Книгите със списание Журнал

• 217 906
  • 834
  •   1
Отговори
# 495
Забраненият плод видях че са пуснали на пазара.

Някой знае ли коя ще е следващата книга от поредицата Световни бестселъри ?

# 496
Следващата книга от поредицата "Световни бестселъри" ще бъде "Къща на брега на морето" и ще излезе на 7 април.

# 497
  • в страната на абсурдите
14.04. - Една палава нощ - Лоръл Маккий
16.04. - Любов по време на скандал - Каролайн Линдън с Кулинарен журнал

# 498
5.05. - Като мак в полето - Лиз Треноу  от поредицата Световни бестселъри
12.05. - 'Див и влюбен' от Джоана Линдзи от поредицата Исторически любовни романи

Последна редакция: чт, 07 апр 2016, 16:10 от Marsia_K

# 499
Някой знае ли какво става с поредицата на сп.Стори?...Така и не успях да открия книгата за март - трябвало е да е Шестте дни на кондора...!

# 500
Някой знае ли какво става с поредицата на сп.Стори?...Така и не успях да открия книгата за март - трябвало е да е Шестте дни на кондора...!
Аз също чаках нова книга от Майсторите на трилъра. Писах и ми отговориха, че през март няма да има книга от поредицата, не уточниха защо и кога да очаквам следващата.

# 501
Два пъти попаднах на книги от поредицата "Исторически любовни романи" със списание "Стори", които вече са излизали на пазара през лятото на 2015г., а аз нямам. Така си закупих "Преди да те срещна" и "Ангел на греха". Някой знае ли кога точно излизат такива и коя ще е следващата от вече предлаганите досега?

# 502
"Исторически любовни романи" излизаха със Стори през 2015. През 2016 излизат "Световни бестселъри".
Нова книга от "Майсторите на трилъра" ще има съвсем скоро - след 2-3 броя

# 503
Вече излизали книги излизат с различни списания , явно чистят останали бройки. Аз си запълних колекцията с трилъри, които съм пропуснала , като ги купих с Блясък, Журнал, Стори.

'Исторически любовни романи' през 2016 излизат със списание 'Журнал', както и световните бестселъри  Peace

# 504
ако някой иска да си закупи минали книги, които вървят със списанията: http://shop.sbb.bg/categories.php?CategoryID=53.

# 505
Здравейте,искам да попитам дали някой знае кога излизат книгите ?

# 506
Да. Коя по-точно?

# 507
за всички книги Simple Smile кой ден по точно излизат ? и къде мога даа проверявам кога излизат ?

Последна редакция: пн, 30 май 2016, 14:49 от anyy988

# 508
Книгите от поредицата: Световни бестселъри с Журнал излизат всеки първи четвъртък от месеца;
Исторически любовни романи с Журнал излиза всеки втори четвъртък от месеца.
Списание Стори имаше криминални всяка втора сряда от месеца.
В момента списание Биограф с избрани творби на световни автори.

# 509
Благодаря ! Simple Smile а този четвъртък коя е книгата ?

Общи условия

Активация на акаунт