Книгите със списание Журнал

• 218 289
  • 834
  •   1
Отговори
# 45
С трите списания ли един път в месеца има книга?

# 46
С Журнал е всеки първи четвъртък от месеца.
Със Стори или Блясък е някъде втората седмица от месеца.Обикновено го пише в Журнала.
За третото не знам, не го следя.

# 47
С Журнал е всеки първи четвъртък от месеца.
Със Стори или Блясък е някъде втората седмица от месеца.Обикновено го пише в Журнала.
За третото не знам, не го следя.
Благодаря

# 48
Четвъртък ще излезе "Чуждото е по-сладко".
Имайте предвид, че книгата е издавана! http://erabooks.net/?action=show_book&bid=28

# 49
Другият месец излиза "Бавно изгаряне" на Джули Гаруд  Simple Smile

# 50
Другият месец излиза "Бавно изгаряне" на Джули Гаруд  Simple Smile

Има я в читанката, така че ще си я спестя.  Whistling Спасявам дръвче, че и имам 4лв. повече в портмонето.  Laughing

# 51
  • Пловдив
Да ви следя.   Simple Smile

# 52
Не съм знаела за тези книги. Сега разбрах и много ми се иска и аз да си купя.

# 53
Здравейте!Аз съм момче!
Дали ще ми харесат някои от тези книжки, понеже вече не мога да си харесам книжки, плюс това са на доста добри цени!
Благодаря предварително!!!

# 54
Здравейте, момичета Simple Smile) Малко се обърках с тези книжки и списание, затова ще помоля някой да ми разясни малко повече и по скоро да ми даде отговор на питането ми.  Объркването идва от там, че миналата седмица на 17-ти август си закупих о0т морето  за 1-ви път списание с книжка( книжката е " Куриерът трябва да умре" , предположих, че броят е нов, защото на списанието пише брой 33, 16-22 август 2012 година. Дотук добре, но отваряйки последната страница на книжката виждам, че предстои излизането със следващия брой на книжката " Съседката" и отдолу пише " Очаквайте следвашия роман на 3 май". От друга страна романът, който аз си взех е номер 4, предстои излизане на номер 5, а тук прочетох вашите постове и ми направи впечатление, че не са излезнали само 4-ри книжки от февруари месец. Така че обърквацията ми е голяма... не се ориентирам в схемата изобщо и вече се чудя дали не съм си взела стар брой или продавачката не ме е метнала нещо, но пък списанието беше нов брой...

# 55
Непродадените книги, ги слагат за продажба отново след време. От там идва объркването.  Peace Но не мога да кажа колко излязоха до момента, че не съм си у нас... А и ги обърках вече с книгите от Космо и Блясък...

# 56
И аз така си помислих, но списанието и книгата бяха опаковани заедно, а списанието е от август 2012, т.е напълно актуално е Simple Smile)

# 57
Точно така.  Peace В новоизлезлите броеве слагат книги, чиито тираж все още не е изчерпан, или са върнати със старите списания непродадени. Няма лошо щом не си дублирала книжката, защото аз редовно се замислям дали я имам или не- не съм изчела всички и ми изглеждат все непознати по кориците  Laughing

Ха, сега виждам, че е излязла "Фън шуй откачалки" с Космо: http://www.cosmopolitan.bg/knigi/fun-shuj-otkachalki.html
Има я в читанката и скоро си я свалих от там. Който има четец, да знае.

Последна редакция: чт, 23 авг 2012, 09:41 от Coolmummy

# 58
  • Пловдив
И аз смятам този месец да взема Космо с книга. Даже след малко ще се ориентирам към магазина, за да видя дали са получили броя, или ще чакам до утре

# 59
  • край голямата локва
Някой чел ли е ''Надпревара с похитител'' ?

Общи условия

Активация на акаунт