МАЙчета се цупят и реват , бели малки зъбчета растат!

• 33 982
  • 719
  •   1
Отговори
# 600
  • До морето :)
Аз така се схващам, че се будя от болки с гъ*а, дета спя само на една страна  ooooh!
desi_shisha, има ли още много операции милото другарче на Ева? Дано по-скоро се оправи. Стискаме му палци.  Hug

# 601
  • Варна
ДД от мен!

Честита месечинка на Нико на мама Тони!

Марте, много хубава идея да публикуваме по нещо позитивно, аз я приемам с две ръце!

spasdidi, радвам се, че се разписа най-накрая, дано бързо се справиш с болежките и още по-бързо да излезеш от депресията!

Михаела, дано повече нямате такива тревоги! Hug

Луси, едно голямо гуш и от мен Hug Дано намериш сили да си простиш, не се нагърбвай с цялата вина за това, че дядото на ТМ не е виждал Венци, невъзможно е човек да предвиди всичко, а и недобрите отношения с родата на ТМ със сигурност не са по твоя вина Hug

Депресията мен май ме подмина отново Grinning. И ние не сме излизали много в този студ /май само 2-3 пъти последните 2 седмици/, но може би това, че ходя 2 пъти седмично на Зумба и така "вземам въздух", разнообразявам и се зареждам с положителна енергия ме спасява. А и Валентин напоследък е такъв смешко - по цял ден бърбори, хили се и се закача, голяма радост Laughing.

За спането - спи си в кошарата, а на гърда отдавна не заспива, дори и вечер. Просто го слагам в леглото му, давам му едно мече да гушка и биберона в устата и почти винаги за максимум 10-15 минути игра с мечето е заспал. При нас го вземам само сутрин в 6 като го кърмя, защото той след храненето в 6 обикновено не иска да спи вече, аз обаче пък не искам още да ставам от сън, та като го сложа между нас взима пример от нас и заспива за още 1-2 часа. Но напоследък има дни, в които се буди направо в 7-8, дано да му стане навик, че много добре ми се отразява непрекъснат сън до 7-8 Laughing.

# 602
  • на североизток
Честита месечинка на Нико! Да е живи и здрав!

При нас нищо ново. Отменихме часа за преглед на Ния миналата седмица, защото нямаше как да пътуваме. Съответно - имаме час за края на месеца и вече трябва да отидем, защото станаха повече от три месеца от последната й операция.  Големите чавета се изредиха болни и двамата, но вече са по - добре.

Марте, радвам се, че децата са по - добре. Вкъщи никой не е карал варицела, освен мен.

spasdidi, сигурна съм, че всичко ще се нареди при теб! Прегръщам те силно!

Луси, моите съболезнования. Недей да се самообвиняваш - никой не знае какво има да се случва.

Михаела, дано повече да нямате такива проблеми!

Хоупи, прегръщам теб и Фифо!

За спането - Ния спи вечер на спалнята между нас. Върти се и се гушка ту в единия, ту в другия.

За кухнята - при нас дават храната в кутийки за еднократна употреба. Ния си хапва с удоволствие всичко Heart Eyes

# 603
Благодаря ви за пожеланията! Hug  bouquet

Люси, наистина е ужасно, че така се е случило. Голямо гуш. Hug Дано успееш да намериш начин да си простиш.
Скрит текст:
Ние бяхме в подобно ситуация с Рая - на мъж ми баба му, която го е отгледала беше много болна и беше неприятна гледка. Рая се роди и решихме да поотминат поне 40-те дни преди да я заведем да я види. Ние извеждахме бебето от 5-тия ден, но така и не стигахме до центъра да я види бабата на мъж ми. На 38-мия ден се влоши и аз настоях да отидем - е, видя я и й се порадва. На следващия ден си отиде - все едно беше чакала да види правнучето. Cry Ако не бяхме отишли и аз и мъж ми щяхме много да страдаме. Та те разбирам и прегръщам.
silvia1111, страхотни сте!

mihaella_, много неприятно. Аз също бих се притеснила ужасно. Дано вече всичко е зад гърба ви. Hug

Аз спя с двете деца на спалнята.Ина е в средата и винаги спи с лице към Ева и с гръб към мен.Първата и работа сутрин, щом се събуди е да оскубе сестра си с всички сили и тя съответно да нададе кански рев.Страхооотно начало на деня!

И аз бях така, но откакто Рая реши че ще спи отделно беше добре. След преместването обаче се намърда пак в нашата стая - кревата й е допрян до спалнята, но сутрин прескача баща и се намества между нас. Ако бебето е там задължително го премествам от външната страна, че той рита и ръкомаха и понякога я тупва по главата.
Аз нали съм от сбърканите мами, та сутрин като се събудя ми е най-хубаво да ги гушкам и двамата, щото ей го утре ще пораснат и няма да ни пускат в стаите си да не им разместя нещо... Rolling Eyes

Айде вече да пишете, че болните са по-добре.

# 604
  • при палмите и алигаторите,FL
Влизам само за да ви усмихна  http://www.razpuskane.com/2012/01/%D0%BC%D0%B0%D0%B9%D0%BA%D0%B0 … 0%B5%D1%82%D0%BE/

# 605

Ооо много са сладки Нико и Дани!  Heart Eyes

Силви, много е хубава снимката ви!  Heart Eyes

Сладки сънища от мен

# 606
Момичета, много сте мили! Шени  Hug, Maria_I   Hug, zazka   Hug, desi_shisha  Hug, Нелка   Hug, Гери  Hug

Тони, честита месечинка на сладкия Нико! Да ти е жив и здрав!   bouquet

Силвия, честито първо зъбче! Много сте сладки на шейната! Искам и аааааааз!

Михаела, как е бебка днес? Кашлицата суха, дразнеща ли е? При Ирка вече е отхрачваща, но доста време преди това се мъчеше - дави се и не може да поеме въздух! Как е при вас?

Нелка, форумски кон имаш ли? Пробвай да го пробуташ него за гушкане, вместо теб, а?  Wink

ЛусиHug не знам какво да кажа!  Cry Дай прошка на себе си, мила!  Hug Недей да се товариш с вини, които не заслужаваш!  Hug

# 607
Момичета, не знам къде да го пусна - копирам го от темата, в която току що го прочетох:

"Копирам го от стената на приятел във ФБ, не зная доколко и дали и изобщо е достоверно:

"СПЕШНО!! Моля, разпространете това известие до вашите приятели, семейство, КОНТАКТИ! В следващите дни, трябва да сте наясно ..... Не отваряйте никакви съобщения с прикачен файл, наречен "Покана FACEBOOK", независимо от това, кой го е изпратил. Това е вирус, който отваря олимпийския огън, който изгаря целия твърд диск на вашия компютър. Този вирус ще бъдат получени от някой, които сте имали в адресната ви книга. Ето защо това съобщение трябва да се изпрати до всичките Ви контакти. По-добре е да получат този имейл 25 пъти, отколкото да приемете вирус и да го отворите. Ако получите имейл, наречен "Покана FACEBOOK", въпреки че е изпратен от приятел, не го отваряйте, а го изтрийте веднага. Това е най-лошия вирус, обявен от CNN. Този вирус е бил открит наскоро и е класифицирани от Microsoft като най-разрушителния вирус за всички времена. Това е троянски кон, който иска от вас да инсталирате Adobe Flash плъгин. След като го инсталирате, то всичко е свършило. И все още няма противодействие за този вид вирус. Този вирус просто унищожава Нулевия сектор на твърдия диск, където е записаа жизненоважна информация на тяхната функция.""

Ето тук го прочетох - http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=360412.msg21122727;topicseen#msg21122727

# 608

Two HeartsЧестит да ни е празника момичета! Two Hearts
Пожелавам на всички прекрасен ден и прекрасна романтична вечер!  1dating luvbed dancing

Хайде едно кафенце за начало:

Хайдееее чакам мамите на месечинковците да поднесат някоя тортичка!

Честита да е месечинката на Андрей на мама Марго и Божидар на Пупсита!
baloni baloni baloni baloni baloni baloni baloni baloni

# 609
Честит Трифон Зарезан!

# 610
Включвам се веднага да допълня кафенцето на Гери. Мисля, че ще се получи добра комбинация:

Честит празник на всички!

newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51

# 611
Привет.
Но какво става тук, защо е толкова вяло - май верно всички са в депресия, щото не вярвам всички да са навън  Mr. Green

Искам почивка! Всякаква - физическа, психическа, душевна... Трябва да направя нещо, трябва да спортувам! Може би това ще ме спаси (като Зумбата на Мария).

Спасдиди, Ириндичка болна ли е? За захранването - точно щях да те питам докъде си стигнали и дали да се намесвам. Та, май ще трябва! Като се стопли (до минус 10) ви чакам в парка на отчет. Да не е позаслабнала пак милата наденичка. Да не я направиш кремвирш сега?
За бурканите - звънях току що в кухнята - те изобщо не знаели, че на Ганчев вече не са с винтове и ми вика "Ами това май е старо, ами какви да ги напишем тогава, знаете ли, кои пюрета са с винтове?" Божеее. Та Даная, Мили, отпада събирането (благодаря ви!) и Спасдиди, ще ти звънна да ми кажеш за чичкото на Красно село.

Луси, опитай се да не се тровиш с вина, наистина е ужасно, измисли си някакво извинение за твое успокоение, пък то с времето ще поотшуми лошото чувство.

Мислех за добра новина в близко време, но единственото, което се сетих е, че в събота бяхме оставили Ники при баба за през нощта (за първи път) и взех, че имах 8-9 часа на разположение за непробуден сън. За първи път от 9 месеца. Не можах да ги оползотворя пълноценно, защото се будих сама през няколко часа, но съм доволна. На другия ден бях малко по-друг (по-добър) човек.

И да питам нещо спрелите по-отдавна да кърмят - ходихте ли вече на мамолог? Аз си взех направление, което трябва да изразходя до месец, но се чудя къде да отида. Мога ли да отида в близката поликлиника или трябва някъде по-специализирано? А отзиви за Токуда?

П.П. Лече, чете се Сима, но свикнах и на Сума  Laughing

# 612
Здравейте!

Днес може да е студено, но пък е слънчево!!! Simple Smile  Аз бих излязла навън, но не мога да бутам количката по тези неизчистени тротоари.

Сима, преди няколко седмици точно в момент на нужда от такава почивка, за каквато говориш, извиках майка ми от Добрич малко да поема въздух. Какви планове имааааах - кино, разходчици самостоятелно, кафенце с приятелки и т.н. А се получи така, че Софи рева през цялото време от баба си и дори за 5 мин. не можах да я оставя. Майка ми се разстрои и тя, че малчо не я харесва и стана една....
Да попитам информацията за кухнята, която даваш за детската ясла до пазара ли е?

Мария, много хубава идея е тази за зумбата. Ще взема да потърся наоколо.

Спасдиди, страхотен жест си направила към твоите приятели. Браво!!!

# 613
  • Айтос/Бургас
 Hug

Честит празник на всички празнуващи!

Поли,Калоян се събужда с рев всяка вечер по няколко пъти-минимум 3,максимум през час,че и по- често. Rolling Eyes

За кухнята-тук е с кутии за еднократна употреба.

За мамолог-моята гинеколожка каза,че на мамолог след 40 години,а на ехография няма смисъл,защото ми прегледа гърдите и каза,че всичко е ок!

Луси,понякога се случват неща,които не можем да предвидим и не зависят от нас.Не се тормози,всичко ще отмине... Wink

Искам да попитам за кухнята-кога ддавате супата? newsm78

На болните-бързо оздравяване!

bouquet

# 614
Аз мисля, че бях писала и преди.. хубаво е най-малко 6 месеца след като се спре с кърменето, да се посети мамолог. Прегледа на жени до 40 г. е основно на ехограф + палпация (опипване), а след 40 на мамограф.
Светле, бих ти препоръчала преглед при Стоименов от 1-ва градска (до Френската).
Иначе най-добри отзиви от практиката ни в НАПК има за:
д-р Свещаров - http://panaceabg.com/info.html - 0887 349 103
д-р Дилова в Медицинска академия

Общи условия

Активация на акаунт