Люта зима , сняг вали - Kлюки - 27

• 19 610
  • 732
  •   1
Отговори
# 75
  • София
петък ли е днес ?

# 76
Изглед от зимен  Пловдив ! Heart Eyes

Пепи , и аз теб те обичам !  love001  love001  love001

# 77
  • София
Еха Хепи, много е хубаво

А видя ли сега Пепи, черви се ти там, черви се, че е толкоз любовна темата ти  Laughing

# 78
Добре дошли на новите тук!

Дани, такива саБНД. И моят е такъв. Понякога се оказва, че детето, което е на 4 год, реагира по-адекватно от него.

# 79
  • На остров
Уникална снимка!

# 80
Фурийке, мила, недей тъй, слабо сърце имам newsm76 Толкоз мъже не моа побера Heart Eyes

Хепи, таз снимка истинска ли е?

# 81
  • София
 Laughing Laughing Много напред сте с материала!

# 82
  • София
Пепи, днес петък ли е или не, по-добре късно да се включим и да го зачетем отколкото да го пропуснем съвсем  Mr. Green
  още един 

# 83

Малко със закъснение видях ! Embarassed

Чак ми се прииска да съм там , колко романтично ! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 84
Фурийке, мила, недей тъй, слабо сърце имам newsm76 Толкоз мъже не моа побера Heart Eyes

Хепи, таз снимка истинска ли е?

Истинска е , виж я във ФБ. Grinning

# 85
Пепи, днес петък ли е или не, по-добре късно да се включим и да го зачетем отколкото да го пропуснем съвсем  Mr. Green
  още един 
Пу за мен! smile3508  love001

# 86
ехееееееее 6 часа съм спала  Grinning ужас и утре съм на работа ще отработваме днес  Sad

И как успя да спиш 6 часа следобеден сън  #Crazy #Crazy #Crazy

А нашето пък си спазил уговорката и за януари превел с 30 лв. повече, нали така се бяхме разбрали. Ама това ще е само за 3м., докато дребната пие ваксината, после пак връща по старо му, сакън да не би да се охарчи   ooooh!
и Вие ли сте на Бронховаксом ? нашият  БНД го търсим цял ден няма го покрил се е  Laughing така е като знае че ще му искам пари изчезва  Mr. Green

# 87
  • София
А пък нашия го чуваме 2 пъти в месеца, когато му дойде ред за взимане, през останалото време не съществува за нас  smile3532

# 88
  • в моя свят на мир и любов
Ау, че красива снимка на Пловдив!

Така и не можах да разбера драмата с Пепи, но се радвам на щастливата развръзка  Wink

Андрея внезапно вдигна температура, има хрема, главоболие и й текат сълзи от очите. Ако още веднъй повърне в леглото ми, направо ще  #Crazy
Това дете го пазя като очите си е все е болно. Направо ми  писна все пари за лекарства да давам  ooooh!

# 89
и Вие ли сте на Бронховаксом ? нашият  БНД го търсим цял ден няма го покрил се е  Laughing така е като знае че ще му искам пари изчезва  Mr. Green
Идват ми нецензурни изрази  Mr. Green

Луда,

и ние сме така. Ще го израстем Wink. Споко и не търси причината в себе си, не е само и до пазене.

Общи условия

Активация на акаунт