Отговори
# 600
  • В. Търново
И аз качих вече няколко снимчици Mr. Green

# 601
  • Sofia
Привет момичета!
pepina_79 благодаря ти за сандвичите!Тази сутрин пак ме нацели в къщи хапнах сандвичи и фреш. Аз също вчера като Рая, повлияна от твоята закуска си купих макарони, но утре ще ги приготвя, а може и на фурна.
Sunny29благодаря ти  и на теб за топличката напитка. Май снощи усетих, че се разболявам и изчитайки всичко, което споделяте отидох сега и си взех таблетки ЦИНАБСИН /само незнам по колко ги пиете, ако може някой да сподели/ и Euphorbium, както и Осцилококцинум. Сутринта изпих сока от 2 лимона с боров мед и твърдо съм решила, че ще ги преборя тия грипчета.
Niya_Petrova, честито мила за сините гащета, но вие какво направихте, аз все още се надявам на синичко, а вие взехте, че ги разграбихте вече!!! Шегувам се, да са живи и здрави бебоците и всичко да им се развива правилно, за да сме и ние още по-щастливи.
Ema08
много ти се радвам като те слушам как разказваш за количката, която си избрала, нали ние ще ги управляваме важно е на нас да са ни удобни и да им се радваме.
мама Рая страхотна си. Харесва ми начина, по който подхождаш, трябва да има обосновка на всичко което ще вземем  и аз като теб започнах да събирам от др. форуми критерии за колички и вчера попаднах на този:http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=591058.0.
За раждането - аз съм се спряла за сега на Първа АГ "Света София" - бившата "Тина Киркова", не за др. ами моята док. е там и сигурно ще избера и нейния екип. Преди родих в МД, също съм доволна, но както и др. път съм казвала раждането е късмет!
_Тери_ привет и на теб и много весело да си изкараш на партито, а то това за работата е ясно, аз само си казвам още 4 месеца. Hug
Niya_Petrova извинявай може ли и на мен паролата, макар че повечето сме се видяли във фейсбука.
Момичета хубав и щастлив ден пожелавам.  bouquet

# 602
Здравейте, момичета! Simple Smile
Мноого отдавна не съм писала, а и не съм чела... като цяло не съм влизала тук, но много съм заета и ще е така поне до края на февруари. Като гледам цели две теми сте сменили от последно  Shocked Едва ли ще мога да ви изчета, ама много пишете, бе Laughing  Но ще гледам поне горе-долу да следя до колкото мога от тук нататък Simple Smile
Първо, мнооого ви благодаря за милите думи, когато влезнах в болница!  Hug 9 дни след това ме изписаха и ми предписаха 90% лежане поне до следващата консултация, която ще е на 20ти февруари. И така лежа, но определено не скучая - дадоха ми една работа, която може да се върши на компютъра и трябва да се свърши до края на месеца, та затова не мога и да влизам много тук. Но днес реших да хвърля един поглед да видя какво става Grinning Аз съм от по-късните юлски мами, та затова още ми предстоят ритничетата и т.н., но си ги чакам най-търпеливо Wink
Пожелавам на всички един хубав и усмихнат ден!  Hug

# 603
Ния, честит ти бъдещ втори син   bouquet
zarady, и аз преди я гледах темата за Еспиро - наистина изглеждат много хубави и поне на моите критерии отговарят напълно. Единственият минус, доколкото си спомням, беше, че гаранцията им е само 1 година, а не две, както на повечето други. Но пък и това невинаги значи нещо... Аз обмислям сериозно и вариант за Mutsy 4Rider - само че поръчана от чужд сайт - гледах, смятах и излиза по-евтино. Така ми се иска да имах смелостта (а и парите) да си я купя веднага  Blush Харесах един тюркоазен цвят, ужасно красива, поне за мен  Heart Eyes
Мама Рая, идеята за списък с критерии е много добра и наистина вероятно би помогнала за взимане на разумни решения  Simple Smile Иначе за раждането в Токуда - моя приятелка ражда там и е изключително доволна. Освен това знам, че правят и доста пълни изследвания на бебето. При други обстоятелства и аз щях да се насоча натам  Simple Smile Майчин дом също е добър вариант (за мен също е резервна опция при по-извънредни ситуации), но разбира се, си има своите плюсове и минуси на фона на частната болница  Simple Smile
Хубав ден, момичета! И се пазете   bouquet

# 604
Благодаря за достъпа до снимки.

# 605
Ния честити сини гащи мила,на ликвидационна може да са розови  Mr. Green
Всички повтарят,че било по-хубаво децата да са от един пол,по-лесно се гледали,а ние родителите все искаме да ги нашарим.Не знам колко е вярно това... Важното е,че всичко е наред с бебчо  Hug
Заради пази се мила,че страшни грипчета има,лекувай се  Hug
Тери приятно прекарване на партито  Hug Забавлявай се и за нас  Simple Smile
Ема и аз съм същата,трябва да пипна всичко по количката.Ако мога ще я разглобя  Crazy Все пак аз ще я бутам,трябва да съм наясно с всичко  Simple Smile
Лек ден на всички  Hug

# 606
Нийче,Честити сини гащи!Живи и здрави да са ни,това е най-важното Hug Hug Hug

# 607
Блейда, кошчето за кола не е напълно право за гръбчето и не знам доколко ще бъде удобно на бебето да бъде все в тая поза. Точно защото са летни, се предполага, че ще излизаме почти веднага, че няма да пропускаме ден навън и преди всичко – бебе се гледа най-лесно навън. Аз определено ако имам възможност ще съм най-късно от 9 часа навън. После като се адаптира, може да стоим и до къв 111.30-12.00 часа. После у дома, заради жегите и след 18.00, според зависи отново навън. Обаче пък съм виждала, че майки си разхождат бебета точно в кошче. Оф не знам, чуденка съм и аз. Аз пък обмислям вариант само летен кош.

Ема08, това е чудесно, значи и аз ще я огледам. Мерси за инфото, мила. За прегледа пише, че е хубаво да се направи с 7-мия месец.  Ама изрично им кажи да ти огледат очните дъна и налягане, а не само диоптъра.

Пепи, мила, сега оценяват факта, че си останах вкъщи. Мога да помисля за всичко. С първата ми бременност направих много и основни грешки, особено в избора на количка. Направо е грехота, че дадохме малко над 600 лв за две колички, пълен боклук. Сега едната е натавана, но няма начин да я ползвам освен в краен случай. Освен, че е адски тежка, неманеврена, мъжа ми си спомни, че едното колело се откача. Радвам се, че е съм ти била полезна.

Павли, тъй като този път аз ще си плащам количката, а не свекър ми, прецених, че ще ги заделя тези пари. Сега, когато не ходя на работа, не харча толкова – нито за бензин, за обеди навън, за маникюр, по-рядко на фризюр, дори дрехи не съм си купувала, стават ми бременните и от предишния път. Ядем основно вкъщи, готвя предимно и понеже си водим домашно счетоводство, като изключим инцидентните покупки за Коледа, доста е паднал разхода на къщата. Ще гидам и няма и да се замисля. Но ще бъде този път добре обмислена покупка.

Заради, бе я ми дай тия макарони на фурна. Сладки ли са? Аз такива досега не съм правила. Аз раждах там, душата! Екипът ми беше страхотен. Но имаше една главна акушерка. Сега се смея на ситуациите – ама тогава сама и в неизвестното. Много плаках от страх, докато не дойде лекарката ми да ме успокои.

Никол, добре дошла. Липсваше ми! Радвам се, че си добре. Пази се и ни пиши вече по-честичко!

# 608
Момичетааа,  Hug , благодаря ви. Довечера ще се купонясва, няма как. Не ми се ходеше, но ходих на обяд с мъжо. Успя да ме настрои купонджийски, дори ми купи нова дрешка за довечера Party

srcs   Hug И аз ходя там при д-р Димов, а с първата бременност бях при д-р Кузманова, но много пациентки трупа и ги кара през пръсти, така при мен пропусна малката , но много важна подробност- тесен таз ooooh! Иначе като АГ е много добра, но да води ЖК Naughty. Следващата ми консултация е на 10-ти Wink А за дълбокото, не се притеснявай - всичко се учи в крачка, дори аз се чувствам все едно съм бременна за първи път Flutter
 Мама Рая, да се оправяш Wink Вземи си душче,изпий чайче,че на мен понякога не ми помага парацетамола Sunglasses
Никол Hug пази се миличка  bouquet

При нас, ако знаете какъв сняг се сипееее Sunglasses Снежно и студеничко ще е и днес, направо вече нямам търпение да дойде пролетта,че се чувствам като  подвижен гардероб всеки ден с тези дрехи по мен Laughing

# 609
  • София
Да се отчета и аз. Ходих на преглед. Почти един час гледахме бебето Simple Smile доктора каза че е добре и си отговаря на седмицата. Само че, се криеше и доки видя голям зор за да видим пола. Ние с мъжа даже му казахме, че на нас ни е все едно какво е, само да е живо и здраво  - нали ще ни е първо. Обаче той упорит - не можело така в 16 седмица и да не се знае пола. Е накрая ни каза, че е момиче. Така, че може да ми сложите един розов щъркел  Grinning. Иначе и аз се отказах от втория БХС. Първия ми е с добри резултати и да се надяваме, че всичко е наред. Ще ходя направо на ФМ.

Може ли и на мен да ми изпратите парола за снимките?

# 610
  • Някъде по Дунава
nouvelle_vague, благодаря за сайта. Наистина има изгодни неща, а и доставката не е много.
Блейда, доколкото знам кошницата за кола е задължителна, когато се вози бебе от 0 до 9кг. иначе могат да ви глобят.
Ния Петрова, честито ти момченце. И на мен това все ми пожелават, за да ги ошарим, но ще видим.
Относно зимния кош, аз мисля че е излишен. Предната ми количка беше Бертони, подобен модел   http://www.simonovi-bgshop.com/tsetska/catalog/popup_image.php/pID/23196

Родих в края на май и в началото на юни вече бях навън. Нямаше нужда от зимен кош, който някои наричат кош за новородено. Зимата бебето се облича добре, слага се покривало или одеалце на крачетата и може и без кош. Така ще се спестят и 100-200лв за този кош.

# 611
  • Sofia
nouvelle_vague и Mutsy са интересни, а те имат ли 3в1 варианти?
Рая ето линк за макароните: http://www.mycookingbookblog.com/?p=4884
аз също ги правя така, но понеже винаги на око слагам продуктите и ми е много сложно аз да ти ги пиша. Вкусни стават и се изяжда половин тава от раз. Приятен апетит
nikol. ние отдавна те чакаме, но важното е че всичко е ок.
_Тери_ много хубаво прави мъжа ти, пожелавам ти винаги да е такъв!!!
А при нас в София сняг няма, но май по-добре че докато се сетят да чистят и всичко е блокирано.
GIBANA честита ти розова принцеса. Само да ви припомня, че темата с повторен БХС я разнищихме предишната тема и няма никакъв смисъл да го правите, още повече, че резултатите от първия са ви прекрасни.  Hug
Днес ми е едно поспаливо, но то разбираемо нали е петък. Целувки и чао за сега.

# 612
nikolaeva предлагаш да е само с лятната поставка- количката, така ли? То не всяка количка има лятната част изцяло легнало положение, както и коша за кола.
Аз доколкото знам, повечето от тях, не можеш да си ги купиш отделно. Отделно е единствено този кош за кола.
Не знам, важното да е удобно на бебко  Laughing

# 613
GIBANA честити розови гащи  stork-girl
bleyda и аз между другото много се чудех дали няма да може да бъдем само с кошче за кола и количка тип "лятна", но пък като се замисля че тук лято почти си нямаме май ще ми трбва и кош за новородено.
nikolaeva моля те поясни за неразбращите като мен  Blush пускала си до крайно легнало положение лятната количка и  вътре бебчето си спинка още от новородено така ли?

# 614
Гибана, честити розови гащички Hug Май са много малко в групичката ни майчетата, които чакат момиченца newsm78 Изглежда тенденцията жените да се повече от мъжете в световен мащаб , при нас не важи  Laughing
Момичета Hug набързо ви разгледах, много сте хубави всичките Wink И аз сложих няколко нови снимки, че не можах да видя тези, които бях качила още в самото начало  newsm78 Всичките сме прекрасни с прекрасни половинки и дечица и си чакаме с нетърпение новите членове в семейството Flutter  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт