ок сме по цял ден викаме пеем и не спим 
много е порастнала да я нацелувш от нас 

.Иначе имаме 4 зъба,яде всичко,дори ако е яла като ни види нас да ядем и тя е на масата.

Сто и линк, ако искате да видите http://mechtai.com/made-by-mama-mimi/2012/02/beli-i-cherveni-moravi-zeleni/
Изпратих на мама 15 лалета във стъклена ваза, ей така без повод:) Знам, че мого ще им се зарадва, защото обича лалета, а тази година още не си е купила. Сега чакам да ги получи 
Вече не се полагали направления за специалист (без изявена причина, а до скоро имахме право 2 пъти в годината да ходим на гинеколог). Моята педи ми даде направление за АГ, но писа че имам някакво оплакване (измислено), иначе не дават. За мамолог не знам, но може би седят по същия начин нещата.
Да сте живи и здрави и много усмихнати 
Виж Марта колко мъдро ти го е казала 
Особено за приспиването....грешка нямаше да има
(в тази връзка - Мили, от известно време приспивам малката в кошницата за кола -понякога дори за 5-10! мин
може да пробваш и ти
) Палецът, аз самата съм смукала до 2-ри клас
И бързо оправяне на г.зовите ти проблеми
(къде спа толкоз време, бе жена, че да стигнеш до припадъци
)
, дет се вика - получил си го е 
За педката -вчера да не е бил световен ден на педиатърската простотия?!? Че с моята имахме подобен разговор - на дълго и широко ми разказа как, ето защо била против дългото кърмене, бебетата не искали да ядат нормална храна и т.н. Всичко това през рева на Тияна, щото още като влезем при нея и тя започва да реве
Не я харесва и това е.
Ще се търпи и това е

Най- сетне много хубави новини в нашата темичка!
Само че нещо не мога да видя с какво си изненадала ТМ-само аз ли не го отварям 
А мартеничките са невероятни!!!
Наближава момента, в който ще трябва и аз да ви почерпя с по една виртуална мартеница-нали съм баба Марта 
Как бих искала и аз да имам майка, която заслужава подобен жест...но всъщност, дори и да съм и сърдита на моята, че не ми е била истинска майка може пък да те последвам и аз първа да направя някакъв жест за стопляне на отнощенията!

)
В тази връзка да кажа,че ние също никога не пожелахме биба и не се научихме да я смучем 

Баща му още тайно се надява да бъде отразен като част от пейзажа,но уви
Редовно се изправя по нея и започва да бие по плазмата...кога ли някой ден ще му се стовари отгоре...ужасТ
Много ми е смешен като започне да се мъчи да отваря шкафовете на секцията по същия начин,но те са различни и той е много учуден,че не му става работата 
От самото начало чета и тук,и във фейса как се притеснявате да им кажете,че процедирате по някакъв начин или за това как ги храните
Я,по-мъжката
Скоро си спомням,че за кой ли път ме пита дали съм му давала сок(просто забравя жената)и аз ѝ отговорих най-спокойно,че сок ще дам след минимум 10 месеца,с нетърпящ възражение тон и жената просто си замълча най-тактично и до там
В крайна сметка това е вашето дете и вие преценяте как да си го гледате и как не,никой няма право да ви създава такъв дискомфорт
(леле,аз ли съм най-злата в тази тема
)
Радвам се,че те познавам 
Ама виж,Нелката направо я вземам за един говорител,представя ме в отлична светлина 
Как без цигарки бе,душицо златна,смятай така никой нЕма ме спечели за каузата си
Еййй,дано доживея да изпушим нЕкой ден с тебе по 2-3-5 цигаретес на сладка раздумка за това-онова 

),и то е,защото съм тренирала състезателни танци 10 години и знам какви въпроси да задавам 

Сигурно се питате,кво щеше да е ако не съм 
А моя за ММ-аплодисменти от средните

Ето, аз пък харесвам 8 март като празник, пък някоя от вас може и да не го долюбва
А твоята торта много ми допадна. И аз отдавна се каня на една целуфчена, но честно казано малко се притеснявам от неуспех 

Луси, благодарности и на теб, че винаги отразяваш въпросите ми!

малък тиган и ел. кухнеска везна 
, че да си прикривам тъмните кръгове под очите.... че една позната, която отдавна не беше ме виждала, веднага ми каза: "лелее колкоо изморена изглеждаш и какви сенки имаш под очите"
Не знам защо така реши

А за чао, така и не пожела да маха, така, че сега имам едно наум и изобщо няма да мъча детето
- взима от тези балони, дето ви казах, че съм купила и те нали летят във въздуха, хваща връзката и го набира като въже, притегляйки балона до себе си, след което почва да блъска по него