път си поръчах режим за 3 месеца и обмислям после да поръчам още. Вярвам, че ако човек прояви малко търпение, след определен период свиква с това хранене и аз вече го усещам. Първите свободни дни се нахвърлях на всякаква храна, а сега вече нямам тази нужда Simple Smile
 Надявам се да продължа в същия дух и заедно да се преборим за желаните килограми bouquet

# 770
Аз пък съм много отчаяна. Днес ми беше замерването и не съм отслабнала с нито грам... Много зле и демотивирана се чувствам. Не знам дали въобще ще отслабна. Явно е вярно,че вегетарианците трудно отслабват.

# 771
  • Русе
Момичета, заповядайте в новата тема:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=892558.new#new
Мисля, че този път се справих доста по-добре от предния ми неуспех.  newsm53

Общи условия

Активация на акаунт