Лято в Албена- 2012 година ( Тема 1 )

• 61 234
  • 745
  •   1
Отговори
# 660
И азбих препоръчала Добротица-на крачка от плажа и съвсем близо до центъра.В същото време е много спокойно наоколо.
Бяхме там през 2010-останахме много доволни от всичко.Исках и тази година да го посетим,но от няколко агенции ми казаха,че за периода,в който почиваме/средата на август/ нямат свободни места.
Ще пробваме тази година на Златните,дано не съжалявам....

# 661
  • София
Здравейте, тази година сме резервирали за хотел Елица в Албена, прегледах темата, но не намерих много мнения. Та искам да питам как е там  имате ли впечатления, някак по - спокойно ще ми е да го чуя от вас.
Благодаря предварително.

# 662
penelopi, не знам кои агенции са ти отказали за Добротица. Аз току-що направих експеримент в сайта на Китт БГ, агенцията, в която аз резервирах Добротица за това лято и Калиакра миналата година. В момента има налични места за Добротица в средата на август. Имат налични места за сезона и в Гергана, Славуна, Мура, Орлов,  Ралица, Вита Парк и т.н. - всички хотели, за които стои синия надпис "В наличие":  http://www.kitt.bg/bg/bookingsearch/sea-holidays/albena-hotels/? … ;part=1&res=2 . За другите, за които стои оранжевия надпис "По заявка" трябва се пита. За първата група агенцията има договорени с Албена АД места за целия сезон, а за втората група или няма договорени, или са ги продали, и ще търсят свободни при други агенции. Все пак, провери си наличностите за конкретните дати като използваш онлайн резервационната форма (бутона "Резервирай" в секцията на всеки хотел и после бутона "Сметка").   

Цените на сайта на Китт са в евро, защото основните им клиенти са руснаци, но калкулатора дава сметката в евро и равностойността в лева.

Самсара, проверих в kitt.bg за първата седмица на юли за Добротица, прим. дати 2-8 юли, 1 двойна стая за 2 възрастни и 1 дете, цената е 1009 лв. Влез там и си провери дати и цени като използваш онлайн калкулатора.  Peace

# 663

Самсара, проверих в kitt.bg за първата седмица на юли за Добротица, прим. дати 2-8 юли, 1 двойна стая за 2 възрастни и 1 дете, цената е 1009 лв. Влез там и си провери дати и цени като използваш онлайн калкулатора.  Peace

Това е идеално  Hug
От там директно мога да резервирам, нали?

# 664
Да, директно можеш да резервираш онлайн. Ще получиш потвърждение на имейла си. Можеш и да платиш пак там чрез системата им. Лично аз не съм се възползвала от тази опция, платих на агенцията със старомоден банков превод. 
Ако резервираш онлайн, възползвай се да си напишеш в допълнителното поле изискванията към стаята, примерно етаж, изложение и т.н., ако имаш такива. Няма 100% гаранция, че изискванията ти ще стигнат до хотела или че ще бъдат удовлетворени  Simple Smile, но като има шанс, защо да не се възползваш.

# 665
Здравейте, тази година сме резервирали за хотел Елица в Албена, прегледах темата, но не намерих много мнения. Та искам да питам как е там  имате ли впечатления, някак по - спокойно ще ми е да го чуя от вас.
Благодаря предварително.

ха, тъкмо и аз щях да питам за хотел Елица!
vangobi ти през техния сайт ли резервира?

# 666
  • София
Здравейте, тази година сме резервирали за хотел Елица в Албена, прегледах темата, но не намерих много мнения. Та искам да питам как е там  имате ли впечатления, някак по - спокойно ще ми е да го чуя от вас.
Благодаря предварително.

ха, тъкмо и аз щях да питам за хотел Елица!
vangobi ти през техния сайт ли резервира?
Да, през сайта на Албена.

# 667
penelopi, не знам кои агенции са ти отказали за Добротица. Аз току-що направих експеримент в сайта на Китт БГ, агенцията, в която аз резервирах Добротица за това лято и Калиакра миналата година. В момента има налични места за Добротица в средата на август. Имат налични места за сезона и в Гергана, Славуна, Мура, Орлов,  Ралица, Вита Парк и т.н. - всички хотели, за които стои синия надпис "В наличие":  http://www.kitt.bg/bg/bookingsearch/sea-holidays/albena-hotels/? … ;part=1&res=2 . За другите, за които стои оранжевия надпис "По заявка" трябва се пита. За първата група агенцията има договорени с Албена АД места за целия сезон, а за втората група или няма договорени, или са ги продали, и ще търсят свободни при други агенции. Все пак, провери си наличностите за конкретните дати като използваш онлайн резервационната форма (бутона "Резервирай" в секцията на всеки хотел и после бутона "Сметка").   

Питах в "Съни турс","Ник травел",Хотелина и на кол-центъра в Албена звънях.Навсякъде ми казаха,че за периода 15.08-23.08 нямат свободни места.Даже от една от агенциите категорично ми отказаха настаняване в Добротица,понеже нямали опция за настаняване на 2 възрастни и 2 деца в една стая.Предложиха ми Лагуна маре....
За този сайт китт.бг изобщо не знаех Sad
Резервирах през Хотелина.бг за" Морско око " в Златни пясъци пък ще видим как ще е,дано не съжалявам Simple Smile

# 668
И аз имам питане - решихме с мъжа ми да прежалим малко повече пари, но да сме на първа линия.
Засега съм се спряла на Боряна, Елица, Мура и Лагуна маре, основно заради цената.
Обаче не виждам места за Елица, някой намирал ли е за него и за кои дати?
Имаме максимум 1200 лв. за 6-7 нощувки с отстъпката на Доверие за 2+2. Става въпрос за юли месец. Какво ще препоръчате ?

# 669
  • Плевен
Здравейте ,
Ние си резервирахме чрез Съни тур миналата седмица за х-л Мура от 23 до 30.07
Двама възрастни,дете + бебе 1184 лв. Избрахме този хотел т.като сме с бебе и по-важно ми е да е близо до плажа а не до центъра и от познати получих добри отзиви за там,дано само времето тогава да е с нас Simple Smile)))

# 670
Много добра цена за х-л Мура.И то за сега резервирано, а не с ранни записвания.За този период Мура е на 89 лв. на човек.За детето плащате ли?Това за 7 нощувки ли е или 6. Но както си писала 23.07 - 30.07 това означава 7 нощувки.

# 671
От морските най- харесвам Гергана.  Simple Smile Съвсем лично усещане. Малкият син обожава блатото- езеро там, може с часове да зяпа в него. Тераската ми е тъй уютна. И е много много спокойно.

http://www.valentine-holidays.com/?p=health_resort&tid=2& … LACFYrP3wodH0uAkg

# 672
Ето , различни хора,различни вкусове...Аз пък точно от Гергана много се разочаровах.Миналата година по 24.05 бяхме там,не можахме да мигнем цяла нощ...имах чувството че един милион жаби крякаха цяла нощ.На следващия ден се изместихме в Лагуна бийч.Точно стаи парк -никакъв изглед-само блато.Може би море ще е по-добре,но никога повече в Гергана.И изобщо нямах чувство че сме в Албена,последен хотел...
Но както казах,на всеки човек различни неща му допадат.

# 673
Море, море, с изглед море, точно.  Grinning
Ние обичаме точно жаби, щурци, птици. Не и навалица от хора.

# 674
Да, директно можеш да резервираш онлайн. Ще получиш потвърждение на имейла си. Можеш и да платиш пак там чрез системата им. Лично аз не съм се възползвала от тази опция, платих на агенцията със старомоден банков превод. 
Ако резервираш онлайн, възползвай се да си напишеш в допълнителното поле изискванията към стаята, примерно етаж, изложение и т.н., ако имаш такива. Няма 100% гаранция, че изискванията ти ще стигнат до хотела или че ще бъдат удовлетворени  Simple Smile, но като има шанс, защо да не се възползваш.

Благодаря!
А резервация директно в хотела не е ли по-добре? Винаги така сме процедирали досега?
Знам ли, за Албена много се резервира онлайн и чрез агенции, но...

Общи условия

Активация на акаунт