Седем часа разлика - разплитане на големите загадки (Тема 8)

• 42 343
  • 737
  •   1
Отговори
# 705
че май Миро наистина не е Миро - това загатна Калин, и че зад "възкръсването" на Миро стои Коцев.

Ъъъъ, това откъде го разбра ConfusedConfusedConfused

# 706
 Сред потока от думи Grinning на К. Сърменов  - 5-6 минута от интервюто им по Тази сутрин".

# 707
Гледах Ваня и Калин. Използвах клипа от btv,
Много ми харесаха и двамата. Потвърждава се
моята теория, че се спазва принципа- Нищо не е
такова, каквото изглежда- загадките са много.
Разплитането ще стане бавно, а ние трябва да се
въоръжим с търпение. От разговора, окончателно
стана ясно, че Къртев няма да оживее. Жалко!
Кой ли ще бъде другия пртокурор, верен на Милото?
А репликите за чорапките и обувките? Връзвам ги само
изказани от Милото по адрес на Къртев.

# 708
Филмът е в жанр семейна сага. Калин Сърменов
недвусмислено намекна, че събитията все пак се въртят
около Стоева- Милото и колкото и да не ми харесва
Коцев. Символично те са едно семейство което води
началото от Интерната. Най- многопластовите образи
са Стоева и Милото. Иванов е зад Стоева и трябва да бъде
изцяло позитивен, ако е предвидено да продължи бъдещето
си с нея.

# 709
Сред потока от думи Grinning на К. Сърменов  - 5-6 минута от интервюто им по Тази сутрин".

Да де, аз това го гледах....ама Калин като спомена, че Коцев се намесвал там и реших, че говори за "отвличането" (или там каквото е) на Таня...абе както и да е.... аз ше си чакам най-спокойно да видя какво ще стане без да гадая....

# 710

Да де, аз това го гледах....ама Калин като спомена, че Коцев се намесвал там и реших, че говори за "отвличането" (или там каквото е) на Таня...абе както и да е.... аз ше си чакам най-спокойно да видя какво ще стане без да гадая....
Коцев се намесва при отвличането на Стоева. Точно това обясни Калин
Сърменов. Съгласявам се Teddy_14.

# 711
Също така Ваня Цветкова потвърди, че нейната героиня
в последната серия на първи сезон е тръгнала да убива
Милото. Гончев обаче я изпревари.
Още в началото на сериала ми минаваше мисълта, че Стоева
иска да убие Милото. Затова се упражняваше толкова в стрелба.
Подготовката с пари , паспорти и т.н. Тя е замисляла този план
да го убие и да бяга. По някаква причина Стоева е чувствала,
че тази връзка с Милото й тежи. Това е един изход. Но нещата
се развиха в друга посока.

# 712

Коцев се намесва при отвличането на Стоева. Точно това обясни Калин
Сърменов. Съгласявам се Teddy_14.

Е, това беше очевидно в последния епизод и не се нуждае от разяснение. Сърменов говори за намесата на Коцев в отговор на въпрос на водещия относно Миро.  Но както и да е... съвсем скоро ще се разбере. "Да се надяваме" , де. Тази реплика ме подсеща, че Къртев, ако не е оживял, ще ми липсва във втори сезон. Sad

# 713
Много бяха сладки Ваня и Калин. Така както сме я подкарали, съвсем скоро ще дойде реда на тема номер 9 - "Ти да видиш". Къртев и на мен ще ми липсва в комбинация с Милото. Репликите от филма толкова ме кефят, че постоянно ми изникват в съзнанието при всякакви ситуации.Simple Smile
Прави ми впечатление, като голям фен на двойката Таня - Иванов, че никъде нито в промотата, нито в медийните изяви на актьорите преди старта на втори сезон не се споменава за тях. В голяма тайна го пазят това развитие. Даже водещите не задават въпроси свързани с тях.

# 714
Taxidy, аз подготвям материалите за другата тема, но ако някой друг има желание да я пусне да каже, за мен не е проблем. Измислила съм заглавието да е "Седем часа разлика 2 сезон - Кой дърпа конците?" Ако имате желание нещо конкретно да включим в началния пост пишете на лично.

Тaxidy, репликата "Ти да видиш" също става за заглавието на новата тема.

# 715
И двете заглавия са подходящи за новата тема.
 На мен повече ми допада "Ти да видиш" newsm10

# 716
И аз гласувам за "Ти да видиш"  Peace

Така ми беше домъчняло за Калин и за Ваня  Hug Определено те водеха разговора - позитивни, освободени..., а водещите ми стояха  много сковано. Едно разбрах със сигурност - да чакаме много изненади и обрати в сериала, не че не си го знаехме от преди  hahaha

Надявам се Кътев да не е мъртъв, не толкова, че ми е мъчно за него, а защото много ще се сгъстят облаците над Гончев - от опит за убийство, ще бъде съден за предумишлено убийство. Не ми се иска да го гледам зад решетките. За него отвличането явно ще бъде добър шанс. Да се надяваме...

# 717
много сладко интервю

# 718
И аз гледах интервюто- големи сладури. Останах с впечатлението, че Пол не е баща на Мая. Ваня каза - ще се разбере кой е бащата на Мая. Ми то нали се разбра уж- но всичко не е такова каквото изглежда.
Най-сетне чухме  игласа на Симеон - остават 4 дни до началото.

Май всички сме на едно мнение за заглавието на новата тема - "Седем часа разлика" - Ти да видиш!
Надявм се да изпишем тази преди началото  - 3ти март.

# 719
И аз гледах интервюто- големи сладури. Останах с впечатлението, че Пол не е баща на Мая. Ваня каза - ще се разбере кой е бащата на Мая. Ми то нали се разбра уж- но всичко не е такова каквото изглежда.
Най-сетне чухме  игласа на Симеон - остават 4 дни до началото.

Май всички сме на едно мнение за заглавието на новата тема - "Седем часа разлика" - Ти да видиш!
Надявм се да изпишем тази преди началото  - 3ти март.

Както се казва "заковахме" заглавието  Laughing, а колкото до това, че ще я почнем още преди 3 март - повече от сигурно е!

Колкото до бащата на Мая, едва ли ще има промяна. От друга страна -  бащата никога не е сигурен  Laughing  Съмнявам се Таня да е излъгала Пол в такъв момент...  Явно има още нещо, което ще се разплита около това бащинство. Може да се появи и друг кандидат-баща, знае ли човек...  newsm78 Хвърлиха ни малко прах в очите с тези недомлъвки, но ние сме привикнали вече Rolling Eyes.
Виж, за Миро бяха малко "по-точни" hahaha

Общи условия

Активация на акаунт