Лидл ::12::

• 98 802
  • 727
  •   1
Отговори
# 270
  • Pb
Все забравям да похвала импрегниращия спрей за обувки на Лидл. Висока синя опаковка /като на дезодорант/ с марката на продуктите на магазина.  Цената ми бяга, но е в рамките 4-5 лева.
Това ми беше мн. полезно. Голямо благодаря за споделянето, въобще не бях обърнала внимание, че имат такъв.

Усмивчица, по спомени бройката на шоколадчетата беше 36.

BacuTy, от силиконовите форми съм много доволна.

# 271
# 272
# 273
Момичета, някой от вас купи ли от "настолния миксер"/не знам как да го кажа/ с купата  newsm78 Дали сте доволни?Възможно ли е да е останал някъде по магазините?

# 274
Момичета, някой от вас купи ли от "настолния миксер"/не знам как да го кажа/ с купата  newsm78 Дали сте доволни?Възможно ли е да е останал някъде по магазините?
Аз си го купих. Мен ми е първи мискер, не мога да направя сравнение с други,но ми е супер удобен със стойката и купата. Понеже много обичаме бисквитена торта и я правя с Крем Оле на Д-р Йоткер и само изсипвам всичко и го пускам само си засичам времето. Абе с две думи удобен е, но нека и друг да се изкаже Wink

# 275
Аз си го купих. Мен ми е първи мискер, не мога да направя сравнение с други,но ми е супер удобен със стойката и купата. Понеже много обичаме бисквитена торта и я правя с Крем Оле на Д-р Йоткер и само изсипвам всичко и го пускам само си засичам времето. Абе с две думи удобен е, но нека и друг да се изкаже Wink

и аз си го купих - много съм доволна - поне 2-3 пъти в седмицата правя сладкиши или кексове и много му се кефя - само че понеже капака не се затваря плътно е добре да се забърква брашното предварително с лъжица например, че иначе се вдига облак от брашно.
Не знам дали може да го има някъде, но може да пишеш или да се обадиш на ЛИДЛ за по сигурно.

# 276
Капака си се затваря плътно. Трябва да се приплъзне и да да си влезне в двете странични релсички. В началото и аз се мъчих, но накрая го разгадах  Wink

# 277
  • Пловдив
И аз съм доволна от миксера. Родих се с него, ей. Докато нещата се бъркат, аз мога да свърша нещо друго, удобно е. И при вен си се затваря добре и всичко е чисто после.

Иначе в събота купих от моливите и от пъзела, както се и каних. За моливите, скрих ги, ще ги подаря след около месец, че преди 4 дена каката имаше рожден ден и е затрупана с подаръци сега. Пъзелът ми хареса, взех този с животните, парчетата са големи, точно такива ми трябваха. Естествено малката в момента не може да се справя, но кака й ги реди.

Аз за силиконовите форми искам да ви питам. Като ги напълните с тестото как ги пренасяте във фурната? Аз имам едни такива от Кауфланд, с малки кексчета къдрави, много красиви стават, но докато ги пренеса ми е голяма мъка. Разливам ги около чашките, трудна работа. Кажете някой трик ако знаете, че и тези с розичките много ми харесаха, та може и тях да забърша.
И още нещо, имам от тези форми за кекс дето им се маха отстрани преградката и остава като се изпече като на поднос. Да, обаче не ми се затваря плътно и от там натича докато се посгъсти във фурната. То като че ли не са ми за тук въпросите, но знам, че и вие сте се сблъсквали с тези проблеми , та затова ви питам.  А и Лабрекс пише тук, гледала съм нейните разкошотии, та ще приемем всякакъв съвет. Благодаря!

# 278
  • о`майна лунна нощ е

Аз за силиконовите форми искам да ви питам. Като ги напълните с тестото как ги пренасяте във фурната? ...ще приемем всякакъв съвет. Благодаря!

Далаверата е да си сложиш първо формата в една тавичка - метална, керачмична ... каквато ползваш вкъщи за другите манджи, за да е на твърда основа и да не ти подлива сместа /съд в съд дето му се вика, направи го дори преди да си наляла сместа/. Направо така 2в1 после във фурната.

# 279
Аз за силиконовите форми искам да ви питам. Като ги напълните с тестото как ги пренасяте във фурната?

Вадя скаричката от фурната в/у нея слагам силиконовата форма пълня я, и така ги нося лесно и слагам да се пекат.

# 280
Цитат
Аз за силиконовите форми искам да ви питам. Като ги напълните с тестото как ги пренасяте във фурната? Аз имам едни такива от Кауфланд, с малки кексчета къдрави, много красиви стават, но докато ги пренеса ми е голяма мъка. Разливам ги около чашките, трудна работа.

vany6a преди да напълниш формичките ги сложи в тава и така ще ги печеш в тавата. Peace

Много се чудя от четвъртък дали да не си взема комплекта за печене на пици? newsm78

# 281
  • София
Един час зяпах из магазина и никъде не го намерих този импрегниращ спрей. Накрая питах една кака, която ме погледна с безумно учудване, не била чувала за такова нещо.

# 282
Един час зяпах из магазина и никъде не го намерих този импрегниращ спрей. Накрая питах една кака, която ме погледна с безумно учудване, не била чувала за такова нещо.
Той беше от промоционалните стоки на тази марка "W5" и аз чакам спрея за почистване на печки, но го няма.

# 283
  • о`майна лунна нощ е
В Лидл Пловдив - кв. Тракия, го бяха сложили по средата на магазина, там, където се излагат стоките от големите намаления, продукти от "гостуващите страни" и беше заедно с една паста за почистване на ръце /ползват я предимно мъже, работещи с масла или такива, които се цапат много на работата си - като моя  Confused / Храна до такива препарати .... странно съчетание и подредба в магазина.

# 284

Аз за силиконовите форми искам да ви питам. Като ги напълните с тестото как ги пренасяте във фурната? ...ще приемем всякакъв съвет. Благодаря!

Далаверата е да си сложиш първо формата в една тавичка - метална, керачмична ... каквато ползваш вкъщи за другите манджи, за да е на твърда основа и да не ти подлива сместа /съд в съд дето му се вика, направи го дори преди да си наляла сместа/. Направо така 2в1 после във фурната.
Аз я слагам върху дъската за рязане Simple Smile и така ги пренасям Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт