Лидл ::12::

• 98 677
  • 727
  •   1
Отговори
# 465
Здравейте! Преди 1 месец в лидл видях ски ръкавици, но тогава не ги купих и сега съжалявам. Сега обиколих и на трите места в Пловдив и на трите места точно такива ръкавици няма, иначе има от друг модел ръкавици цели, пръстите са на едно място. Ако питам някой от персонала, дали ще ги доставят от друг магазин от друг град?

# 466
Да ви се похваля  Grinning!Вчера ми се обадиха от нашия Лидл, че миксера с купа, който си поръчах е дошъл и мога да си го взема.Днес сутринта си го взех и вече го изпробвах като замесих първото си козуначено тесто!Много съм доволна и благодарна на хората от екипа, че толкова бързо ми го доставиха   bouquet
Честито! Да си го ползваш със здраве! Simple Smile

# 467
  • Велико Търново
Вчера се отчетох с всекидневния пазар и един плюшен комплект за щерката.
Хвърлила съм око на розите в саксия, някой да има впечатления?

# 468
  • София
Хвърлила съм око на розите в саксия, някой да има впечатления?

Mного ги харесвам и по едно време гледах над 10 разцветки. Хващат всякакви паразити - листни въшки, акари и какво ли не. Трябва непрекъснато да се пръскат, за да оцелеят, дори и да не се вижда нищо. Накрая се отказах. Но пък не са толкова скъпи и можеш да опиташ. Предполагам, че ще ги гледаш безпроблемно няколко месеца  Grinning. Моите доста цъфтяха (когато не бяха в период на възстановяване от гадинки  Mr. Green). Гледах ги на перваза на прозореца.

Днес специално накарах мъжа ми да мине през Лидл за спрея за обувки, но е нямало (в Дружба). Дали сте го виждали някъде?

# 469
  • Велико Търново
Тaня67, благодаря за инфото. Не искам тогава, че ще взема да си заразя и другите цветя!

# 470
  • софия
Здравейте! Преди 1 месец в лидл видях ски ръкавици, но тогава не ги купих и сега съжалявам. Сега обиколих и на трите места в Пловдив и на трите места точно такива ръкавици няма, иначе има от друг модел ръкавици цели, пръстите са на едно място. Ако питам някой от персонала, дали ще ги доставят от друг магазин от друг град?
По-добре питай през формата за обратна връзка. Peace

# 471
благодаря

# 472
По-добре питай през формата за обратна връзка. Peace
Или им звънни на клиентския телефон-защото предполагам ,че са върнати/като мине известен период от време,непродадените стоки се връщат в централния склад/,така че те ще могат да ти уредят доставката....а,става и в магазина-търсиш управител и той ще се оправи нататъка.....

# 473
  • Варна
в Лидл продават ли ролца от раци? и имаше ли днес достатъчно количество от салатата айсберг?  Laughing

# 474
Аз пък се прецаках и купих някаквъв шунков салам на маджаров , и сега се чудя какво да го правя . Или направо в кофата. Whistling

# 475
Аз пък се прецаках и купих някаквъв шунков салам на маджаров , и сега се чудя какво да го правя . Или направо в кофата. Whistling
Марката "Маджаров" я забравих.Последното разочарование беше извара - в кофата !
Салата айсберг не е ли от четвъртък на промо ?
Салама пробвай на пица или гювече.

# 476
От новите предложения си харесах възглавничката за шиатцу масаж  Какво мислите дали ще върши работа   newsm78

# 477
Видях в хартиената брошура, че от четвъртък ще има на промоция сгъваем чадър за 13 лв. Моля за отзиви, ако и преди са били на промоция тези чадъри. Благодаря предварително

# 478
Марката "Маджаров" я забравих.Последното разочарование беше извара - в кофата !
Салата айсберг не е ли от четвъртък на промо ?
Салама пробвай на пица или гювече.
а на мен сиренето "Маджаров"-само само и само СОЛ.
То не се ядеше направо. Обезсолих го за бебето, загуби изобщо всякакъв вид и вкус.

Да похваля пилешките бутчета на Чира.
Пилешко месо почти не купуваме, тъй като всичкото ми е гадно.
Тези ги донесе баща ми. Размразих ги-не пускаха никакви гадости, както многократно се е случвало с др. продукти. Вкусът им беше чудесен, не миришеха на ...пак на гадост. От тях бих купила.

# 479
Виждали ли сте в Лидъл Маскарпоне,трябва ми за едно тирамису,и се чудя дали има?

Общи условия

Активация на акаунт