Не се притеснявай и мойто диване нито може да става, нито да се подпира, нито да пълзи!
И аз все мечтая за тВа кафе с цигарите! Още мА е яд дето с Лусинда не довтасахте по Коледа, ма нейсе . . . идва жега - ще измислим нещо! 

Отмъкнала го лисицата и само да беше успяла да го сложи някъде, нямаше и да разбера!
Чак като замирише! 
Най-най-Убавото е,че сме ударили точно десЕтката - с две думи, нали на здравните картони на децата отзад има едни таблици,графики и сие,на които са посочени примерни кг. и см. за съответната възраст и пол,та за 10 месечно момченце теглото е 9500,точно толкова колкото сме и ние ииии.... това не е всичко - см. са 73,а ние сме точно толкова
Е,то не моЕ да е само лошо
А в кабинета е няква адска жега
Та аз от зор да взема бележката за кухнята,изпозабравих половината неща,но нЕма страшно,сега в събота или неделя ще го метна и на частната клиника и там ще ги изтормозя с де що се сетя,защото тогава баща му ще бъде на разположение 
Просто защото си представих себе си в подобни ситуации,как се проявявам като заслужил майстор на спорта,но то зорът кво ли не прави
Ти верно си се надъхала за каска
Искам отзиви след това
Също така да не забравиш да кажеш за резултатите от тестовете 
Хубав жест към майка ти,дали и аз да не измисля нещо за моята...в интерес на истината преди време щях да ги каня с баща ми именно в "Море от любов"
Келешка му работа,иди ги разбери кво искат
Ти ме съсипваш от смях,еййййййййййй добре,че се завърна сред нас да внасяш колорит с постовете си и толкова неподправено и свежо настроение
В момента,в който стъпя на родна земя,започвам да уговарям душата и този път нЕма измъкване,хващаме се под ръка и се домъкваме до Софето....ами тЪй де,сега сме още на 3-ки и 4-ки отпред,докато направим сглядата да не слагаме петуните
)
Валентин - също! 
Еле пА аз с трите деца, сигурно отдавна Ше ме е пернал тока! 

,забравих да отбележа Морето от любов! Страхотна дъщеря е отледала майка ти! 

Не унивай...вървя смело след теб в годините
Отмъкнала го лисицата и само да беше успяла да го сложи някъде, нямаше и да разбера!
Чак като замирише! 

Защо не си гледаш личните, а? 
Горкия, с така майка 
То цял ден напред-назад. Как не каталясва това дете - не знам. 

Но жестът ти е много хубав и мисля да го крадна и за 8 март да зарадвам мама и свеки, че от много години не съм им пращала цветя по куриер (по веднъж съм го правила и за двете) 
А с техниките за миене на зъби ме вкара в размисъл - сега ще търся клипчета да гледам как става, че явно 30 години нищо не съм мила 
)…
. 

Ще видим как ще я караме насетне…

Заповядайте
И Валето е много готЯн. Пу-пу, по-често го пускай
Ех, как ти завиждам. Аз тъпо и упорито си чакам лятото. Това лято мисля да не се прибера от плажа, да усетя и аз по нещо, че не ходя на работа

)

А наградата каква е? 

Препоръчани теми