Книгите със списание Журнал

• 217 870
  • 834
  •   1
Отговори
# 600
Днес си купих "Излъжи ме нежно" на Аманда Куик и в книгата са дадени заглавията на книгите за следващият месец.

"Изневярата" - Ивън Хънтър - излиза на 2 март

"Покорителят" - Джоана Линдзи  - излиза на 9 март

Изневярата, я имам от предишно издание на Санома блясък.

Ще споделиш ли мнение за книгата, защото аз се двоумя дали да си я купя  newsm78

N.N. , благодаря за информацията  bouquet

Аз в момента чета 'Той , тя и другата '  Crazy

Скрит текст:
Харесва ми -  лека е , забавна ,приятна , но на моменти усещам , че  ми идват в повече ерекциите на героя    Embarassed  Mr. Green 

# 601
Здравейте  Hug Някой ако си е купил новата книга ,,Изневярата,, би ли споделил мнение дали е хубава и заслужава ли си? Лека вечер! Simple Smile Simple Smile

# 602
Аз си купих книгата , но в момента чета друга и тази си чака реда  Peace

# 603
И аз си я купих, но не съм я започнала.

И да ви питам- има ли някъде публикуван списък с предстоящите книги за следващите месеци?

# 604
Благодаря за отговорите bouquet bouquet Ами доколкото знам няма такъв списък.На новите книги които издават по принцип пише коя ще е следващата книга Simple Smile

# 605
На последната няма нищо на кориците.

# 606
  • На изток от Рая
Джоана Линдзи - "Покориятелят" - 9 март

# 607
Джоана Линдзи - "Покориятелят" - 9 март

Тази от световните бестселъри или от историческите романи е? Simple Smile

# 608
Исторически роман е  Peace

# 609
  • На изток от Рая
От историческите романи е,  а за световните бестселъри не намерих заглавие.

# 610
Днес си взех "Покорителят" на Джоана Линдзи. Не дават кои са книжките за следващия месец.
Но в списанието е отбелязано, че ще пуснат три книжки на колекция "Страст и изкушение".

16 март - "Изкушение" - Дъглас Кенеди

20 април - "Искам да ти вярвам" - Хейзъл Озмънд

18 май - "Да си остане между нас" - Джейн Фалън

# 611
 N.N. , благодаря за инфото  bouquet
 Потърсих посочените книги в интернет и единствената , за която има инфо е първата. Другите две явно ще са първо издание . Харесва ми , че пускат книги, които не са достъпни в читанка, защото се изкушавам и си ги свалям от там вместо да ги купувам с Журнала. Та тези трите ще се купуват  Mr. Green

# 612
N.N. , благодаря за инфото  bouquet
 Потърсих посочените книги в интернет и единствената , за която има инфо е първата. Другите две явно ще са първо издание . Харесва ми , че пускат книги, които не са достъпни в читанка, защото се изкушавам и си ги свалям от там вместо да ги купувам с Журнала. Та тези трите ще се купуват  Mr. Green

Моля, моля bouquet

Само, че пропуснах да напиша че ще са с левче отгоре. Вместо 3.99лв ще струват 4.99лв.

Аз се чудя дали да си ги купувам newsm78. Четох резюмето на първата и нещо не ме грабна.

# 613
Здравейте Hug Да ви кажа честно аз си купувам само световните бестлъри защото са интересни и качествени романите.Историческите са ми някак еднообразни,едно и също като им чета резюметата почти всеки един от тях ми е еднакъв изпепеляваща любов,привличане,изкушения и т.н ooooh! ooooh! На космолитън книжките също много ги харесвам,разтоварващи са ми.Някой знае ли дали скоро ще пускат книга? newsm78

# 614
Здравейте Hug Да ви кажа честно аз си купувам само световните бестлъри защото са интересни и качествени романите.Историческите са ми някак еднообразни,едно и също като им чета резюметата почти всеки един от тях ми е еднакъв изпепеляваща любов,привличане,изкушения и т.н ooooh! ooooh! На космолитън книжките също много ги харесвам,разтоварващи са ми.Някой знае ли дали скоро ще пускат книга? newsm78

В последния брой на списанието нищо не пишеше, имаше резюмета за трите книги на Каролайн Линдън.

Общи условия

Активация на акаунт