Любители на котки тема 58

• 46 229
  • 728
  •   1
Отговори
# 585
  • Варна
Тединко... spoko

# 586
Теди  Hug все пак има справедливост.

# 587
  • София
Месечинке, чак сега видях подписа ти! Честито! Много се радвам за теб!   bouquet

Теди, Hug

# 588
Месечинке честито и от мен   bouquet

# 589
Здравейте,
първо - имате страхотни котета, но най-много харесва любовта, която струи от страниците в темите за котешки любилети тук.

Още нямам коте вкъщи, така че данъкът, който си давате от снимки ще почака мъъъничко.
За снимката - добре дошли в България. Раздвам се поне, че нещата са се подредили, макар и след търсене. Трябва да си проверяват източниците тази хора!

Ще си взимам котето през уикенда, персийче е малката, но се чудех дали можете да ми кажете дали този д-р Александров е още в Младост? Къде точно е кабинетът му? Общо взето - в търсене на лекар съм и се чудя при кой да отида за първия преглед и да обсъждам кастрацията, която ще искам след време. На мен около общината ми е най-удобно, но не знам дали там има качествени лекари.

Благодаря предварително. Може и на лични, ако не искате да си бутате страниците с това. Видях в темата, че има, но дали е валидно?

# 590
# 591
Ашли много прилича на моята Луси.

# 592
  • София
Теди, браво че така реагираха от редакцията  Hug  Радвай се, Нико и Бени някакси пак успяха да те зарадват.....миличките Cry
И аз им писах във фб, дано занапред проверяват по-старателно нещата които получават.

Месечинке, честито мила и лека и безпроблемна   bouquet

# 593
  • Кюстендил
Аз също се радвам, че реагираха бързо и адекватно на ситуацията. Всъщност в отговора им споменава ли се, дали ще се свържат с Милица Михалева? И да си призная много ми се искаше снимката да не беше на Теди....

# 594
  • София
Теди, много се радвам от развитието  Hug
Малко справедливост като че на всички ни помага в този несправедлив свят  Rolling Eyes
Месечинка  Hug

# 595
Теди Hug
Месечинка, честито и от мен! Hug
bebety65, мн е сладка сънлата Simple Smile
ShamanQueen , добре дошла   bouquet  аз, за жалост- не мога да помогна с отг на въпроса ти, но чакам снимка на пухчето идната седмица Simple Smile

# 596
Роси, как е новия пух? Дай снимки  Grinning
Трепет, не знам всъщност дали ще се свържат с Милица, споменаха май нещо такова ...
Една приятелка ме майтапи, че трябва да благодаря на момичето, щото аз никога не съм участвала в конкурси за снимки, а сега благодарение на нея получавам награда  Laughing
Месечинке, честита лентичка Simple Smile да расте кротко и послушно и да стане здраво, красиво бебе  Grinning

# 597
  • Варна
Теди  Hug все пак има справедливост.
Peace

Месечинке,  Hug

От колекцията на детето избрах пак снимка на Грей върху масата  Crazy, ама те май повечето са там напоследък. Дет' се вика ще се разтревожа, ако позите са под масата.  Drunk Joy

# 598
Моят Рижко видя снимката на Грей, реши да го пипне, но като се оказа, че е снимка се отказа.

# 599
  • Costa Rica
Месечинке, честита лентичка Hug

Ей че ми стана мъчно за Нико и Бени... Милият Бени, няма такъв поглед просто Sad Иначе случката не ме изненадва, добре, че от НГ са реагирали както трябва.

Странно - и аз тези дни си мислех за Пумба newsm78

Общи условия

Активация на акаунт