Спинка сладко ДЕКЕМВРИйското човече и усмихва се на сън то вече.

• 32 758
  • 742
  •   1
Отговори
# 570
  • София
Люби, благодаря много за информацията   bouquet Направо нямам думи в каква дивотия живеем. Може ли да запазиш час и после да чакаш с часове и то с новородено бебе  #2gunfire

Люби, а часът ти за 08 март ли е? И при кой лекар?

Не знам кога ще ми дадат направление и се чудя за кога да запиша час? Иначе трябва да отидем на преглед март или април.

# 571
  • София
  bouquet Здравейте аз съм от ноемврийките и съм тук за отговор на запитване на mina_stolear. Хип комбиотик не е спрян от производство, има забавяне на доставката, но ми казаха представителите за бг,че тази седмица във вторник чакат камионите и ще могат да изпълнят  заявките.Проблемът е бил с 800гр, а по 300гр. имат много налични, а недостига е поради много голям интерес към продукта.

# 572
Здравейте мами,

и ние бяхме на консултация качили сме 800 грама и сме пораснали 3 см.

Ние бяхме на Хипп, но вече сме на Прима, но и тя е доста кът и я няма никъде...

Аз да се похваля, че снощи спахме 9 часа, никога не е било това   Sunglasses

На нас за ваксините 2-рия месец ни казаха, че няма какво да очакваме.
Най - много детето да бъде неспокойно, без температура, зачервяване и други  Simple Smile

# 573
За ваксините, моята кака нито веднъж не качи температура, докато я ваксинираха. Слагала съм само компрес с риванол при нужда. Явно си зависи от детенцето. Ще видим как ще и понесат на Лили следващите две ваксини след 2 седмици.
Селфче, часът беше за 8-ми февруари, не ми казаха за кой лекар сме записани. Иначе ни предложиха час още следващата седмица след позвъняването.
Днес е пощуряло малкото зверче. Не заспива за повече от 10 минути. Заложник съм в спалнята. Ама като се прибере втората смяна си взимам мноооого дълъг душ и ще приготвя нещо солено и тестено за вечеря. Доядоха ми се някакви солени кексчета....

Последна редакция: чт, 09 фев 2012, 17:21 от Lyubi

# 574
Люби как е вече Лили.Майната му че не спи важното е да е добре.Довечера ще навакса.И ние днес сме така

# 575
До колко време може да вдигне Т след поставянето на ваксините?

# 576
Ватци, по-добре е мишлето, кашля доста рядко, когато и се напълни нослето със сополки. Благодаря ти, че питаш   bouquet Явно си е доста силен този сироп, ще го знам и за каката следващия път.
Сещам се, че и Пипи писа, че имат проблем с кашлица. Да не би да е със задна хрема детето и затова да не ги забелязвате? мн е тъпа тази хрема, ама докато са основно легнали бебоците ще е така...

# 577
радвам се че сте по- добре вече.Ако се наложи смятам на своя глава да пробвам разни хомеопатични неща,които доста бързо действат на каката при хрема-предна или задна

MuJIuHka нямам идея.Каката не ми е вдигала температура

# 578
Ватци, коризалия ли даваш за хрема? ( май така се пише...) . Аз на какта започнах да давам профилактично инфлуцид и отделно, докато доизлекува кашлицата и сополките- Умкалор. Събирам обаче всякакви предложения...

# 579
не!Давам ринитал ако сополките са бистри и киха,и цинабсин за по гъсти.Но обикновено ги редувам,на 2 часа  първият ден и хремата за ден два я няма.Ако ползвам капки са клеева тенктура с физиологичен разтвор като аз си правя капките

# 580
Сега ще ги запиша тези лекарства. Иначе и аз си правя капки с клеева тинктура за себе си, но не ми помагат особено...

# 581
  • Beyond the Frontiers
А какви са тези лепенки?

# 582
Охлаждащи лепенки kool patch - струват към 3лв. Залепват се на мястото, където е бита ваксината.

# 583
  • София
Това вдигането на температура ли предотвратява или ...?

# 584
  • София
И аз не съм ползвала такива лепенки,но и моят батко не е вдигал температура от ваксина.Понасяше ги леко.
На Вили сега не и поставиха ваксината.Докторката каза ,че ще го отложим за другия месец.

Общи условия

Активация на акаунт