Седем часа разлика - разплитане на големите загадки (Тема 8)

• 42 343
  • 737
  •   1
Отговори
# 675
Възможно е Миро2 да е свързан с Неделчев и Лука.
Неделчев е от старото поколение, може да се познава
по някакъв начин с Лука и да имат общи интереси.
Нападението над Неделчев може да се е случило с пълното
съгласие на самия Неделчев, за да се осъществи някакъв
план срещу Стоева и Милото.

# 676
Очаквам развитие в екипа Таня- Милото. Къртев няма да
оживее? Но какво ще прави Милото без Къртев? Аз намирам
екипът им за очарователен.
Распутин като че ли има нужда да дърпа конците. Това му
прави удоволствие и поддържа жизнеността му. Според мен
той е получил психически травми следствие войната в Чечня.

# 677
Распутин като че ли има нужда да дърпа конците. Това му
прави удоволствие и поддържа жизнеността му. Според мен
той е получил психически травми следствие войната в Чечня.
Распутин никога не е стъпвал в Чечня.

И стига с този Миро 2. Миро си е само един. Жив и здрав, очевидно.

# 678

И стига с този Миро 2. Миро си е само един. Жив и здрав, очевидно.

Добре де, ако Миро е само един, което приемам, и по някаква причина е симулирано убийството му, което също приемам, то не би ли следвало той да се крие от Стойцев като дявол от тамян /за да не го разкрият/, а не да ходи и да се блъска в него в парка?

# 679
А да бе! Жив и здрав - с куршум между очите, локва кръв и сума ти му и полицаи наоколо го снимат и ръчкат не знам си колко време и той просто си се прави на мъртъв!!! Как ли пък не!!!

# 680
vvv9, Распутин е осиновил момиченце загубило майка си във
войната в Чечня. Той се е сражавал на страната на руснаците,
следователно е стъпвал в Чечня.

# 681
Добре де, ако Миро е само един, което приемам, и по някаква причина е симулирано убийството му, което също приемам, то не би ли следвало той да се крие от Стойцев като дявол от тамян /за да не го разкрият/, а не да ходи и да се блъска в него в парка?
Стоицев направи това, което трябваше да направи. Оттук нататък могат да си се гаврят с него колкото си искат.

А да бе! Жив и здрав - с куршум между очите, локва кръв и сума ти му и полицаи наоколо го снимат и ръчкат не знам си колко време и той просто си се прави на мъртъв!!! Как ли пък не!!!
На бас?

vvv9, Распутин е осиновил момиченце загубило майка си във
войната в Чечня. Той се е сражавал на страната на руснаците,
следователно е стъпвал в Чечня.
Никъде не се сражавал, не е стъпвал в Чечня, дори не е руснак. Абе, въобще, не е почти нищо от това, за което се представя. То и инвалид беше, ама...

Последна редакция: пн, 27 фев 2012, 20:08 от vvv9

# 682
vvv9, ааааа, ама така объркваш нашия сценарий, върху който сме хвърлили толкова усилия цели три месеца hahaha Толкова труд, мислене, премятане и пресмятане на часова разлика...и ти сега съвсем ни хвърляш в тъча Grinning

# 683
vvv9 хвърля в тъч всички, които му се връзват на глупостите. То и теории за телепортиращи се зелени чушки имаше.....

# 684
На мен лично кой изнасили Мая не ми пука  Close и дали е чушката или комшията, все ми е тая.
За Разпутин ми е една идея по-интересно, но пак слабо общо взето.

Егати фена дето съм, нямам думи

Силно интересно ми е за Миро. Отказвам да приема, че са двама, защото няма да има такава боза просто и жалко за отделеното време да гледам филма. Дори по-зле от Дързост и Красота, там поне едни и същи умираха и се съживяваха по 28 пъти.

В този ред на мисли, приемам, че Миро е един и е жив. И се връзвам на ввв9, защото нейната версия за Миро-Стойцев-Милото ми изглежда най-смислена. Затова ми е долу-горе поносимо да и/му вярвам.

Стоицев направи това, което трябваше да направи. Оттук нататък могат да си се гаврят се него колкото си искат.

Миро и Стойцев се познават заради Таня, от там следва, че тя е агитирала Миро да симулира убийството си, което противоречи  на думите ми, че ти вярвам.  Crazy
Освен ако има намесен трети, с когото Миро е 'изневерил' на Таня.

# 685
Освен ако има намесен трети, с когото Миро е 'изневерил' на Таня.
Добър ден.

То и теории за телепортиращи се зелени чушки имаше.....
Това са си ваши теории. При мен, за телепортации, не е ставало дума. Много ме изкушавате да ви покажа и докажа нагледно съвсем логичното обяснение на въпросните "телепортации", но засега ще се въздържа. Така ще ми е по-сладко да ви гледам сеира, когато истината излезе наяве. Дано, тогава, скептиците и присмиващите ми се намерят сили за едно извинение.

Последна редакция: пн, 27 фев 2012, 20:13 от vvv9

# 686

И на мен така ми се струва, но знае ли човек.  newsm78 Може да се наложи наистина да се извиняваме на vvv9  след време Joy  Развръзката е скоро! Съвсем скоро!  Peace
Тогава ще видим "Кой - кум, кой - сват, кой - на булката брат!"
Или накратко казано: "Щъ видим!" Някои персонажи така ми липсват! Heart Eyes

# 687
Е, че за какво да се извинявам? Нито съм обидила с нещо, нито съм обвинила. Чисто и просто не съм съгласна с теорията, че Мирко се е правил на умрял...

# 688
Отдавна обръщам внимание на теорията на vv9 - все пак, трябва да признаем, че е единствената свързана и последователна теория, която някой е успявал да представи.(Само Вергилия, ако не се лъжа, беше успяла да сглоби другата логична линия, в която обаче имахме доста пропуски). И ако няма много неща в подкрепа на тази теория, то няма и нищо, което наистина да й противоречи, като изключим паралелно показаните и видимо случващи се по едно и също време изнасилване и празнуване на сватба в Хоремага.

Обаче, откровено казано, силно се надявам, тази теория да не е вярна, защото почти нищо в нея не ми харесва. За мен това Миро да лежи мъртъв, облян с кръв и с часове покрай него да минават купища следователи, полицаи и не знам какви си, а да се окаже всъщност жив, е много по-голям глупост от това да се окаже, че има двойник или брат/близнак. Също така никак не ми се иска при целия приятно завъртян сюжет около власт, политика, истории от съдебната власт и подземния свят, накрая голямата завръзка да се окаже от някакъв отхвърлен преди 20 години от Таня любовник. И не на последно, даже може  би на първо място, ще бъда адски разочарована, ако се окаже, че между Таня и Иванов няма никакви чувства, а той - "положителният образ" всъщност е лъгал през цялото време жената, която е влюбена в него.

Мда, няма да се учудя, ако vv9 има право, но никак няма да ми хареса.

Е, поне скоро ще разберем що се отнася до Миро Simple Smile А така като гледам анонсите, май извършителите на побоя и изнасилването не е предвидено да бъдат разкрити и във втори сезон.

# 689
Е, поне скоро ще разберем що се отнася до Миро Simple Smile А така като гледам анонсите, май извършителите на побоя и изнасилването не е предвидено да бъдат разкрити и във втори сезон.

Lulu25, моля те, нека гледаме положително на нещата. Твоите мисли ми се струват плод на предсезонна депресия  hahaha - имам предвид депресия пред началото на сезона.

Очаквам нещата да стават все по-весели с наближаване на 3 март, а не обратното! В този смисъл гледам теориите на vvv9, от към смешната им страна (както съм гледала на тях винаги). Докато ти, Lulu25, ме разочароваш - звучиш ми много тъжно и унило. Недей така!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт