МАЙчета се цупят и реват , бели малки зъбчета растат!

• 33 453
  • 719
  •   1
Отговори
# 630
Доста се посмях с поста на СпасДиди-затри клечките и направи сладкиш с изненада  hahaha

Аз мислех да изпека вчера Браунито във формата сърце,ама сместа беше повече и щеше да се получи същото надуване и напукване,та ми се размина:)
  chef
ДеСимонка,малката е страхотна. Мариела редовно сутрин ме посреща с гол баджак и ританки в ръка

И на Мариела и избиха горните Вампирски резци и е много смешна.

Памперси-замених Памперс със Пуфис-тъпо и упорито изразходих 2 пакета и всеки път се проклинах -пропускат през ластиците на крачетата и отзад на гърба.Сега имам един кашон от тия на ДМ-и съм доволна,мисля да повторя.

Пръста-вече рядко го смуче.За първи път от многооо време тая нощ я заварих да смуче палец,но беше загубила биберона,че и на мен ми беше трудно да го намеря в леглото.

Моята майка е тук за няколко дни,та помага с дивачката.Аз днес ходих да си поръчам нови очила,(малко ме е яд че си взех скъпите стъкла,ама дано е за добро)на солариум ходих.
Мислех и Мариела да изкарам,че доста слънчево и приятно беше   Nature Sunny но добре че не го направих-по улиците и тротоарите то прести,коловози... а аз с тия малки гуми на количката,щях да се бъхтя кат грешен дявол.Дори велоалеята не беше почистена.....  #Crazy

Честит зъб на Венцулин,доброто дете на мама:) И браво за стоенето прав сам.
Скрит текст:
Луси още немога да направя качествено клипче на въпроса си от Фейса,ама продължавам да дебна
Мариела от 2-3 дни съшо се задържа права без опора и ръкомаха с ръце от щастие.

# 631
  • София
 Хващам последния влак за днес но ..по-добре късно, отколкото никога! Laughing
Честит св. Валентин момичета и честит Трифон Зарезан! В деня на лобовта и виното искам да ви кажа, че много ви обичам и ви черпя с любомото си вино мерло!  bouquet

Благодаря ви за подкрепата за моята Магеланка във фотоконкурса-вие сте истински приятелки и благодарение на вас Маги е на първо място за сега! Hug
Вече съм на 2 чаши вино, така, че ако напиша някоя глупост да не се учудвате! ooooh!
 Тази вечер ММ ми организира прекрасно преживяване- води ме в едно страхотно заведение, получих 5 страхотни бели рози и си изкарахме ВЕЛИКОЛЕПНО!!! Peace Laughing bowuu
За първи път излизаме без деца, от както се е родила Маги и се почувствах като кралицата на вечерта! Hug
Децата са много по-добре! Пъпките завяхват, Т нямат, болестта отшумява бавно но сигурно! Hug
Само , дето миличките ми приличат на петнисти хиени и не знам кога ще стават за показване пред хора, но и това ще стане! Peace
 С Вики учим от 2 дни по скайп- разбирайте аз чета уроците, а той ми се пули насреща и  и твърди, че не се  справям добре-има голям късмет, че не е наблизо да изяде някой шамар Mr. Green Утре ще преговаряме 20 урока по ''Човек и общество'' и ако влеза ето така  #Crazy във форума, да знаете, че ме е довършил! hahaha
Сега по темите:
Симонка: Прекрасна фина дама- не като нас, още малко и ще се затъркаляме от дебелина и мързел! Peace
Бубе: Ние сме маняци на тема залъгалка и просто не знам как ще я отказваме- всеки с проблемите си! Laughing
Спасдиди: Ще ме попилееш от смях момичееее!! Joy Ако живеех с теб, досега да съм умряла от прекомерен хилеж! Joy bowuu
Лече: Благодаря ти миличка, че ни мислиш и даже искаш да си солидарна с нас! Пожелавам ти никога да не се раболявате от тази гадна болест!
Лусинда: На теб искам да кажа следното: Казват, че ако доживееш правнуче- отиваш директно в рая- ако не друго, то поне си спомогнала човечецът да спи спокойно вечния си сън! Мир на праха му!
Михаела: Дано вече да сте по-добре-тревожа се за вас, това с ангината не е шега работа! Целувки от нас! Hug

# 632
Ха добър вечер!

Ейй, разгеле, излязох най-накрая! И стоях навън 4 часа като невиждАла парк. Ама беше чудно – слънце, никакъв вятър, приказка! И алеите бяха разчистени, въпросът беше да стигна до там по непочистените улици и огромните хълмове по тротоарите. И сега доста ме боли кръста от това бутане, да си призная.
А днес (там в парка) някакъв изкукал дядка на колело върви плътно зад мен, щото алеята тясна. Ники спи, аз бутам. И тоя ми ти дядка като взе да ми бибитка (ама не със звънец, ами си беше сложил такава фуния като клаксон). И аз се обращам с гневен поглед  и викам Е по-тихо де! И той нещо почна ми нарежда, че се вървяло от дясно (с количка на сняг по тясна алея, разбираш ли) и т.н не разбрах, щото фъфлеше. И ме задминава и не си гледа в пътя, а продължава да нарежда. И докато ме гледаше и псуваше и се блъсна в една преспа и падна! (не че е хубаво така да се говори, ама като псува...). И седи паднал и продължава да нарежда....

Спасдиди, добре, кажи ми, как ги измисляш тея работи дето ги пишеш, а и дето ги правиш!? Ще ме съсипеш от смях. Понеже и аз съм такава домакиня (а и днес също правих любовен сладкиш) и направо си ги представих тея работи. И как си ровила си представих и си донапукала сърцето. А и втората си представих как си потопила (иначе стисках палци де), и после и трета, и четвърта как си пробвала и все си ровила и накрая си сцепила сладкиша тотално и всички клечки са изпопадали...
 Joy

Жени, мнмого ти благодаря за инфото. Аз си спомням, че писа и понеже са минали 6 месеца и малко откакто спрях да кърмя и за това реших да ходя. Аз миналия път (при  каката) ходих точно при тази Дилова, някой ми я беше препоръчал, но бях в частния й кабинет, тогава беше на Позитано, не знам дали все още е там. Ама се чудя като искам просто профилактично да отида дали е необходимо да ходя при светила или и “обикновен” мамолог ще ми свърши работа. Щото при много добрите трудно се записва час, все много народ, особено ако съм с направление. Ти как мислиш?

Мист, благодаря и на теб за препоръката в Спартак. Преди много ходих там на тея каланетики и аеробики, ама нещо ми поомръзнаха. Ще ми се на нещо по-интересно, концентрирано и ефикасно. Октомври бях почнала да ходя в Спартак на аквааеробика, много ми хареса, ама така се случи, че прекъснах за дълго. Ще ми се пак да почна. Както и на фитнес (не че фитнеса е интересен), за да си направя някаква по-индивидуална и бързодействаща програма, за да влеза бързо във форма. Ей, голямо съм ... - от 4 години се каня да почна сериозно със спорта и все от друтага седмица. Как пък за толкова време не успях да почна! ММ най-много за това ми се ядосва. Не го интересува готвя ли, чистя ли, за него е важно да спортувам. И вече много ми се сърди.

Дидолинка – да, кухнята, за която говоря, е тази на пазара, в 21-ва ясла.

Луси, и на нас горе ни избиха първо двата втори резци (като вампирче). Напоследък чувам за все повече деца, на които им избиват горе първо тези зъби, а не първите резци.
А аз да те питам ти какво работиш ? Защото говориш, че “подробието” ти (хихи, нова думичка измислих) е професионално изкривяване...

Тони, и аз нямам минута спокойствие, откакто Ники почна да се изправя. А вече и се катери по диваните (повдига крак, набира се и се избутва до горе  Shocked). И той непрекъснато е прав (където и както намери). Най-обича да ходи в кухнята, където са плочки и да се изправя за дръжките на едни чекмеджета (чекмедже, не шкаф!) и съответон като се хване за тях, те се отварят и той полита назад (трябвада купя такива предпазители). Днес пак така и аз уж седя до него да му правя попарата и по едно време се обръщам гледам чекмеджето отворено докрай, а той виси назад с главата надолу (така на мост) хванат за дръжката, мига бързо и не смее да се пусне (явно усетил, че ще падне и ще се удари). В момента, в който се завтекох да го хвана и той се пусна. Удари се леко, ама поне от ниско. И аз по цял ден нищо не правя и вървя след него.

Последна редакция: вт, 14 фев 2012, 22:48 от SYMa

# 633
Днес пак така и аз уж седя до него да му правя попарата и по едно време се обръщам гледам чекмеджето отворено докрай, а той виси назад с главата надолу (така на мост) хванат за дръжката, мига бързо и не смее да се пусне (явно усетил, че ще падне и ще се удари). В момента, в който се завтекох да го хвана и той се пусна. Удари се леко, ама поне от ниско.

hahaha Joy hahaha
То не е смешно,ама си го представих и ми стана забавно.

# 634
Днес пак така и аз уж седя до него да му правя попарата и по едно време се обръщам гледам чекмеджето отворено докрай, а той виси назад с главата надолу (така на мост) хванат за дръжката, мига бързо и не смее да се пусне (явно усетил, че ще падне и ще се удари). В момента, в който се завтекох да го хвана и той се пусна. Удари се леко, ама поне от ниско.

hahaha Joy hahaha

Не се притеснявай, и на мен ми стана смешно като го видях.

# 635
  • До морето :)
И ме задминава и не си гледа в пътя, а продължава да нарежда. И докато ме гледаше и псуваше и се блъсна в една преспа и падна! (не че е хубаво така да се говори, ама като псува...). И седи паднал и продължава да нарежда....
Joy Joy Joy Joy Joy Joy Аз на това се смях  hahaha

Не съм Лусинда, ама да отговоря - учила е Психология и от там е прихванала и тя  hahaha Иначе работи нещо друго, но не казва какво точно  Crossing Arms Само знам, че заради работата си не пие кафе  Whistling

И аз по цял ден съм след Елена. Катери се навсякъде, може, не може, няма значение  ooooh!

# 636
Опалааааа......... Честити празници момичета  Heart Eyes Обичайте се и правете още бебета....

И аз започвам отзад напред...

hahaha Joy hahaha

И аз умрях да се хиля с това (дори и да не е смешно) Joy Joy Joy Joy

Марте
, честито първо излизане без деца- готино е нали?

Алекс, е няма такава фурия като тебе, честно ти казвам, корема ме заболя да се смея като си представям как бъркаш в това ми ти сърце и ги губиш една след друга клечките.......... ама ти пА защо до дъното бъркаш, Я? Нищо, сърцето е прободено със стрела .......даже две......или повече Joy Joy Joy Joy

Като ви чета какви изисквания имат за кухнята......ужас, тук просто всеки си носи 3 броя каквото реши - буркани, купички, казанчета..........каквото се сетиш- пълни лелята в черпака и тва е.

Свате, Симонка е страхотнаааааааа  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes....... дори и без гащи Simple Smile))
Тони, много е готин  Нико  Heart Eyes

памперсите- отдавна съм на либеро........не правя вече експерименти

пръст не смуче- активен е с биберона!

и друго имаше....... ама опуках 2 чаши вино вече и взе да става мармалад, тъй че....... до скоро!

# 637
Ха- хах . . . познайте кой изтегли късата, т.е. опечената клечка . . . аз, разбира се!  Joy На кой друг карък може да се падне!  hahaha
Рязах парчетата, оглеждах, ама пущината се паднала по средата на моето парче! Докато стигна до нея - доста странно наблюдавах другите - ма те си тропат спокойно с виличките!
Дето вика Сима, другия път ще взема да сложа повече клечки - за всички да има!  Mr. Green

Сима, душо, и аз днес живнах - въртях квартала като изпусната. Въпреки, че количката ми е високопроходима - е, няма такива миши пътечки, дето са поизринали и карам само на предна гума!
Е, прибрах се нов човек! Разходката направо ми дава криле!  Laughing ИринДето се прибра с червени бузки! Аз мазах за студ, а то трябвало за слънце!  ooooh! Ми изгоря детето, кВо да праИ, като такава майка му се падна!

Ииииииии таЗ, Лусиндата, първо името и не моЖ разбра, сега пА професията! Голяма енигма това момиче!  Wink
Ааааааааа, не ща професия деТ не дават кафе! Ми цигара дават ли!?! Луско, как издържаш, душо???

За биберона - аз съм рахат! Голям рахат, дето вика Бубето! Само да мрънне-оп, запушалката и край!  Laughing

Значи, викате, като се надигнат бебоците, ставало страшно! Rolling Eyes
Аз за сега и с това съм рахат!  Mr. Green Седи седнало, търкаля се гръб-корем, избутва се някак, ама не може да лази! Седи или лежи само на килима и се върти на около метър, от мястото, на което съм я оставила!  Laughing
Само веднъж я намерих под холната маса, която е ниска, 2 педи от пода - Ириндето отдолу, по корем, надига се и си чука главата в масата, като костенурка! Много интересно, че не ревеше - аз по тропането я намерих къде е! Сигурно точеше рогата!  hahaha

Марте, страхотна изненада си имала за вечерта! Браво на твоя мъж - много мил жест, много любовен!  Heart Eyes
А аз кВо, седА в нас и пека клечки!  Whistling

Момичета, моля някой да ми пусне на лични, името и паролата за нашия общ албум, че ни е преинсталиран лаптопа и не мога да се сетя как влизах!

Последна редакция: ср, 15 фев 2012, 01:21 от spasdidi

# 638
  • До морето :)
Ох, Алекс, не мога повече. Ще се напикая от смях с тебе  Joy И като каза, че Миринда не ревяла, то наистина много избирателно реват. Лечето като си удари сама главата в някой ръб - нищо й няма. Продължава тъпо и упорито напреде. На цапна ли я аз с нещо без да искам - рееееееееев до небето  ooooh!
Аз казах ли ти, че на теб ще се падне клечката?! С тая моята мръсна уста (бия се през устата)
А за Лусинда - дават кафе, ама тя покрай професията си не иска да пие кафе  Laughing

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ТОНИИИИИИИИИИИИИ! ДА СИ ЖИВА И ЗДРАВА! РАЯ И НИКО МНООГ ДА ТЕ РАДВАТ И СКОРО ОЩЕ ЕДНО ЧАВЕ   bouquet

# 639
spasdidiJoy

SYMa, обещавам да дам отзиви от каската. Mr. Green Днес не успях да изляза втори път, че спаха и двамата - като никога - до 6 ч вечерта, а в толкова затварят магазините. Thinking

Марта, адмирации към мъж ти. Ние си спретнахме романтична вечеря за 4-ма...като Рая и Нико ни направиха безплатно представление. Mr. Green

Ай да ви почерпя....че за последно съм с 3-ка отпред. Малей...одъртех! ooooh!

Нелка, благодаря ти! Много мило, че се сети да пишеш и тук. Hug

# 640
  • Сливен
Тони           

# 641
 Eй, Тони, честит Рожден Ден!  Hug

На празника на любовта ли си родена?  Heart Eyes

Момичета, аз не мога да се сдържа и да не се похваля как ме изненада днес моят страхотен съпруг  Flutter

Появи се с това на вратата:

Първо звъни на ватата, аз отивам, питам кой е, обаче не чувам нищо, поглеждам- не виждам никого  Shocked  Rolling Eyes Чак ме достраша....

И като не видях никого- не отворих. След 5 минути пак се звъни, пак отивам, пак никой..

И както гледам през шпионката, той изскача ухилен до уши. Отварям аз и той седи с тези красоти . Щях да припадна от радост, изненада и...удоволствие  Blush

Аз също го зарадвах,ето ТУК се вижда и тортата, която му направих (доста си играх, целувчена е  и затова при печенето отгоре на целувчената глазура има потъмнели крайчета)

Получих също и страхотен пуловер. Ах как обичам подаръци и изненадииии. Не можах да не се похваля, просто  Embarassed  Embarassed

Марте, виждам, че и вие хубаво сте си изкарали, завиждам, че е имало на кого да оставиш децата, понякога родителите имат нужда от време само за себе си  Wink

СпасДиди, нямаш идея колко ти завиждам за рахата  Crossing Arms

Искам и аз моето дете да смуче бибероооннн.. Уви, пак не съм измежду късметлиите...И когато реши да реве, просто няма с какво да му запуша устата и...понякога ми идва твърде много  Tired

# 642
  • София
И аз да ви почерпя виртуално по случай одъртяването ми  с една година Laughing

# 643
  • Сливен
silvia1111,
Честит рожден ден! Бъди здрава, много щастлива и винаги обичана!!!  Hug

# 644
Честит рожден ден на Силвия1111 и Тони! Да сте живи и здрави и да ви слушат дечицата!  bouquet
Мен депресия не ме гони, аз за 2 месеца съм излизала само 4 пъти и то да отида на фитнес, наистина е страхотно да се раздвижиш! Явно свикнах да съм в изолация Laughing, всичките ми приятели са далеч от тук.
Снощи ММ ме изведе на заведения и добре се позабавлявахме. Хубаво е да се откъснеш за малко. Дядото гледа малкия, но той си е спал безпроблемно.
За бибероните - Гоголино не ги иска напоследък само за заспиване и то ако вече леко се успива. През деня не мога да му запушвам устата. Twisted Evil
Нещо се мръщи на проходилката, само да не се окаже, че му е омръзнала вече, че ще ми се стъжни.
Жени, благодаря ти за посочените мамолози. Вчера малкия заспа върху мен и това ми напомни, че това напрежение дето усещам в едната гърда не е нормално. Днес ще се пробвам да взема направление за гинеколог за цитонамазка и за мамолог, пък все едно от двете трябва да ми дадат. Не мога да отлагам повече. Хвърлих се в някакви размисли и ми е малко напрегнато.

Общи условия

Активация на акаунт