МАЙчета се цупят и реват , бели малки зъбчета растат!

• 33 456
  • 719
  •   1
Отговори
# 645
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН ТОНИ И СИЛВИ!
А днес (там в парка) някакъв изкукал дядка на колело върви плътно зад мен, щото алеята тясна. Ники спи, аз бутам. И тоя ми ти дядка като взе да ми бибитка (ама не със звънец, ами си беше сложил такава фуния като клаксон). И аз се обращам с гневен поглед  и викам Е по-тихо де! И той нещо почна ми нарежда, че се вървяло от дясно (с количка на сняг по тясна алея, разбираш ли) и т.н не разбрах, щото фъфлеше. И ме задминава и не си гледа в пътя, а продължава да нарежда. И докато ме гледаше и псуваше и се блъсна в една преспа и падна! (не че е хубаво така да се говори, ама като псува...). И седи паднал и продължава да нарежда....

[/quote]

smile3532 smile3532 smile3532 smile3532
Много ги "обичам" и аз тез несъобразителни дядовци и баби... #Cussing out

# 646
Минаваме на бързо да не ни забравите и нас Simple Smile ок сме по цял ден викаме пеем и не спим  Peace

ДесСимонка - невероятни сте Simple Smile много е порастнала да я нацелувш от нас  Heart Eyes
Честито на всичи които са имали повод през зминалит дни и за вчера естествено Simple Smile
казваме ви здрати и отиваме на разходка че хубаво времето Simple Smile

# 647
Здравейте,чета повече отколкото да пиша.Маги вече лази навсякъде,а от вчера се изправя където се хване.Момента съвпадна с продажбата на мартеници и хаоса е пълен.Изработвам малко но скъпи луксозни мартеници от около 12 год.С паричките ще покрия на каката частното у-ще,няма как newsm53.Иначе имаме 4 зъба,яде всичко,дори ако е яла като ни види нас да ядем и тя е на масата.

# 648
Здравейте момичета:)
Ние вчера бяхме на конскутация. Дребната е вече 7 850гр и 70 см. доволна съм...Имах разни ререкания с педката относно начина на хранене, но ви се оплаках във ФБ и няма да се повтарям и тук.  Confused
Бубе, много хубави изненади сте си спретнали взаимно с ТМ. Аз Св. Валентин не празнувам, пък разните там плюшки и фльонги хич не ги обичам, но вчера ММ се прибра с нова преса за коса. Стана ми мило, въобще не очаквах да се сети да ми вземе нещо, още повече пък точно това. Доволна съм Simple Smile
Марте браво за празника и подобренито на децата.
Спасдиди - карък и половина си, другият път вярно сложи по няколко клечки за всеки Simple Smile
Тони, Силвия - честити празници и тук   bouquet
ДеСимонка и Къщи -  страхотни сладурани са и двете мадами  Heart Eyes
Сима, много се смях със злобния дядо (знам, че не е хубаво, ама на - човещинка  Mr. Green)
И сега е ред на ДобритЕ новинИ (хахах забележете в мн. ч.)

1. Имам приятелка, която прави различни красоти ръчна изработка. Вчера я попитах дали ще прави мартенички, че не ми се купуват китайски боклуци, пък и предпочитам парите да ги дам на нея. И днес - поместена нова статия в блога и, а в статията пише, че вдъхновението и за мартениците е била моята малка Алинка. С такива истински и топли думи е говорила за детето ми, че ми поникнаха крила и се почувствах много специална   Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Сто и линк, ако искате да видите http://mechtai.com/made-by-mama-mimi/2012/02/beli-i-cherveni-moravi-zeleni/

2. Тук ще се самопохваля  Blush Изпратих на мама 15 лалета във стъклена ваза, ей така без повод:) Знам, че мого ще им се зарадва, защото обича лалета, а тази година още не си е купила. Сега чакам да ги получи  Heart Eyes

Усмихнат ден от мен  Hug

# 649
Ако някой иска мартенички, мога да изпратя снимки на лични

# 650

Жени, благодаря ти за посочените мамолози. Вчера малкия заспа върху мен и това ми напомни, че това напрежение дето усещам в едната гърда не е нормално. Днес ще се пробвам да взема направление за гинеколог за цитонамазка и за мамолог, пък все едно от двете трябва да ми дадат. Не мога да отлагам повече. Хвърлих се в някакви размисли и ми е малко напрегнато.

Да не те отчайвам, но не знам дали ще ти дадат направление  Crossing Arms Вече не се полагали направления за специалист (без изявена причина, а до скоро имахме право 2 пъти в годината да ходим на гинеколог). Моята педи ми даде направление за АГ, но писа че имам някакво оплакване (измислено), иначе не дават. За мамолог не знам, но може би седят по същия начин нещата.

# 651
Здравейте, момичета!
Честит рожден ден на Тони и Силвия   bouquet Да сте живи и здрави и много усмихнати   bouquet
Луси, не се измъчвай  Hug Виж Марта колко мъдро ти го е казала  Peace
Относно смученето на палеца -изключително много би ми помогнало, ако си го смучеше и се успокояваше с него. Дори се опитах няколко пъти да й го пробутам, но не ми провървя.Залъгалка отказа още от началото   Crazy Особено за приспиването....грешка нямаше да има  Tired (в тази връзка - Мили, от известно време приспивам малката в кошницата за кола -понякога дори за 5-10!  мин  Peace може да пробваш и ти  Wink) Палецът, аз самата съм смукала до 2-ри клас  Embarassed Какво ли не пробваха нашите, ама ..не можаха да ме отучат. Вече във 2-ри клас, когато се криех в тоалетната да му се порадвам  Embarassed осъзнах, че имам проблем  Laughing и се отказах сама (не съм ходила на сбирки на анонимните, невръстни палцосмучачки  Laughing) Та искам да кажа, че любовта към палеца не е за подценяване.   Wink
Алекс, ще ме умориш с твойте истории  Mr. Green То не бяха клечки, то не бяха наденички  Mr. Green Евала за жеста към твоите приятели  Hug И бързо оправяне на г.зовите ти проблеми  Praynig (къде спа толкоз време, бе жена, че да стигнеш до припадъци  ooooh!)
Сима, тоя дядо... hahaha, дет се вика - получил си го е  hahaha
Шени, браво за лалетата и също на твоята приятелка с мартениците - прочеох го, толкова е мило и хубаво (и вярно)  Heart Eyes За педката -вчера да не е бил световен ден на педиатърската простотия?!?  Че с моята имахме подобен разговор - на дълго и широко ми разказа как, ето защо била против дългото кърмене, бебетата не искали да ядат нормална храна и т.н. Всичко това през рева на Тияна, щото още като влезем при нея и тя  започва да реве #Cussing out Crazy Не я харесва и това е.
Златка, същата работа сме и ние  Peace Ще се търпи и това е  Tired

# 652
  • София
Честит юбилей  и тук на мама Тони! Да е жива и здрава  и все така лъчезарна и влюбена в живота!

Честит рожден ден и на мама Силвия! Да е жива и здрава и винаги усмихната!

Бубе: Чудесна изненада си имала и ти снощи!  bouquet Най- сетне много хубави новини в нашата темичка! Peace Само че нещо не мога да видя с какво си изненадала ТМ-само аз ли не го отварям newsm78
Бисквитка: Страхотно е да чуеш, че твоето любимо същество е муза за някой! Hug А мартеничките са невероятни!!! Peace Наближава момента, в който ще трябва и аз да ви почерпя с по една виртуална мартеница-нали съм баба Марта  hahaha
А за лалетата за майка ти: Hug Hug Hug Как бих искала и аз да имам майка, която заслужава подобен жест...но всъщност, дори и да съм и сърдита на моята, че не ми е била истинска майка може пък да те последвам и аз първа да направя някакъв жест за стопляне на отнощенията! bowuu Peace
Алекс: Просто бях сигурна, че сама ще си гризкаш клечката-тя е била като любовен късмет за евентуално потрошаване на зъбите, но надявам се, че не си пострадала и не се налага да помагам Joy
Сима: Умрях от смях с твоята случка в парка: Изводът от нея е, че всеки си получава заслуженото  Joy
Къщичке:Невероятна е малката кукла! Heart Eyes

Последна редакция: ср, 15 фев 2012, 16:22 от jenajena

# 653
 Добро утро

Днес нещо много рано се надигнахме...  Tired

Марте, може и аз да не съм сложила като хората снимката, не съм и проверявала да видя отваря ли се  newsm78

И аз повлияна от разказа на СпасДиди за клечката, като бучих моята да проверя дали се е изпекло, много внимавах, че да не и последвам примера  Mr. Green Обаче нямаше инциденти и всичко беше наред  Sunglasses

Шенка, това не е просто плюшка, то и аз не обичам безцелните прахосъбирачки, а това си е просто с вазата. Вазата е стъклена, а мечето е обвило ръце около нея. Просто е така, не е сложено само за снимка. Така ми го донесе, с вазата, водата, розите вътре и мечето, което я "държи".
Тук букетите и бонбоните са класика за този празник. Много си го уважават американците, дори в училището на Габ си празнуват и си разменят валентинки с малки подаръчета децата  Wink

Аз пък от своя страна обичам такива сладурести неща, та много се зарадвах  Heart Eyes

Бонбоните, тортата и шампанското, пък, изядохме и изпихме снощи в късни доби, след като приспахме домочадието  Wink

Забравих да допълня, че вчера бях взела и балони с хелий, от тези, които са от фолио, ако се сещате, във формата на сърца. Отдавам се на всички изкушения за празника аз, няма какво да си кривя душата  Blush

П.С. Къщичке, Габи е страхотна! За съжаление аз рядко виждам нейни снимки, то общо взето май тук рядко се показват снимки, а аз влизам само във форума и изоставам откъм снимков материал  Crossing Arms

П.П.С. Току що ми се стори, че промениха облика на форума?!

Последна редакция: ср, 15 фев 2012, 16:55 от БУБА

# 654
Такааам,значи има и други пръстосмучковци Mr. Green(Поли,измислили сме почти идентична дума,аз отдавна така му викам на В. Wink)

Работата е там,че при нас започна да става много сериозно,в началото си мислех,че е от зъбите и все рие там да чеше или да дръгне нещо,но в един момент си се превърна в любимо занимание,което си го действаме за закуска,обяд и вечеря Mr. Green А най-много се дразня когато го храня и се зазяпам нещо в ТВ-то и се забавя с 1 секунда с лъжицата,пръста вече ѝ е заел мястото подобаващо Twisted Evil Та за мен това също не е чак толкова безобидно и се чудя какво да го правя,а повярвайте ми има моменти,в които аз го тикам в устата му само и само да млъкне Crazy В тази връзка да кажа,че ние също никога не пожелахме биба и не се научихме да я смучем Mr. Green Това е едно от нещата,заради които ми е идвало да си захапя г.за,ама не моА го стигна Twisted Evil Тези горчивите гелове и др. подобни...аз също мисля за тях,но може би малко по-нататък Thinking
Кажете начини за отказване или вашите спряха от само себе си newsm78

Като сме почнали за деца,да довърша,а после ще продължа по темите Mr. Green

Гледайте ся кво ме тормози мен от едно известно време Twisted Evil В. не иска да се учи на нищо,пея му песни,разказвам му приказки,уча го да пляска с ръце,да маха за чао,да дава целувки - нищоооооооооооо,даже не ме поглежда на моменти.За него е 100 пъти по-интересно да зяпа глупавите реклами по ТВ-то или да рие в устата Twisted Evil Освен това освен "НЕ","баба" и "мама" нищо ново не се учи,тук таме по някой звук или нещо супер неразбираемо и това е Naughty Баща му още тайно се надява да бъде отразен като част от пейзажа,но уви Mr. Green От ония ден се научи да си прави балончета със слюнката и сега това ни е най-интересното нещо на света Mr. Green

Като споменахте притесненията си покрай това,че почнаха да щъкат,искам да ви кажа,че на моменти се проклинам защо навремето купих тази ниска секция ooooh! Редовно се изправя по нея и започва да бие по плазмата...кога ли някой ден ще му се стовари отгоре...ужасТ
Научи се да ми отваря шкафчетата на гардероба в спалнята и сега редовно ми пренарежда бикините Crazy Много ми е смешен като започне да се мъчи да отваря шкафовете на секцията по същия начин,но те са различни и той е много учуден,че не му става работата Laughing В общи линии е беладжия голям,винаги е в нарушение Whistling

Утре сме на консултация и ми се иска да видя как се движим с кг-те,защото имам някои притеснения Thinking
И като казах консултация,момичета,верно ли се спичате пред личните лекарки на децата си newsm78 От самото начало чета и тук,и във фейса как се притеснявате да им кажете,че процедирате по някакъв начин или за това как ги храните Crazy Я,по-мъжката Mr. Green На моята изобщо не ѝ цепя басма Mr. Green В общи линии посещението ми протича по следния начин:преглежда В.,аз междувременно задавам 1001 въпроса,тя отговаря,след това тя ме пита нещо,ако случайно аз съм пропуснала да попитам и аз твърдо и категорично си заявявам позицията Naughty Скоро си спомням,че за кой ли път ме пита дали съм му давала сок(просто забравя жената)и аз ѝ отговорих най-спокойно,че сок ще дам след минимум 10 месеца,с нетърпящ възражение тон и жената просто си замълча най-тактично и до там Peace В крайна сметка това е вашето дете и вие преценяте как да си го гледате и как не,никой няма право да ви създава такъв дискомфорт Naughty (леле,аз ли съм най-злата в тази тема Joy)

хаха,аз докато почна по темите и то трябва да приключвам...

Марте,благодаря ти Hug Радвам се,че те познавам Hug

Хммм,гледам тук се е заформил голям лаф за моя смЯтка Joy Ама виж,Нелката направо я вземам за един говорител,представя ме в отлична светлина Wink
Алекс,като бях малка ми викаха "малката енигма" hahaha Как без цигарки бе,душицо златна,смятай така никой нЕма ме спечели за каузата си Wink Еййй,дано доживея да изпушим нЕкой ден с тебе по 2-3-5 цигаретес на сладка раздумка за това-онова Hug

Сума,все си мислех,че аз съм най-голямата любопитка,ама ти ще вземеш да ме настигнеш Wink
Уважавам такива хора,ква зодия беше ти newsm78
В постовете си съм употребявала 2 пъти словосъчетанието "професионално изкривяване",единият път беше по повод анкетата,която бях провела и за него Нелката ти е отговорила на въпросът защо съм го казала,а вторият път го казах по повод зумбата на Мария(на която благодаря за подробния отговор Hug),и то е,защото съм тренирала състезателни танци 10 години и знам какви въпроси да задавам Joy

А с какво се занимавам в момента ... казах ли ви,че сега ми викат "голямата енигма" Joy Joy Joy

Кво ви казах,че Симонката ще е изградила оградата Laughing Много е сладка малката кокорка Heart Eyes
А Габито с тия очички....на Боример нЕма му е никак лесно Wink

Шени,чудесни "добри новини" Peace

Сега честитките и да се вчесвам Wink

ТОНИ,ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!ДА СИ ЖИВА И ЗДРАВА,МНОГО ЩАСТЛИВА И ОБИЧАНА ЖЕНА!

(вземам Шеридънс-а и да ме нЕма Laughing)

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН И НА СИЛВИЯ!ДА Е ЖИВА И ЗДРАВА!

Що ли си мисля,че забравих някой и нещо newsm78 Сигурно се питате,кво щеше да е ако не съм Mr. Green hahaha

П.П.Моят подарък снощи беше вино и бонбони(май фейвъритс) Heart Eyes А моя за ММ-аплодисменти от средните Joy
П.П.Мдааа,промениха облика на форума,що тъЙ решиха Thinking

# 655
Бубче, аз да не съм те засегнала  Confused Коментарът за плюшките не го направих във връзка с твоята снимка, а по принцип за празника - то не са сърца, не са разни чудесии. Но пък от друга страна - всеки е свободен да празнува, прави и купува това, което го прави щастлив  bowuu Ето, аз пък харесвам 8 март като празник, пък някоя от вас може и да не го долюбва  Peace А твоята торта много ми допадна. И аз отдавна се каня на една целуфчена, но честно казано малко се притеснявам от неуспех Rolling Eyes
И при мен го промениха форума Whistling
И тъй - залъгалка и моето дете не ще, ползва ме емн вместо такава  Twisted Evil, от палеца се отучи с моя помощ - като я видех да бърка в устата и го вадех - някъде около 6 месец Peace
Иначе и тя е голяма палавница, все се мъчи да се изправя, а вчера беше отворила вратичката на пералнята и смучеше уплътнението  ooooh!
А в момента изключва тонколоните на компютъра  с уста ....просто нямам думи
И на всичкото отгоре, пак иска да виси отгоре ми, ММ и казва, че е като магарешки бодил - като се закачи няма откачане  Joy

Последна редакция: ср, 15 фев 2012, 17:29 от Бисквитка

# 656
Polita, благодаря, че си се сетила за мен. Hug Луси, благодарности и на теб, че винаги отразяваш въпросите ми! Hug  bouquet
Аз голяма уста отварям като някой иска да ме прецака, по разни институции и при лекари, стига да не са намесени приятелски отношения. Педито искаше още 5 месец яйца и месо да вкарваме в менюто, не я послушах и й го показах. Не й хареса ама много важно. Спазвам добрия тон докато е нужно. Пък и ако не ми харесва - сменям!
А колкото до направленията - дадоха ми и за двете. Джипито е железен, аз и рядко гледам да го тормозя. Повечето гинекологични прегледи са ми били платени поради липса на време. Все бързам аз. А в този случай имам и оплаквания, свързани с гърдата. За мамолог има два начина или директно или през гинеколог, който да ти даде талон. Няма лошо да пишат измислени оплаквания, важното е да си ползваме правата, пък те как се оправят хич не ме интересува.  Simple Smile
Много е хубава празничната атмосфера. Аз вчера нищо не можах да спретна, че малкия беше нервничък, оказа се, че го е боляло коремчето. Снощи заспа чак към 21 и чак тогава излезнахме, но се получи супер.
Исках и да се похваля, че Гоголино хапна банан и му хареса!!! Имаме напредък. Simple Smile

Последна редакция: ср, 15 фев 2012, 17:35 от *milly*

# 657

Гледайте ся кво ме тормози мен от едно известно време Twisted Evil В. не иска да се учи на нищо,пея му песни,разказвам му приказки,уча го да пляска с ръце,да маха за чао,да дава целувки - нищоооооооооооо,даже не ме поглежда на моменти.За него е 100 пъти по-интересно да зяпа глупавите реклами по ТВ-то или да рие в устата Twisted Evil Освен това освен "НЕ","баба" и "мама" нищо ново не се учи,тук таме по някой звук или нещо супер неразбираемо и това е Naughty
Joy Joy Joy Joy Joy
Много си зле, честно.

# 658
Опала...

Симона и Габи, тез астрални близначки са тооолкова сладки  

Люсиии, моя съвет към тебе, е да не учиш Венцулини на много неща наведнъж.. хвани там две неща и ги върти само тях, като развален грамофон. Така според мене ще научи нещо детенцето. Въпреки чеее, само повтарям "мама" "ма-ма" "мама,мама", като папагал съм и неще да ми го каже и това си му е... напоследък дърдори нещо си, ама нищо общо с "мама" Tired

Много хубави романтични подаръци са ви подарили и направили мъжете ви. Аз получих обаждане иии сама си направих подарък... и то какъв...  hahaha малък тиган и ел. кухнеска везна  hahaha
Иии някои нещица от орифлейм  smile3521 smile3503, че да си прикривам тъмните кръгове под очите.... че една позната, която отдавна не беше ме виждала, веднага ми каза: "лелее колкоо изморена изглеждаш и какви сенки имаш под очите"  smile3506

# 659
 Шенка, как ще си ме засегнала, бе душицо, няма такова нещо  Hug Не знам защо така реши  Naughty  Hug

Луска и Рафаеляно не знае нищо, ама аз и не си давам зор да го уча. Май просто ми се струва кауза пердута, затова  Mr. Green По спомен, Габ започна с тези номера малко преди и около годинката да е било  Thinking А за чао, така и не пожела да маха, така, че сега имам едно наум и изобщо няма да мъча детето  Mr. Green
Обаче Ралфи прави нещо друго, което реших, че е много напредничаво за неговата възраст  Thinking- взима от тези балони, дето ви казах, че съм купила и те нали летят във въздуха, хваща връзката и го набира като въже, притегляйки балона до себе си, след което почва да блъска по него  Crazy

Хоуп, ти си присмял се хърбел на щърбел  Laughing  Mr. Green

кво друго щях да казвам........ ooooh!

П.С. Гери, аз тез тъмни кръгове под очитИ ги "лекувах" с тъмни очила  Mr. Green
Нормално е да изглеждаме недоспали и уморени, при положение, че не спят спокойно и по цяла нощ децата  Wink

Общи условия

Активация на акаунт