Отговори
# 630
Момичета, замислих се, че съм в 16седмица, а още изобщо не съм усетила бебчо Rolling Eyes А се бях настроила, че като втора бременност ще го почуствам по-рано. Да си призная, цял ден се ослушвам за някой ритник, ама тц Crossing Arms -няма! А пусто не мога да се сетя Тея кога ме шутира за първи път newsm78

Оф-ф-ф, не се притеснявай. То зависело къде ти е плацентата - ако ти е предна по-късно се усещало. На моите приказки, че го усещам, лекарят се усмихна и рече - е къде с тези малки мускулчета ще го усетиш. Така че, ще порасне, ще посъбере сили и ще ти се обади! Ти знаеш ли с колко органи трябва да се пребори милото! Party

# 631
  • В. Търново
Рая, аз постилах една супер тънка памучна пелена, никога не съм слагала малката направо на така или инъче изкуствената и спарваща материя на самата количка. Не съм виждала да се продават такива дюшечета, определено и аз бих си купила, по-удобно ще е. На мен не ми се е пързаляла дребосъчка с тази пеленка, зависи явно наистина от материята. Като се изпотеше - махах, перях, а как бързо съхнеше всичко! Ей това му е хубаво на лятното бебе, переш и след час вече е сухо!  bowuu
Еми,, след 2 годинки падаш да се смееш с тях. Моята вчера ми се обяснява, че госпожата заключила вратата да не влезе вълкът, защото щял да види Ма(р)тин как плюе...  hahaha  Joy А това "не хубаво, мамо, наи? (нали)?  Mr. Green  Laughing

# 632
Здравейте мили тумбачта! Четох ,четох и накрая забравих какво искам да напиша! Blush Като за начало ЧЕСТИТО на мама Рая за момченцето и на GIBANA за принцесата! newsm51 newsm51. Вярвайте ми , сигурно съм по-щастлива и от вас. С всеки изинал ден все повече тръпна и аз   да  науча какво ще е бебче. Аз също не бързам с никакви покупки, но ми е много интересно да ви следя. Толкова аналитично обяснявате всичко , че добивам визуална представа за нещата.Страхотни сте!!!!!!!Никол, много е приятно, че отново си сред нас!  Само аз ли останах да поискам да разгледам снимките, ако не представлява трудност?! Нийче,благодаря предварително newsm20
Коя е тая мама Рая. Аз познавам само една и тя има потвърдено три пъти розови гащя Rolling Eyes Rolling Eyes

# 633
  • Sofia
pepina_79 пак ни глезиш, представих си мириса на канела и сякаш го усетих.
smile:))))) и аз като теб си мислех втора бременност няма как да не усетя по-рано бебето, а то нищо. Може да е послушно и кротушко. С моята щерка усещането беше началото на 4-ти месец. Ще почакаме, само не се притеснявай по книгите пише от 18 г.с.  Hug
Стелина Ния ще има  stork-boy, а Рая  stork-girl

# 634
Рая, аз постилах една супер тънка памучна пелена, никога не съм слагала малката направо на така или инъче изкуствената и спарваща материя на самата количка. Не съм виждала да се продават такива дюшечета, определено и аз бих си купила, по-удобно ще е. На мен не ми се е пързаляла дребосъчка с тази пеленка, зависи явно наистина от материята. Като се изпотеше - махах, перях, а как бързо съхнеше всичко! Ей това му е хубаво на лятното бебе, переш и след час вече е сухо!  bowuu

Тя тая пеленка - само дето не си изгубих бебето по трасето  Laughing
Айде, ще черпиш на лято  chef
http://www.moebebe.com/catalog/product_info.php?cPath=91&products_id=190

# 635
  • В. Търново
Че и супер евтини били! Ами, ето - няма да го изгубиш второто  Mr. Green Обещавам да почерпя, дано да носиш повечко  Wink  Laughing

# 636
Аз имах предвид Нийчето Blush, но ще се оправдая с това, че съм  preggo newsm68. Толкова чест стана този феномен, че се чудя до края какви ще ги натворя tooth. Мама Рая, още веднъж ИЗВИНЯВАЙ, че се опитах да пробия в женското ти царство толкова по мъжки Blush

# 637
Аз пък го усетих още преди 2-3 дена, обаче днес не знам дали го усещам. Едва се усеща и е доста несигурно. Искам да кажа... не се тревожете, че не ги усещате, щото после ще се тревожите, ако не ги усещате Simple Smile

# 638
pepina_79 пак ни глезиш, представих си мириса на канела и сякаш го усетих.
smile:))))) и аз като теб си мислех втора бременност няма как да не усетя по-рано бебето, а то нищо. Може да е послушно и кротушко. С моята щерка усещането беше началото на 4-ти месец. Ще почакаме, само не се притеснявай по книгите пише от 18 г.с.  Hug
Стелина Ния ще има  stork-boy, а Рая  stork-girl
Ами аз не съм се притеснила, просто вече нямам търпение да усетя малкото човече Heart Eyes
Никол, много се радвам, че си добре Hug Поздрави и от мен Simple Smile

# 639
Стели, нямаш грижи. И мъжко да си ми нарекла, голяма работа. Аз и за мъжко и за женско съм съгласна, само да ми е здраво. Ама вече се настроих за момиченце  Crazy и не знам Дария как да я прекръстя. Дарко не ми звучи добре  Laughing Laughing

# 640
GIBANA честито и от мен.  newsm53
_Тери_ ами какво да ти кажа. Аз съм при Кузманова и всичко, което казваш е вярно. Последната консултация усетих как стоят нещата и ми стана доста неприятно. За мен това да повериш себе си и бъдещото си дете на някой е нещо много лично и важно...трябва да усещаш, че може да се довериш на АГ напълно, а тук не се получава така. Не може лекарят, който е поел отговорност да се грижи за теб през най-важните ти месеци да не те поздравява, когато те види. От друга страна на мен не ми е работа да ставам половин лекар, защото съм забременяла и да съм длъжна да знам всичко предварително. Аз съм професионалист в мойта си област и смятам, че информация за изследвания и прегледи в подходящите седмици трябва да получавам от АГ, който е професионалиста в неговата...но и това не се случва. За това изтървах и ранния БХС. Ти си поредният човек, които ми казва за нейн пропуск. Ами то аз си мисля, че ако с бебето всичко е наред то и лекар не ти трябва да те следи и на село на поляната да родиш пак ще си имаш здраво и красиво бебе - както е било едно време и видеозони не са имали. Но ако има проблем...АГ е там да го открие и да предприеме мерки, аз на това разчитам и тъй като е очевидно за мен, че ако има проблем тя няма да го види, реших да ходя при нея само формално.
 ОФ, чак се ядосвам вече smile3511

Последна редакция: пт, 03 фев 2012, 16:27 от srcs

# 641
Рая сега като заговори за имена и как да прекръстиш Дария , се сетих за нашите спорове с моя мъж за име на дечко, и понеже мислим име на мъж, за женско сме единодушни ако има изненади /Ема/, не можем да се разберем. Първоначално решихме че името на детето ще е интернационално и няма да е кръстено ни на баби ни на дядовци. Ок обаче като ми изцепи АДОЛФ и залегнах от смях. Сега сме на вълна КЕРИМ, което не че е лошо но не е моето име. Какво ще го правя незнам  Joy, как му идват такива имена наум незнам.
Това извън всякакви други теми, просто защото ми бръмна главата от кошове и колички, ши ма извините, ама нацяло се обърках и се чувствам така все едно не съм имала преди това дете и количка  hahaha

# 642
  • Някъде по Дунава
Момичета, мисля че pavlina vt добре  е обяснила за количките. Всяка комбинирана количка има напълно легнало положение дори и да няма кош за новородено, а тези които нямат пълно легнало се водят летни. Кошницата за кола както написах е задължителна. Наистина не е много удобна, но ако возите бебето в коша за новородено могат да ви глобят, защото кошницата се връзва с коланите на колата, а коша няма как.

# 643
Пепи, разсмя ме разговора ви за името Joy
Дъщеря ми не е кръстена на никой. В смисъл баби, дядовци, лели и т.н. Избрахме име, което харесваме и двамата. Сега като си говорихме за име на бебчо се оказа, че  в представите и на двама ни присъства Алекс като вариант. А и нали още не знаем пола, то с такова име не може да има изненади Laughing

ако возите бебето в коша за новородено могат да ви глобят, защото кошницата се връзва с коланите на колата, а коша няма как.

Не съм съгласна. Има кошове, които имат клик клак система и специални колани, с които се закрепят към коланите на колата. Т.е. могат да се ползват и за пътуване в автомобил. Казвам го от опит, моят кош е такъв.

Последна редакция: пт, 03 фев 2012, 16:37 от smile:)))))

# 644
на мен ми харесва Андре или пък Дамян, но той и двете не ги харесва, ама Адолф пък в никакъв случай няма да е  hahaha, ще вземат го бъзикат детето от малко

Общи условия

Активация на акаунт