Няма к'во да си дърдорим, като вехти гащи пак от смях ш'са разпорим-16

• 22 189
  • 692
  •   1
Отговори
# 615
Кой го нАПРАй тоз боклук начи.....

ЗУЗОООООООО,,,,,,,,БЯГАЙ Мъ! кО гледаш......

кО гледатИ бре......Ай ИДВАйТи Да пУмагатИ...

# 616
Мастъре, нали съм любопитна, пък и кОРкодил не бях виждала на живо, та викам УбуУ да го разгледам hahaha hahaha hahaha

# 617
аДи иЛА.....при кака.......ш'тА намокря ФнимателнУ.....

Шъ Та ЗАЩИТЯ ПЪК.....Н'якЪв си там натрапник да ми те закача......Аааа-ма-ха!

# 618
Мастъре ще спя спокойно, като знам, че мЪ пазиш  Joy Joy Joy

Аууу, внимавайтИ, че вижтИ мъжете какви работи замислят hahaha hahaha hahaha

# 619
  • София
Ся няя да моа да заспя/абе, разбирате ли ми Mr. Green/ ...никой не даде правилен отговор на загадката-закачката  Crossing Arms  Сяя аз тряяя да ходя на СПА-ту...
Давам ви още един шанс за печалба  Party
Пребройте чакащите на перона и направете алгоритъм в колко часа точно ши доде влакът и колко от чакащите няма да се качат....

Чакам отговориии  pletka

Еликсче, това от изтрезвителя ли е, душа Joy Joy Joy Joy Joy

Ииииии БОБО НА ВАШИТЕ ЕКРАНИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИ Joy Joy Joy Joy Joy

Това второто и да го видя, няма да го повярвам  Joy Joy Joy Joy Joy Joy, че е Бобо

Първото е от безделие по-скоро  Mr. Green

# 620
 hahaha hahaha hahaha hahaha Нера до какви висини е стигнала вечИ, смятай Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 621
Ся няя да моа да заспя/абе, разбирате ли ми Mr. Green/ ...никой не даде правилен отговор на загадката-закачката  Crossing Arms  Сяя аз тряяя да ходя на СПА-ту...
Давам ви още един шанс за печалба  Party
Пребройте чакащите на перона и направете алгоритъм в колко часа точно ши доде влакът и колко от чакащите няма да се качат....

Чакам отговориии  pletka

Тия дет чакагт на перона сА изсипаха в тоз басеЙн......Ай сЯ продължавайтИ да смятЪти....

# 622
  • загубено
hahaha hahaha hahaha hahaha Нера до какви висини е стигнала вечИ, смятай Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Не моиш смята,нИдей hahaha hahaha hahaha
Нера така се е наяла,малииииии чак ме е срам.
Ако изобщо успея да стана от дивана,ще направя дупка в пода не да летя hahaha hahaha hahaha

Смешни котки hahaha hahaha hahaha hahaha

# 623
  • София

Тия дет чакагт на перона сА изсипаха в тоз басеЙн......Ай сЯ продължавайтИ да смятЪти....

Мноу добре, Мастър, загадката се усложнява  Mr. Green А ти кво даваш за награда?

# 624
Оф, големи сте идиотини  rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImbo rotfImbo rotfImbo

Мнооо искам СПА-ту обачИ мноо сложна стана задачата  newsm78 и кат за Петък вечер (т.е. мнооо съм прИуморена) няма да моа да я рИшЪ ooooh! Rolling Eyes кУ до утре никой не съ е справил шИ съ пробвам  bowuu.

Зу ти така ли ходиш в морето  hahaha hahaha hahaha

Си отворя прозореца и си лягам  hahaha hahaha

# 625
  • София
Бобо, в тебе ми е надеждата, лягай да почиваш, утре да си свежарка...Затваряй прозорци, врати, капаци и лека  Mr. Green Joy Joy Joy

Нерке, тоз диван мноу реактивен бре
 hahaha hahaha hahaha hahaha

# 626

Мноу добре, Мастър, загадката се усложнява  Mr. Green А ти кво даваш за награда?
Ето наградата....Който реши загадката получава тва.....

# 627
  • София

Ето наградата....Който реши загадката получава тва.....

А дано, но вече ме съмнява Бобо да съ навие  Mr. Green   

А ти хладилник ли си купи, ей че е голям  Joy Joy Joy  и Фнимавай на завойте

# 628

А ти хладилник ли си купи, ей че е голям  ....

Ко РЕЧи??????? нИ тЪ чух.....

# 629
  • София
Зузо, винага пУзнах туй къде е и чие е  rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao

Убаче тук ни моа пузна кой е, ако щете да мъ убийти  newsm78 newsm78 newsm78 newsm78
 Joy Joy Joy

Ко РЕЧи??????? нИ тЪ чух.....

Ми отвори си ушите, толкоз си се набръчкала, че ни чуваш, ни виждаш  Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт