Книгите със списание Журнал

• 217 836
  • 834
  •   1
Отговори
# 630
И аз си взех "Искам да ти вярвам". Струва ми се интересна.

# 631
На 4 май излиза Книжарница Найтингейл от Вероника Хенри. Книгите от тази авторка ми харесват.

# 632
Здравейте.Книгата ''Исках да ти вярвам" от коя поредица е? Simple Smile Може ли някой да публикува резюмето и понеже никъде не го намерих.

Последна редакция: пт, 28 апр 2017, 00:11 от fenkka__

# 633
И аз не го намирам. Обикновено инфо за книгите  качват в сайта розали , но за тази все още няма  нищо , което е странно  newsm78

# 634
  • На изток от Рая
fenkka__, Книгата е от поредицата "Страст и изкушение"

Скрит текст:
Готов ли си да съсипеш чужд живот, за да подредиш своя?
Дженифър имаше всичко. Докато ужасен инцидент не й отне почти всичко.
Завръщането у дома, където вечно загриженото й бивше гадже е само на една врата разстояние, далеч не изглежда като обещание за светло бъдеще.
Докато тя не среща Мак.
Секси, размъкнат и леко непохватен, той й помага отново да повярва, че може да преодолее инцидента и да се върне към щастливия си и пълноценен живот. Но Мак има тайна, която пази с цената на всичко и съвсем скоро ще предаде Дженифър, за да не я разкрие. Дали навреме ще разбере каква грешка е напът да стори и какво всъщност означава Дженифър за него?
И ако го направи, ще може ли Дженифър да обикне истинския Мак?
Проницателна и очарователна история за изборите, които правим, и последиците, с които трябва да се научим да живеем.

# 635
fenkka__, Книгата е от поредицата "Страст и изкушение"

Скрит текст:
Готов ли си да съсипеш чужд живот, за да подредиш своя?
Дженифър имаше всичко. Докато ужасен инцидент не й отне почти всичко.
Завръщането у дома, където вечно загриженото й бивше гадже е само на една врата разстояние, далеч не изглежда като обещание за светло бъдеще.
Докато тя не среща Мак.
Секси, размъкнат и леко непохватен, той й помага отново да повярва, че може да преодолее инцидента и да се върне към щастливия си и пълноценен живот. Но Мак има тайна, която пази с цената на всичко и съвсем скоро ще предаде Дженифър, за да не я разкрие. Дали навреме ще разбере каква грешка е напът да стори и какво всъщност означава Дженифър за него?
И ако го направи, ще може ли Дженифър да обикне истинския Мак?
Проницателна и очарователна история за изборите, които правим, и последиците, с които трябва да се научим да живеем.
Много ти благодаря за резюмето! bouquet bouquet

# 636
  • Пловдив
Миналото или по-миналото лято в Космополитан имаше книга от същата авторка - Хейзъл Озмънд. Изпълнението не беше много добро, но като за чиклит за плажа ставаше. Може да я взема, ако не забравя, естествено Laughing

# 637
Миналото или по-миналото лято в Космополитан имаше книга от същата авторка - Хейзъл Озмънд. Изпълнението не беше много добро, но като за чиклит за плажа ставаше. Може да я взема, ако не забравя, естествено Laughing
Значи съм сгрешила в избора си. Миналата седмица си купих на старо "Стъпки в пясъка" на Хейзъл Озмънд като мислех, че ще е интересна.
Сега чета една книжка, много отдавна издавана със Журнал за жената "Приятелство от пандиза" на Оливия Голдсмит и никак не е лоша.

# 638
  • Пловдив
Мен главната героиня доста ме дразнеше Laughing Може би затова не ми хареса.

# 639
Аз съм голяма почитателка на авторката Дороти Кумсън.Прочела съм всичките и книги.Първата нейна книга която прочетох беше "Момиченцето на Адел",не знам колко пъти вече съм я препрочела,не ми омръзва и ми е много любима.Препоръчвам на тези които не са я чели,заслужава си  Simple Smile Simple Smile

# 640
Тъкмо Момиченцето на Адел гледах преди малко в един сайт и се чудех дали да я поръчам. Аз от Дороти Кумсън съм чела само Брегът на Розовите листенца и не ми хареса много. Но ще и дам още един шанс с Момиченцето на Адел.

# 641
 От Дороти Кумсън съм чела  'Брегът на розовите листенца' . Историята беше интересна , главната героиня- чудесна , силна жена с невероятен характер. Много увлекателно написана книга. Единствен минус за мен беше лесбийската ниша Stop

# 642
А,"Бонбони за закуска" дали е интересна?

# 643
А,"Бонбони за закуска" дали е интересна?
Аз миналото лято за два дни  я изчетох нея.Определено си заслужава да се прочете Simple Smile А колкото до ''Момиченчето на Адел'' наистина се надявам да ви грабне и да я харесате Hug

# 644
Fenkka,вече я поръчах.Щом си е чела многократно значи си заслужава.

Общи условия

Активация на акаунт