Отговори
# 570
Niya_Petrova благодаря за паролата  Hug  bouquet
Момичета страхотни сте, така като добавя и образ към ника е много по-различно  Simple Smile
И аз добавих две снимчици с мен, все пак да не оставам скрита.
Лека и спокойна нощ newsm46

# 571
Само да ви споделя един сайт, на който май наистина има неща на по-ниски цени от другите места: http://bebolino.mymall.bg/categories/%D0%91%D0%B5%D0%B1%D0%B5%D1 … amp;sort=featured
Сравних един модел на Чиполино (Мона) с цената на официалния онлайн магазин на марката и установих разлика в полза на въпросния сайт Беболино  Simple Smile

# 572
Благодаря за паролата  Hug
Мамчета, страхотни сте  Hug Hug Всички сте големи красавици и супер лъчезарни  Hug Hug

# 573
Niya благодаря за паролата  Simple Smile
Момичета много готини снимки  Hug

pepina Мерси за отговора. Точно тази  си  харесах  Simple Smile и още  една "Какво те чака през първата година на детето" 

# 574
  • София
Ния,благодаря ти много за паролата Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Момичета,страхотни сте всички Hug
Много,много сте хубави,децата са невероятни,а и половинките не са за изхвърляне Mr. Green.Даммм Joy Joy Joy
И аз качих някоя и друга снимчица,да си знаем физиономиите като си пишем тук всеки ден Laughing

Спокойна нощ на всички коремчета Heart Eyes

# 575
Добро утро сладурани  Hug
Вече ви знам всички кажи речи по физиономии и всички сте много готини, коя от бука, коя от снимка.бг.  Simple Smile
Набързо прелитам само да кажа добро утро, хубав и не толкова студен ден и да ви поднеса една скромна и набързо приготвена закуска!  Hug

# 576
Добро утро!

Хубав и успешен ден!
Пепи, пак ме изпревари Simple Smile Благодаря!

# 577
важното е желанието Съни  Hug

# 578
Така е, а и аз харесвам принципа на Мечо Пух - Колкото повече, толкова повече! Никоя мама няма да се оплаче от закусчица и кафе!

# 579
  • Видин
Така е, а и аз харесвам принципа на Мечо Пух - Колкото повече, толкова повече! Никоя мама няма да се оплаче от закусчица и кафе!
smile3521 smile3521 smile3521 smile3521 smile3521
.......а и половинките не са за изхвърляне Mr. Green.Даммм Joy Joy Joy
Миииииии, така си е. Иначе какво правим в този подфорум, да не сме заченали непорочно hahaha Joy hahaha
Пепи, благодаря за закуската и кафето. Съни, и на теб.
Момичета отивам на консултация и много се радвам, че пак ще си видя мъничето. Искам да видя как мърда и да знам, че всичко е наред, а ако разбера и гащите, ще съм много щастлива. По този повод да ви кажа Марти вчера какво е казал на майка ми и баща ми, като го питали какво иска да бъде бебето - момче или момиче. Отоговора му е бил: "Мама каквото реши" Joy Сладурче малко. То ако така ставаше Blush

# 580
Добро утро тумбачета  Hug
pepina_79  страхотна закуска ще се възползвам от нея  bouquet
Гледам , че обсъждате вече покупките и ви чета с интерес. Аз да си призная по коледа като пазарувахме за кръщелника ми с таткото решихме /много бързо и единодушно/ и взехме на бебо една малка играчка Blush, на все още не знаех , че трябва първо да се купи шапчица та после взехме и една шапчица. Това са ни за сега покупките , на разглеждаме колички и креватчета.
Честито на всички разбрали пола на бебо и всички които са го видели и по едно палче на всички , който са на преглед. При мен нищо ново аз на 20 видях бебо , но пол не се видя и чакам с нетърпение 17 да ида на жк и да видим бебо.
Може ли и за мен парола за снимките Grinning
Относно раждането аз мисля да раждам в МД.
Хубав петък   bouquet Hug

# 581
Добро утро!Ния благодаря за паролата .Отивам да гледам снимки

# 582
Добро утро шкембенца  Mr. Green

Пепи  Crazy в десетката с тези сандвичи,изглеждат страхотно!
Ния стиснати палчета и много положителни емоции на консултацията,после да се похвалиш  Hug
Отивам да спретна нещо за закуска  smile3508

# 583
Добро утро от мен, красавици!   Heart Eyes
Пепи , Съни благодаря за кафенцето и закуската. Точно това закусих тази сутрин.  Hug
Мами, аз вчера ходих да си видя количката на живо, ами страхотна е, направо съм влюбена в нея.  Heart Eyes Толкова е лекичка за сега. Продава се с кош за новородена и отделно лятното приспособление. Като зимния кош не се различава по нищо от този за новородено, пък мацката от там ми каза, че коша е един и същ, единствено му слагам зимно чувалче, като си го извеждам зимата.
Тръгнах да си купувам шапчица беличка на детето, но ББ ме спря, не искал нищо да се купува сега, останах разочарована, но няма значение това.
Успех на мамите, които на преглед, чакаме Ви с хубави новини  Flutter
Пожелавам Ви хубав петъчен ден и най- важното спокоен!  Hug

# 584
  • Варна
Ema08, ABC Cobra е и моят фаворит за сега.  Grinning

Но не зная кои са представителите  за Варна, а искам да я видя на живо задължително.
Обърна ли внимание колко позиции на гръбчето има летния кош. Имам предвид дали има възможност бебето да е напълно легнало с изправен гръб.

Общи условия

Активация на акаунт