Спинка сладко ДЕКЕМВРИйското човече и усмихва се на сън то вече.

• 32 074
  • 742
  •   1
Отговори
# 510
Честито на всички пораснали бебенца   bouquet и благодаря на всички за топлото посрещане  Hug

Относно козметиката след баня, ние използваме олио на hipp, а за дупето судокрем.

Относно упражненията, Криско засега успява да се обърне от странично положение по гръб, а когато е по корем успява да застане на лакти и да си върти главата в различни посоки и дори доста дълго се задържа в тази поза. Снощи например след едно от храненията си го сложих по корем на моите гърдите (докъто аз бях легнала по гръб) и той застана на лакти и ме гледаше в очите и ме изучаваше, беше мноооого сладко и така поне 15 мин. Simple Smile

# 511
# 512
Честити месечинки  Hug

Ох, като гледам тези нещица и огладнявам още повече. Не съм закусвала, все още не съм и обядвала.  Tired

# 513
  • София
Аз ползвах това олио на Бюбхен и съм доволна от него, но си купих на Хип. Това на Бюбхен е по-мазно и не толкова водно за разлика от другото. Чакам да ми свърши Хип и пак минавам на това. Само че има два вида единия е обикновен, а другия е с невен, аз съм доволна от невена.
И аз да се оплача още не сме минали на ортопед, а времето свършва когато може да се направи, все си мислех че ще се оправи тъпото време. Ща не ща утре сме на доктор, дано не каже нещо лошо.
Честити месечинки на всички  Hug

# 514
Декемврийче  гука и се смее докато чака слънцето навън да огрее
Декеврийчето навънка ще  излезе когато Малък Сечко снега и вятъра си вземе
 Joy Joy Joy Joy

Последна редакция: ср, 08 фев 2012, 16:15 от vatzi

# 515
  • София
Вижте това... жена родила 10 деца http://www.vbox7.com/play:a844e445e3

# 516
Това с рускинята го гледах преди няколко месеца. Някое друго майче го беше постнало. За мен е измислено всичко, въобще не ми хвана място тази история. 10 доносени бебета и такава невероятна физика след това, не вярвам. Изобще не вярвам, че е възможно физически да се случи..

# 517
не може да е истина-хората с по 2 бебета едвам се движат пък 10 и то доносени...

# 518
  • Русе
Ха добър ден от бедстващите райони Laughing
Като ги слушам и си мисля че малко прекаляват с глупостите,поне за Русе.Верно че има сняг,ама то и друг път е имало!Много повече се изнервям от факта ,че съм затворник,че няма кой да ме смени.Свеки иначе беше голяма мераклийка,ама сега вика у тях да сме я носели CrazyА точно сега ме пита дали съм направила украсата за св.Валентин???? Mr. GreenАбе аз краката си не мога да украся,а тя за къщата...Луда работа!!!Обяда го сервирах в 14ч. ooooh!
 Ние определено хванахме един режим-ставаме в 6,30-7 да му се незнае!!Баткото си спеше до 9 и аз покрай него,а сега се надигам в 7 #Cussing out
 Гледате ли на ТЛС за онази м,ацка с 6-те близначета и още две преди тях-да не сме посмели да се оплачем Joy

# 519
  • София
и на мен не ми се вярва, но в някое от мамешките списания ми попадна, че най-многоплодна бременност е регистрирана края на 19 в  с 12(или 16) деца не помня точния брой, защото дори се пошегувахме удома, че сигурно става въпрос за прасе. И сега това ?! и да са живи и здрави всичките?! доносени?! би трябвало да се родят като мишки...

Аз ползвам олиото на Бубхен и сега и преди с каката. все се назландисвам на преварения зехтин, но май той е най - добре за бебетата.

vatzi хубави заглавия си измислила само тук бих добавила

Декеврийчето навън ще излизе, когато Малък Сечко снега и вятъра си вземе

bouquet

# 520
Nesssily, то Дивна е на АМ - Аптамил АДЦ, заради минали проблеми. Затова ме притеснява наддаването. Ако върви така всеки месец, пак ще е добре, стига да не задържа или спада. Peace
Между другото, добре дошла!
Ита,  Hug!
Гукането, на фейсбук пуснах клип как гука Дивна -  
http://www.facebook.com/parvoleta.popova#!/video/video.php?v=359079724120246
 Тук пък имам с Катето - http://sempopovi.multiply.com/video

Аз все още не съм дала Саностол, ще почакам още малко време. Много Ви благодаря за съветите.
Lyubi, Давам само Флудитек, когато имаме по-сериозен проблем. Доволна съм, а за този Вентолин има много спорни мнения.
mindi78, добре дошла и на теб!
Lara8, все едно аз съм писала твоя пост по отношение на храненето Wink, пиши как наддава Лаура.
За люлеенето - за Катето си бях ушила голяма възглавница и сега ще я ползвам, но за момента Дивна обожава люлката на Фишерпрайс.

ИМам резултат от изследванията, но малко са ми неясни - 3-4лев.7-8ерит бактерий пик.кристали, няма бактериален растеж.

Последна редакция: ср, 08 фев 2012, 15:37 от chip4e

# 521
лелееееее..бях забравила че има и Св.Валентин..... Embarassed

# 522
  • София
Нашата госпожица е качила 1 кг за един месец.Взеха секрет от очето,което продължава да сълзи и изписа офталмоложката нови капки.Отчетох се Simple Smile.

# 523
Чипче, мисля, че най-важното е, че няма бактериален растеж. За другото и лекаря ще ти каже. Толкова малко левкоцити е нормално да има.
Marsa, чудесно наддаване!  Simple Smile Да не ви е запушен канал на оченцето и при вас и затова да сълзи и събира секрет?!

# 524
Нори мерси за поправката
Марси чудесно сте качили
Аз никога не съм украсявала за Свети Валентин  Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт