*ФОНД АСИСТИРАНА РЕПРОДУКЦИЯ* - номера, дискусии - тема 8

• 72 367
  • 737
  •   1
Отговори
# 585
  • София
Здравейте момичета!

Интересувам се за моя близка чиято заповед изтича в края на май месец но поради възникнали здравословни причини в семейстовото няма да може да се вмести във срока.
Питането ми е,какво трябва да се направи в такъв случай за да се удължи срока и по принцип максимум колко месеца може да се удължи заповедта?

Много късмет и успех на всички! Praynig

# 586
По медицински причини се удължава заповедта, но дали беше 3 или 6 месеца.... да звъни в понеделник направо във Фонда, ще й обяснят.

# 587
buttinsky, изобщо не е слаб месец март, не подценявайте труда на хората във фонда, дори са над нормата обявена в страницата, нека бъдем благодарни за всяко обаждане.
Успех на всички   bouquet

# 588
OK, все едно нищо не съм казала Simple Smile

# 589
Добро утро и много усмивки!  Grinning HugНова седмица, нов късмет! Grinning Hug Praynig

# 590
Успешна нова седмица и от мен момичета. Hug Hug Hug

# 591
Момичета, току що ми се обадиха!  Hug Hug Hug Grinning N:12481 от 17.05.2011 отива за заповед на 12.04.2012 г.  Simple Smile Simple Smile Simple Smile Hug Hug Hug
Пожелавам успех на всички! Нека Бог е с нас!

# 592
Сигма супер миличка .
Браво добре вървят нещата   bouquet

# 593
Ох днес само на един номер  ли за звъннали. До нас остават около 50 номерца и вече чакам с нетърпение. Направо се побърквам #CrazyИскрено се надявам да има и други, но момичетата още да не са писали. Praynig

# 594

Re: Одобрени от ФАР

« Отговор #596 -: Днес в 16:16:26 »

--------------------------------------------------------------------------------

Днес ми се обадиха, че съм одобрена за 2-ри опит! Номер 12492 съм и отивам за заповед на 12.04.
Резултатът от 1-вия опит е в подписа ми, надявам се 2-рия опит да ми донесе още една лентичка. Успех на всички момичета!

# 595
според статистиката в сайта на фонда са финансирани вече 599 процедури, а са усвоени 2 708 610,37 лв. това означава, че са спестени пари за 57 двойки повече за тази година  Grinning дано продължават така  Whistling

# 596
  • София
Ето новото инфо за месец април:

"Уважаеми пациенти,

В съответствие с утвърдената с бюджета на страната за 2012 г. сума и допълнителните финансовите възможности от дарения, както и с Правилника за организацията на работата и дейността на Ц "ФАР" до 30.април.2012 г. да очакват повикване одобрените заявители със заявления до

12600 номер включително!"

# 597
  • София

"Уважаеми пациенти,

В съответствие с утвърдената с бюджета на страната за 2012 г. сума и допълнителните финансовите възможности от дарения, както и с Правилника за организацията на работата и дейността на Ц "ФАР" до 30.април.2012 г. да очакват повикване одобрените заявители със заявления до

12600 - 12492 (поместен малко по-нагоре) = 108

не ми се вярва само на толкова човека да се обадят, въпреки празниците.
Надявам се да са повече  Praynig

# 598
Хубав и слънчев ден на всички Simple Smile.

# 599

"Уважаеми пациенти,

Аз мисля, че не трябва да се притесняваме, служителите от фонда работят здраво и винаги надхвърлят обявената бройка, така че трябва да вярваме, че и този месец ще се раздадат около 500 заповеди поне ...   newsm17

Общи условия

Активация на акаунт