Отговори
# 585
Ema08, ABC Cobra е и моят фаворит за сега.  Grinning
Но не зная кои са представителите  за Варна, а искам да я видя на живо задължително.
Обърна ли внимание колко позиции на гръбчето има летния кош. Имам предвид дали има възможност бебето да е напълно легнало с изправен гръб.
При вас представителството се намира на ул. Студентска , бл. 4, сайта им е  bebcho.bg, а телефонът им там е : +359 0887 340 556. Дано съм ти помогнала, за твоят град е само на едно място з атези колички.
Лятното кошче, имаше до колкото си спомням три позиции, има напълно легнало, както ме питаш, само не ми хареса как крачетата стоят, но това също може да се регулира. Лично на мен много ми хареса,като  летния кош може да си го въртиш детето да е с лице и с гръб към теб, докато самият кош за новородено има позиция само да е с лице към теб. Количката се продава само с тези два коша, като кошчето което е и за кола, се купува съвсем отделно, няма м коплект с нея, което малко ме разочарова, но и без него можем. Азще си взема от братовчедка ми, така че едно по- малко да пазарувам.
Пепи и всички останали, много хубави снимки сте качили в снимка.бг Има живец в страничката ни и там  Simple Smile

# 586
  • Видин
Ния стиснати палчета и много положителни емоции на консултацията,после да се похвалиш  Hug
Веднага Flutter Ще си имаме пак момче. Очаквах го, но най-важното за мен е, че се развиваме нормално. Отговаряме си на седмиците и пак ми пусна сърчицето му Heart Eyes

# 587
Niya_Petrova...Честито! Майка ми ми беше казала на скоро, че добрите и послушни дъщери имали момченца:)))) До колко е вярно незнам:)

# 588
Добро утро мамчета.
Пепи и Съни мерси за закусчицата и кафенцата (макар че аз вс още не съм пила кафе от както съм забременяла, ще си представя че е горещ шоколад Simple Smile )
Niya_Petrova Добре дошла в отбора на сините гащи  stork-boy
Пожелавам ви един лек и успешен ден  bouquet

# 589
Добро утро Heart Eyes
Аз цялата тази седмица си взех почивка и за поредна сутрин се понаспах, после сядам да ви чета докато си хапвам мюсли и всеки път тези зашеметяващи закуски, които виждам направо ме побъркват - страхотни са и благодаря много за тях Heart Eyes
Абе да ви кажа честно, моят бъдещ татко много се противи да купуваме от сега каквото и да е било....не знам  Thinking нещо го притеснява и все ми повтаря, че ще оручасаме нещата. Е аз поне си разглеждам и проучвам за сега всички предложения, които давате пък и както вече ви казах наистина аз всичко, ще купувам чак накрая (но това не ми пречи да си харесам всичко от сега Mr. Green)
Стискам палци на всички, които са на прегледи...дано всичко да е наред Praynig
По отношение на раждането - и за това още не съм взела решение но везните при мен от сега много натежават за Майчин дом Варна, но още нищо не се знае...
Бяхте споменали сърбеж. Трябва да ви кажа, че това, което знам аз, е че щом ви сърби кожата значи в тези моменти тя активно се разтяга и моментално трябва да се намажете с хидратант или подхранващо масло. Просто тя така "проговаря", че нещо и липсва. И аз на моменти усещам сърбеж и съм с много суха кожа - моментално се намазвам и всичко спира...случвало се е в 2 през нощта да се събудя и да се мажа. Все пак ние сме все още в 4-5 месец и такива активни сърбежи не е задължително да означават някакви сериозни хормонални нарушения, а просто липса на хидратация и подхранване Simple Smile
Niya_Petrova - честито...страшно много се радвам за вас Hug Hug Hug

# 590
Здравейте, момичета,

М-м-м, Пепи, обожавам сандвичи. Благодаря. А пък онзи път като видях макароните ти и веднага сварих един. В нашия дом много се тача макарони и спагети във всякакъв вид.

Аз днес съм с ужасно главоболие и ми се повръща.

Ема08, тази количка ABC Cobra ми хареса ми хареса външен вид, но дали ще еудобна за бебето. Доколкото разбирам в летния кош когато бебето лежи, са му вирнати крачетата, така ли? Аз засега съм се спряла X-Lander или Navington. Понеже това море е неизбродно съм съставила списък с критерии. Ще ги дам на продавачицата и тя по тях да ми намери модели и после ще отсявам. Ето критериите ми засега – някои разбира се ще прежаля:

Количката ми трябва да бъде:
-   с една дръжка
-   с въртящи се предни колела, единични, без да се помпат, големи предни и задни гуми
-   с въртяща се дръжка за положение лице гръб на бебето към мен, а не кош – може компромис
-   да има абсолютно легнало положение на гръбчето – изключила съм коплект три в едно, под въпрос ми е две в едно, т.е. кош за новородено и летен кош!
-   да има дъждобран, чадърче, комарник и чувалче за крачетата
-   да има поставка за крачетата
-   лесно поддържащ се текстил – да се сваля, за да се пере
-   да е маневрена
-   с добър кош за багаж
-   каишките или коланчетата да могат да се променя позицията им с оглед израстването на детето
-   махащ се предпазен борд

Ния, честито синьо сърчице, мила!

Ама какви са тези снимки, за които говорите? Искам и аз....

За раждането - аз се двоумя между МД София и Токуда. Последните ми две колежки, които родиха са очаровани от отношението в Токуда. Особено от грижите за бебето и помагането в кърменето. Обаче, пък в МД са много добри специалисти, но разбрах, че има доста груби сред акушерките и ако пак срещна някаква идиотка като при първото си раждане.

Искам да попитам момичета с късогледство, правите ли преглед при офталмолог за измерване на очното налягане - доколкото прочетох то е решаващ фактор при определяне на секцио?

Приятен ден, момичета!

# 591
Добър ден и от мен...Благодаря за закуската,аз чак сега ще се възползвам,малко по обед  Blush
   Искам и аз да гледам снимки,някой можели и на мен да ми прати,но и да ми пише къде и как да въведа паролата,че малко съм на Вие с тези неща Mr. Green
   Нелси,за теб наистина ще е по-добър вариант да избереш Майчин дом,тъй като там е и Нац.генетична лаборатория.Аз не я правих там,защото там неможеше да ми изработят това,което ми трябваше на мен.Затова избрах частна лаборатория,от която ме насочиха към д-р Мазнейкова,тъй като работели с нея.А аз се бях насочила първоначално към д-р Димитрова от Майчин дом(има добри отзиви за нея).
  Момичета,тъй като нашите бебчета ще са летни,дали неможе да ползваме направо столчето за кола,вместо тея големи кошове за новородено?

# 592
Здравейте,момичета Sunglasses
Ния, честити сини гащи   Party Мъжки майчета ще сме с теб Flutter
Srcs, сега забелязах .... и аз съм от Шумен Hug Ако не е тайна  къде ходиш на ЖК? Да кажа и аз ,че покупките ще ги оставя за последния месец, живот и здраве Sunglasses
Ще се включа по-късно пак. Днес съм на работа Crazy Пък тази вечер имаме служебно парти, по случай рожднния ден на радиото, а присъствието е задължително ooooh! Както става ясно днес ще се работи , а вечерта ще се купонясва,доколкото е възможно , разбира се Laughing

# 593
Мами Рая първо като ми го показа момичето от магазина, точно вирнати щяха да си му стоят, но я разнищих за секунди и се видя, че можело да се регулира, работила съм в такъв магазин и докато не я разфасовам да й видя всичко не се мирвам, доста странно ме гледаше госпожицата Laughing, а пък ББ да не ти казвам пък той какъв беше опулен  Joy Но си видях каквото ме интересуваше.Има си голям багажник, което мен много ме засяга, че като си се знам каква съм  hahaha Бързо да се оправяш.
Аз още на този преглед не съм ходила, а ще трябва, че доста съм зле с очите и ще е хубаво да се видя.
bleyda според мен няма начин само с този кош да изкараш за кола, пък и бебето няма позиция като спинка да  е напълно изправено телцето му, ами ще е изкривено малко или много. Това е мое лично си мнение  Wink
Ния честити ти сини гащички....

# 594
Ния честито ти  stork-boy  Hug Hug Hug
Рая в нашата къща също се тачат всякакви пасти, макарони и спагети, затова и ви постнах вчера това, а за сандвичи - кой ли не обича, бързо, лесно и вкусно.
Тези критерии, които си написала за количката - направо си златна, копирах си ги и аз ще си ги ползвам, че се припокриват с моите само дето не бяха написани  Hug  bouquet.
Тери да си изкараш хубаво довечера  Hug
bleyda кой мила ти препоръча Мазнейкова - д.р Давидков ли или някой друг?!
Ема мила тази количка лекичка ли е и маневрена ли е ?
Снимките в снимка бг наистина са готски  Simple Smile

# 595
  • В. Търново
Здрасти!
Нийче, честито за момченцето!  Wink На някои просто им е писано да са си мъжки майки  Grinning Да сме живи и здрави! Искам и аз въпросната парола за снимките,  Rolling Eyes ще кача и аз някоя.
Пепи, ей такива закуски най-обичам - големи и недотам здравословни  hahaha
Тери, звучи супер идеята за купон довечера, все пак е края на седмицата, наложително е дори  Laughing
Райче, според мен ще трябва да понаправиш някои компромиси според изискванията за количката...Или трябва да варираш основно със сумата за нея със знак  >500 според мен...
Гледах моделите, които си харесвате, хубави са.  bowuu

# 596
Пепи за мен е лекичка , маневрена и спокойно си я вдигам без проблем. Предното колело може да се застопорява , както може и д асе върти на 360 градуса.  Grinning

# 597
_Тери_ ами радвам се и аз, че сме от един град Hug Hug Hug
В Шумен ходя в мед. центр. Иван Рилски.
Виждам, че ти вече си имаш малко слънчице и чакаш второ вече....аз тепърва навлизам в дълбокото Rolling Eyes Ти при кого ходиш на ЖК сега и при кого си била с първата бременност?
Весело изкарване довечера Crazy

# 598
  • В. Търново
Благодаря за паролата, еее, момичета, страхотни сте всички!  Hug
Лати, , да знаеш, че си имаш двойница - моя позната, просто страаахотно мого си приличате! Да видим аз какво мога да кача сега, че съм на работа, не вкъщи, все ще изровя нещо от фейса  Wink

# 599
ама тези снимки и мен ме заинтригуваха вече много Grinning
може ли и аз да ги погледна smile3518

Общи условия

Активация на акаунт