Лидл ::12::

• 98 860
  • 727
  •   1
Отговори
# 150
  • София
Не е лош формила, но няма  никакъв аромат почти, като изсъхне, ако мине през сушилня, съвсем нищо не остава Wink

# 151
Не е лош формила, но няма  никакъв аромат почти, като изсъхне, ако мине през сушилня, съвсем нищо не остава Wink

Да, така е, аз компенсирам с Коколино. Peace Днес едва намерих ликьора, три бутилки смотали в един кашон и нито една извадена да се ориентира човек. Ама, нали ми харесва, търсих, търсих, докато го открих, като куче следа го надуших!  Joy

# 152
пилешко филе приготвям с ананас и кашкавал на тиган и става убийствено  Heart Eyes

Обясни по-подробно как ги правиш, моля те, че ми прозвуча страшно вкусно Simple Smile
Извинявай за закъснения отговор!  Hug
отначало го правех във фурната, но ми се струваше, че приготвянето трае твърде дълго  Joy и започнах да го правя на тиган. нарязвам пилешкото филе на средно големи парчета и ги задушавам в краве масло заедно с лука (най-добре зелен лук) в тигана докато месото побелее. после добавям консерва ананас, нарязан на дребно и оставям да къкри. 5 минути преди да сваля от котлона настъргвам кашкавал и захлюпвам, за да се разтопи добре.
не давам грамове за продуктите, защото слагам на око и вкус Simple Smile моят съвет е да използваш качествено краве масло ( аз ползвам това на пилос, преди това използвах едно в златиста опаковка с крава, което купувахме от Кауфланд. и двете са с 82% масленост), защото с олио или някакво незнайно масло няма нищо общо с вкуса, който иначе би постигнала. Simple Smile чела съм рецепти, в чиито вариант се приготвя ориз за гарнитура дори май се добавяха ядки/ стафиди в ориза, но за последното не съм сигурна Simple Smile
другата рецепта, която много много харесваме вкъщи е на Пина Simple Smile Ето линк: пилешки късчета със зелен боб, чесън и моркови  
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=231840.30

Като казах рецептата на Пина, в Лидл-а не съм виждала от зеления боб на снимката. По-рано имаше в Плюс-а и се бях заредила, но сега никъде не намирам Sad

# 153
  • Viena
ние сме си ги разпределили в пликчета.
Да и ние така. Давам на детето само по едно пликче, че иначе му става много трудно  Laughing Но той е малък, още няма 3 г.
Confused не съм много доволна от отговора  Joy Защото братовчедка ми на 9 години иска такава прическа и затова търся  newsm78
На 9 години е дете на 10 год.какво ще иска?Силикон newsm78 #Crazy newsm78 #Crazy

# 154
  • София
Пролетните рулца са мазни за нас  Embarassed

Момичета, отзиви за пъзелите някакви. Какво ще рече пъзел 10 в 1? В кутията има 10 мини пъзела или са кубчета и се редят от всички страни. Ориентирайте ме, моля.

http://www.lidl.bg/cps/rde/xchg/lidl_bg/hs.xsl/index_14226.htm

Имаме с влакчето Томас от преди. Класически пъзели двуизмерни с различна големина на парчетата и брой парчета. В кутията са изсипани общо. Най-готиното е, че всеки пъзел е маркиран с различна шарка откъм гръбчето и е чудесно упражнение за децата самото разделяне.

# 155
  • Pb
Също им се чудя на тези пъзели, харесват ми, но дали няма да са "бебешки" за мойто чаве, се питам? М, ще видим, на място ще преценя явно.

И аз съм на Формил вече от доста време - изпира добре. Скоро пробвах Ариел на таблетки - еми, да ме извиняват, но на тази космическа цена определено няма да повторя (не и такъв, правен за България).

# 156
  • Варна
какви пари е Формила и каква разфасовка е?

# 157
какви пари е Формила и каква разфасовка е?
XXL опаковка последно беше 2,50 лв/за литър. А обикновено май е към 2,75. Съответно има опаковки от 2 и от 3 л.

Последна редакция: чт, 02 фев 2012, 13:16 от Laurel

# 158
  • В царството на мечтите
ние сме си ги разпределили в пликчета.
Да и ние така. Давам на детето само по едно пликче, че иначе му става много трудно  Laughing Но той е малък, още няма 3 г.
Confused не съм много доволна от отговора  Joy Защото братовчедка ми на 9 години иска такава прическа и затова търся  newsm78
На 9 години е дете на 10 год.какво ще иска?Силикон newsm78 #Crazy newsm78 #Crazy

Е не мисля че за някои празник като иска прическа /като рожден ден, първи учебен ден и т.н/ може да се сравни със силикона сори за спама
иначе съм объркала цитата

# 159
И аз съм доволна от Формил-а за цветно. Изпира добре и после дрехите ухаят много приятно.
Вчера използвах шоколадовия кувертюр за кекс, много ни хареса  Peace Не знам обаче дали сега ще мога да го намеря в магазина, защото май не е от постоянните стоки на Лидъл..

# 160
Постоянна стока е! Simple Smile

# 161
Ееее, супер, значи ще си взема още. Защото беше изнесен при стоките, които бяха тип "временен внос". Аз говоря за кувертюра, който беше в пликче и се разтопяваше в топла вода или МВ и се изсипваше направо от пликчето като отрежеш връхчето.

# 162
Ееее, супер, значи ще си взема още. Защото беше изнесен при стоките, които бяха тип "временен внос". Аз говоря за кувертюра, който беше в пликче и се разтопяваше в топла вода или МВ и се изсипваше направо от пликчето като отрежеш връхчето.

Тази шоколадова заливка наистина е супер, обаче вече я няма. И аз заливах един кекс онзи ден и стана много добре. Жалко че няма да я има вече. Ето го кекса.

Днес взех от сиренето, пилешко филе и на детето моливи.

# 163
  • Бургас
Стига ли пакетчето да се залее един кекс/торта?Преди 2-3 месеца си взех 2 броя и още не съм ги оползотворила.

# 164
Стига ли пакетчето да се залее един кекс/торта?Преди 2-3 месеца си взех 2 броя и още не съм ги оползотворила.
Да стига.Но го прави точно по инструкциите.Т.е. кекса трябва да е напълно студен.Естествено мойто домочадие не изчака да изтине кекса и на топъл кекс ,топъл шоколад. ooooh! Е ,няма как да стане.Шоколада се разтече още повече. Joy Ама се изяде. Wink
Днес обикновенния пазар. Купих моливите.Исках да взема и от момчешките чорапи но нещо не ме дръпнаха.Пъзелите са хубави, но само момчешки. О, и да похваля памучните тампони за лице, много са хубави.

Общи условия

Активация на акаунт