Лидл ::12::

• 98 841
  • 727
  •   1
Отговори
# 180
  • София

Гледам, че са пуснали затоплящите възглавнички.

Къде ги видя, аз уж гледам, ама не ги виждам  Mr. Green

# 181
  • София
имаше в сряда такива в ж. димитровският

# 182
  • София

Гледам, че са пуснали затоплящите възглавнички.

Къде ги видя, аз уж гледам, ама не ги виждам  Mr. Green

Младост 4.
Моля за отзиви за тях.
Струват ли си ?

# 183
  • Пловдив
И аз влизам с няколко въпроса.
Биоли, и аз да питам за възглавничките, че от тоя студ един ревматизъм ми налегна рамото ... мъка.
janaa777, кой сос сладко чили, от тези малките по 1,49 или големия от 4,49?
И последен въпрос в онази “Невероятно вкусна торта", която е с котешки езичета, бяхте ги заменяли с едни дребни лисълски сладки. Сеща ли се някой с кои. И изобщо има ли езичета в магазина. Ще си имам рожденик в неделя и гледам да наглася цялото меню от Лидъл, че много студено и не ми се мотка по магазини.
Предварително благодаря за отговорите.

# 184
  • София
 това са бисквитките http://www.lidl.bg/cps/rde/xchg/SID-AA91915C-D176569F/lidl_bg/hs … sl/4182_13476.htm вместо езичета...за езичета не съм гледала.

Последна редакция: пт, 03 фев 2012, 10:47 от Angel_Dust

# 185
Има и подобни бисквитки, в същата зелена опаковка, но са издължени, а не кръгли и по-големи. Но май бяха малко по-скъпи.  Thinking Тези са идеални за торта

# 186
  • София
тези ли? http://www.kaloricketabulky.cz/la-cestera-piskoty-dlouhe-biscuits/ това са си бишкоти...

# 187
  • Viena
И аз влизам с няколко въпроса.
Биоли, и аз да питам за възглавничките, че от тоя студ един ревматизъм ми налегна рамото ... мъка.
janaa777, кой сос сладко чили, от тези малките по 1,49 или големия от 4,49?
И последен въпрос в онази “Невероятно вкусна торта", която е с котешки езичета, бяхте ги заменяли с едни дребни лисълски сладки. Сеща ли се някой с кои. И изобщо има ли езичета в магазина. Ще си имам рожденик в неделя и гледам да наглася цялото меню от Лидъл, че много студено и не ми се мотка по магазини.
аз взех от абсолютно всеки вид,отворихме три,но този големия 4,49 ни е фаворит

# 188
Харесва ми и органайзера за прибори.

Какви са размерите на тоя органайзер? Бях си харесала един бамбуков от Била и докато се намотам и начудя, струваше към 26 лева, взеха, че свършиха.

# 189
  • софия
Моля, ако някой ходи преди довечера в магазина на Сливница и не го затруднява, да погледне дали има охладени пилешки дробчета Praynig Ще бъда много благодарна  Heart Eyes
(От 1 седмица съм се навила да правя, харесах си рецепта на Лабрекс и ходя тук до работата до един щанд. Ако искате вярвайте, но понеже съм решила - няма. Или не са получили, или са свършили, а днес са получили само замразени. Е, няма, пък! Ще готвя пилешки дробчета. Но не замразени.)

Какви са размерите на тоя органайзер? Бях си харесала един бамбуков от Била и докато се намотам и начудя, струваше към 26 лева, взеха, че свършиха.
Довечера мога да го премеря Peace

# 190
zvanche аз съм взимала и замразени и да ти кажа нямаше разлика от охладените. Бяха много хубави. Peace

# 191
  • софия
Не искам замразени. Навила съм си на пръста, че това ще е днешната вечеря, а и избягвам замразени храни. Peace

# 192
Довечера мога да го премеря Peace

zvanche, благодаря ти, интересува ме в най разгънатото му състояние.   bouquet
Иначе аз също ползвам замразените дробчета, наистина са много хубави, чисти и цели. Но дано си намериш от охладените, щом ги предпочиташ! Peace

# 193
.....И последен въпрос в онази “Невероятно вкусна торта", която е с котешки езичета, бяхте ги заменяли с едни дребни лисълски сладки. Сеща ли се някой с кои. И изобщо има ли езичета в магазина. Ще си имам рожденик в неделя и гледам да наглася цялото меню от Лидъл, че много студено и не ми се мотка по магазини.
Езичета-няма,но кръглите сладки в зеления плик са идеален заместител.Става си перфектна тортата.И със сметана и с марскарпоне ,крема-също/обсъждано е неведнъж в тая тема в различни вариации-у нас с компот от ананас се харчи най-много/.......а,напоследък ги ползвам за да занимавам децата-давам им един пакет такива бисквити,течен шоколд или сладко и поне един час си играят да ги слепват и овалват в кокосово брашно......ако,останат на другия ден са още по-хубави Peace/но повечето отиват моментално за дегустация/........

# 194

Ако питаш за този http://www.lidl.bg/cps/rde/xchg/SID-9D07F70C-E65B3895/lidl_bg/hs … l/index_14245.htm  снощи го взех на опаковката пише  31-55х5,5х 40 см понеже се разтваря долната част може да  регулира спрямо мястото ти. Поема много което е супер Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт