Отговори
# 660
Всички заглавия ми харесват,но...Момичета вижте кога е пусната тази тема  hahaha Ако сега пуснем кокичетата,след 15 дни за морето ли е пишем  Mr. Green Много бързо изписваме темите и ми се струва,че май трябва да има още 1 зимна тема поне.Но както решите  Hug
Тереза имам подобен проблем.С предната си бременност се опъпчих зверски,сега значително по-малко.Всичко минава след като родиш,просто хормони.Ефект от мазила и кремчета аз не видях,но не пречи да опиташ.

# 661
Аааа мами хубави, Рая мила недей ,  пошегувах се за количките, исках малко да сменя темата, та затова ви разказах за случката с имената, надявам се не си го взела насериозно, всеки има право да говори затова което го вълнува, затова сме се събрали, едни ще говорят по една тема, други по друга, и така ще обменяме опит, нали така момичета  Hug така че, Рая, Павче, аз въпреки че не вземам отношение трупам впечатления за количките и легълцата и както казах и днес по-рано Рая ми даде чудесен списък за избор на количка   bouquet.

А за имената също ни е далеч, но пък е забавно защото не сме единодушни с таткото и го виждам как се опитва да измисли всякакви имена да ме изненада. Последното име което беше измислил днес и което ми съобщи с пляскане на ръце и въодушевление като се прибрах е СТИВЪН. Важното обаче в случая е че виждам въодушевлението и ангажираността му в това да измисли нещо което да ни хареса и на двамата, което пък ми доставя удоволствие на мен.  Heart Eyes
Снеж направо съвсем сериозен си беше за АДОЛФ и се учуди като му отговорих с "абсурд"  Joy
Тереза аз не мога мила да ти дам съвет за кремове и препарати, защото не съм имала досега проблем с кожата, та се въздържам.
Аз вече гласувах в анкетката, така като гледам още тази вечер може би ще имаме нова тема, или най-късно утре  Simple Smile.
Мама на Влади да се оправяте, че страшни вируси върлуват. Дано да сте се разминали само с един ден  Hug

# 662
Всички заглавия ми харесват,но...Момичета вижте кога е пусната тази тема  hahaha Ако сега пуснем кокичетата,след 15 дни за морето ли е пишем  Mr. Green Много бързо изписваме темите и ми се струва,че май трябва да има още 1 зимна тема поне.Но както решите  Hug
Тереза имам подобен проблем.С предната си бременност се опъпчих зверски,сега значително по-малко.Всичко минава след като родиш,просто хормони.Ефект от мазила и кремчета аз не видях,но не пречи да опиташ.
май си права мила, да не избързваме с пролетните теми, нещо или несезонно или все още зимно  Simple Smile

# 663
  • Пловдив
Еми и ние сме избрали име, ама отдавнааа! Миналата, даже по-миналата година като се сгодихме моя мъж, понеже ме знае каква съм правя си каквото си искам и реши да постави ултиматум отсега да се знае как ще кръстим детето! Каза, че АЗ+ХОРМОНИ=КАТАСТРОФА! Той много иска да е на баща му, а аз исках да е както си мечтая от малка, ама понеже баща му се казва Иван, аз директно казах, че детето ако е на него ще е или Ивайло или Ивайла, и той взе, че много му харесаха и двете имена, понеже имаме и добри приятели с това име и го свърза с хубави хора и така решихме въпроса за първото! За второто ще е на Мама Таня, уж така съм го нарекла, ама ще е или Аня без Т, или Антон (Тони) и двете нямат нищо общо с Таня, ама аз така си искам! За третото пак ще го решавам аз, все пак аз ще раждам 3 пъти, той има право само първия път да избира!   Та наредих ги аз домочадието до 3 ги докарвам на въображение!   Joy Joy Joy

# 664
Здравейте! Simple Smile

Niya  Честито момченцe! stork-boy
GIBANA Честито момиченцe!  stork-girl

Страхотни заглавия измисляте момичета! Всичките ми  харесват  Heart Eyes

Мили мами, въпреки, че сте  на  различни мнения за количките, кошарите и т.н. Много  се  радвам , че споделяте опита си. На мен  ми е  първа  бременност, хич не съм  наясно и ми е много  полезно да  ви чета    bouquet

# 665
Кукле така ме разсмя с тези хормони,че чак ми изникна една рима. Mr. Green Бушуват хормони в  Юлската мама-задава се катастрофа голяма (това е шега,не е сериозно предложение)
Преглеждайки началната страничка забеляжах,че доста малко са мамите,които знаят пола на бебчето,за това и аз имам предложение- Срамежливко покажи се вече!-Докторе,какво ще е Юлското човече  или Докторе нямам търпение вече,какво ще е Юлското човече?
Не ме бива с римите,така че ме извинете предварително  Mr. Green
Пожелавам ви лека вечер,отивам да слагам масата,че мъжлето си идва   Heart Eyes

# 666
ha-ho абсолютно съм съгласна за темета. Колкото и да ми е неприятно ще трябва да търпим зимата още и май е рано за пролетно настроение. А как само чакам пролетта  smile3514 вече направо не издържам на този студ.
Тереза аз мога да ти препоръчам bioderma sebium serum. Голям фен съм на марката а този серум е нов продукт и разбрах за него миналата седмица, веднага го купих и вече една седмица си го ползвам -  има страхотен ефект. За гърба може да пробваш с Zinerit.
За името също нищо не мога да кажа понеже още не знаем какво чакаме но едно е сигурно, ще бъде хубаво българско име Heart

# 667
  • В. Търново
Докторе, нямам търпение вече, какво ще е моето ЮЛСКО човече? - малко го промених, според мен с малко повече рима, надявам се, че ха-хо няма да се засегне. Страхотни заглавия! Hug

# 668
Ха-хо, това с хормоните много ми допада. Може би трябва да се направи втори списък, и отново да гласуваме.

Пепи, много се разводних с тези пазари - нещо напоследък като захапя нещо и не го пускам докато не получа решение, съжалявам, моя грешка вслучая. Така че...Аз наистина се двоумя и нещо не мога да реша какво искам.

Мама на Влади, дано не е нещо сериозно и наистина да е било само за деня. Пооправи ли се?Успех с изследванията. И на моите дойде ред - ама ще ги пускам другата седмица.

Лека нощ. Приятна и уютна вечер!

# 669
И аз съм с проблеми с гърба  Confused От хормоните ще да е... Поне лицето ми все още се държи  Simple Smile Обаче мисля да стискам зъби засега - не е красиво и определено не се харесвам в огледалото, но пък е зима и през по-голямата част от времето гърбът е под дрехи. А мъжът ми преживява геройски всички неудобства на настоящото ми състояние. Поне до момента  Simple Smile
За името - ние сме го избрали от преди да забременея сега. Също държим на българско и избраното и на двамата много ни харесва  Simple Smile Няма да е кръстено на никого почти, но ще го преживеят  Laughing Решихме обаче да не го казваме дори на родителите си до раждането, живот и здраве (този път съм направо кълбо от суеверия  Blush).

# 670
Добър вечер,мамчета  Hug
Минавам да видя как сте , голяма шопинг мания е настанала тука Laughing И аз разглеждам сайтовете и засега само си мечтая  Whistling Не знаех,че имало толкова тънкости да избираш бебешки неща. Много ми е полезен опита на тези,които вече са минали по този път.
 Благодаря от сърце ,че отделяте време и споделяте !  bouquet
Днес най-после бях на ЖК и видях бебока, съмненията за девойка се задълбочиха ,но засега още не е сигурно.. newsm78 Важното е ,че всичко е ОК ,тупти си сърчицето и сме почти 12 см. Отговаряме на 17-та седмица ,както и трябва да е. Голямо облекчение  Hug Назначиха ми изследвания за антитела тъй като съм с отрицатен резус фактор.

# 671
добър вечер момичета

най после свърши тази работна седмица.Много дълга ми се видя в този студ.
Гласувах за заглавие преди малко  Peace

Нийче честити сини гащи!
Orange cat, хубаво че всичко е наред при вас, може пък наистина девойка да излезе малко за цвят на мъжкия отбор Hug
smile, Тея също е октомврийче 2007 нали, гледам че имат съвсем малка разлика с Никола  Hug

За името - Никола винаги ми е било фаворит за момче още преди да се познавам с мъжа ми. стана така че свекъра ми е Никола, та с един куршум два заека - хем мама доволна хем бабите щастливи.
Сега за бебето си мислим за Ива или Иво (на другия дядо, но също много харесвани от двама ни имена)

Приятна вечер сладки мами и хубав уикенд Hug

# 672
     Мами виждали ли сте тази количка в София някъде http://www.bebe-best.com/navington-cadet-white-sea-bebeshka-koli … tche-p-33122.html, иска ми се да я видя и на живо  Simple Smile
вчера ми потвърдиха, че бебето ще е момиче, пък да видим   Laughing
може да ме впишете и мен на първа страница, термина ми е 22.07.2012г,  втора бременност, Перник   bouquet

# 673
Добър вечер , кокиченца  Heart Eyes
Така ме размяхте с тези имена, особено Пепи заболяяха ни коремите с мъжото. Рудолф също е хубаво  Joy
При нас за имена съм си го решила още преди да забременея и до колкото виждам ББ няма нищо против и му харесват имената. Ние още не си знаем какво зверче сме сътворили сме решили да дадем следните имена- за момче- Стоян, на баща си името ще носи, пък ако е момиче- Сияна, също на баща си. Мислех си ,ако е момиче първо да се казва Ема на мен си кръстено, ще ми носи буквичката, но започнаха много Емита да се появяват и се отказах, не че и Сияна няма нали, но..... ми хареса страшно много. Аз Също гласувах за темичка, интересно дали до юли месец ще сме ги направили 20 темичките!?
Хайде красавици, хубава и лежерна вечер от мен! Аз сменям позицията на дупарата и ще шия гобленче   261uu

# 674
Здравейте милички Hug
Аз днес не бях на работа и толкова много съм пропуснала Crazy
А сега да се похваля с много добри резултати от БХС, видях си и бебчо и съм мнооого щастлива Heart Eyes
GIBANA, честити розови гащи  Hug
Ния на теб мила да са ти честити сините  Hug
Снимките са страхотни, всички сте много хубави Heart Eyes Hug Ще гледам тези дни да кача и аз някоя снимчица.
Заглавията са много хубави, но аз си имам фаворит и гласувах за него Party
Много сте изписали днес, връщам се да ви чета, че минах диагоналната Blush
Лека и спокойна вечер  Hug

Общи условия

Активация на акаунт