не знам каква да я правя.Като и се приспи постоянно търси нещо да суче и пищи от яд,но биба не иска.
или си купила кутийка с 2 биби 

Аз също ползвам на Авент не че го иска много ама кой го пита детето, поне лесно се успокоява с него.
една такава доста широка и с крилца отстрани и много лека,или пък са ме излъгали с цената знам ли.Били някакви нови
Едната баба не може да дойде заради студа, а едната му леля е болна. Няколко приятелки дойдоха все пак, защото са си сменили смените и не е ясно дали ще успеят да дойдат на новата дата

спалните чувалчета съм се скъсала да ползвам с каката, направо ме спасиха, че е много шавлива и постоянно е отвита, сега не съм слагала, че не мърдаме още и не се отвиваме
.Може да не съм права,но за мен ще си взема два за тази цена
.Майките на девойки да кажат-сигурно така варвят цените на този женски артикул-марки и т.н.Тепърва ще ги купувам масово.

.Може да не съм права,но за мен ще си взема два за тази цена
.Майките на девойки да кажат-сигурно така варвят цените на този женски артикул-марки и т.н.Тепърва ще ги купувам масово.
За сега се боря все още с парацетамола , но ако все пак недай боже стигна до течен аналгин колко кърмения е добре да пропусне бебо.Вирусно е при нас от каката и при нея само аналгина сваля затова се страхувам , че и при мен може да се стигне до него.Препоръчани теми