Лято в Албена- 2012 година ( Тема 1 )

• 61 208
  • 745
  •   1
Отговори
# 675
Ами както искаш, ако държиш пробвай се директно в хотела, но той още не работи. По график мисля към 25 май ще отвори. Освен това местата в хотела по принцип са разпродадени предварително на тур. оператори и агенции вкл. тази собствената на Албена АД. Управителят на хотела мисля, че също ще използва резервационната система на Албена, иначе няма как да знае за кои дати какви свободни места има в даден момент. Защото той още не е получил направените за сезона резервации, предстои да ги получи. А в Албена мениджмънта на всички хотели е централизиран, управляват онези от централата, които отговарят на т.н. нац. телефонни номера.

# 676
  • Велико Търново
По 24-ти май сме във Фламинго Гранд.
Ако някой има впечатление от платената анимация, ще се радвам да сподели! Мисля, че имаше момичета, които бяха по 1-ви май там. Дали някой я е ползвал за децата?

# 677
Ако някой има впечатление от платената анимация, ще се радвам да сподели! Мисля, че имаше момичета, които бяха по 1-ви май там. Дали някой я е ползвал за децата?

Roo Roo беше първа и много доволна.

# 678

Усмихната и чаровна кака,ни покани да дадем децата в клуба за през деня-не се заплаща Определено се радва на българчетата!!!Но ние си ходихме семейно на плаж и разходки,времето бе супер и не ми се искаше да ги затварям в клубчето.  То не е много голямо.Чисто ,с прекрасни рисунки,на стените.Точно до фитнеса,вдясно- долу срещу централните стълби.Вечер от 19.30ч.има мини-диско.Тогава идва и един весел батко.Ама ние все със закъснение и накрая се включвахме,че бавно вечеряме. При лошо време или желание от страна на детето е о.к.да се позабавлява там!Ние може по 24 май да повторим и да се видим ! Wink

# 679
Здравейте ,
Ние си резервирахме чрез Съни тур миналата седмица за х-л Мура от 23 до 30.07
Двама възрастни,дете + бебе 1184 лв. Избрахме този хотел т.като сме с бебе и по-важно ми е да е близо до плажа а не до центъра и от познати получих добри отзиви за там,дано само времето тогава да е с нас Simple Smile)))
И на мен ми се струва много ниска цената  Rolling Eyes Пуснах едно запитване, но дори и с отстъпката на Доверие цената ми излиза по-висока, а в агенция да е по-ниска  newsm78
И да попитам Лагуна маре има ли някаква видимост към морето, дори странично? Поне от последния етаж?

# 680
Ами както искаш, ако държиш пробвай се директно в хотела, но той още не работи. По график мисля към 25 май ще отвори. Освен това местата в хотела по принцип са разпродадени предварително на тур. оператори и агенции вкл. тази собствената на Албена АД. Управителят на хотела мисля, че също ще използва резервационната система на Албена, иначе няма как да знае за кои дати какви свободни места има в даден момент. Защото той още не е получил направените за сезона резервации, предстои да ги получи. А в Албена мениджмънта на всички хотели е централизиран, управляват онези от централата, които отговарят на т.н. нац. телефонни номера.

Ясно, благодаря  Hug

# 681
Някой може ли да ми каже как изчисляват цените ,когато има две деца?
Например за Лагуна маре бихте ли ми казали колко ще излезе за 7 нощувки за 2+2 за периода, в които цената е 86 лв. на човек, като добавим и отстъпката на Доверие?
От Албена ми казаха 1341 лв., а аз ги изчислих към 1270. Аз ли бъркам някъде?

# 682
  • Велико Търново
Roo Roo , ще се радвам, ако успеем да се видим.  Hug
Аз питам за платена анимация, тъй като на сайта на Албена в офертата за Фламинго по24-ти май върви реклама за платена анимация - 20лв на дете, и някаква програма има.. аз затова се чудя на нея ли да разчитаме, или да си измислим разходки из района за 4-те дни.
Ако ги покани каката и нашите без пари, ще е супер, че иначе подозирам, че ще умрат едни 40 лв за анимация, и хлапетата ни пак ще се въртят ту покрай каките, ту с нас.

# 683
  • БГ
Например за Лагуна маре бихте ли ми казали колко ще излезе за 7 нощувки за 2+2 за периода, в които цената е 86 лв. на човек, като добавим и отстъпката на Доверие?

По мои сметки: 86+86+25,80 (30% за второ дете)=197,80лв/ден за 4-мата - 13,85лв (-7% отстъпка Доверие) = 183,95 лв/ден х 7 нощувки = 1287,65 лв
Да не би да влизате с ден-два в по-евтиния период, който е на 81лв?

# 684
Аз питам за платена анимация, тъй като на сайта на Албена в офертата за Фламинго по24-ти май върви реклама за платена анимация - 20лв на дете, и някаква програма има.. аз затова се чудя на нея ли да разчитаме, или да си измислим разходки из района за 4-те дни.
Ако ги покани каката и нашите без пари, ще е супер, че иначе подозирам, че ще умрат едни 40 лв за анимация, и хлапетата ни пак ще се въртят ту покрай каките, ту с нас.
  Тонитa,потвърдиха ми резервацията за Фламинго,24 май!  Ще се видим там! Hug Аз на моите съм им измислила доста разходки,дано и анимацията да ги грабне! Grinning

# 685
  Тонитa,потвърдиха ми резервацията за Фламинго,24 май!  Ще се видим там! Hug Аз на моите съм им измислила доста разходки,дано и анимацията да ги грабне! Grinning
Дано уцелите същото хубаво време както първия път.И на двете пожелавам хубави емоции и слънчева почивка

# 686

По мои сметки: 86+86+25,80 (30% за второ дете)=197,80лв/ден за 4-мата - 13,85лв (-7% отстъпка Доверие) = 183,95 лв/ден х 7 нощувки = 1287,65 лв
Да не би да влизате с ден-два в по-евтиния период, който е на 81лв?
Да, така е сметката, от Албена са объркали, после ми звъннаха да се поправят.
За Елица можете ли да ми кажете ресторанта на Нона ли ползват? И Боряна ли се храни там или те имат отделен ресторант. Били сме в Ком и Орхидея и не мисля,че в Елица ще е по-зле, макар че има доста негативни отзиви за там. Много се чудя какво да правя  newsm78
Между другото за Мура ми дадоха оферта 1320 лв. от Съни турс.

# 687
И ние се гласим още от тази Неделя до 26 Май да сме във Фламинго, обаче упорито не плащам предварително, че все се страхувам от болести.
Миналата година звъннах на рецепция предишния ден, и на другия бяхме там. Платихме чак на тръгване. Смятам и тази година да направим така, за да не дърпам дявола за опашката.
Всеки ден по 2 пъти проверявам прогнозата за времето и май няма да е толкова добро колкото около 1 Май, но се надявам да е по-добра от тази седмица.

Дано всичко да е наред и да се класираме Laughing

# 688
  • Плевен
До колко дни трябва да се направи плащане при направена резервация за Албена (не чрез тур. агенция)?

# 689
    Нашата резервация за "Гергана" направихме още началото на март,веднага щом ни я потвърдиха ,по мейл ни изпратиха банковата сметка и я преведохме веднага,цялата сума.В този мейл,не го пазя ,за да съм точна,бяха ни упоменали до коя дата да  платим.Така че тези,с които комуникираш за твоята почивка,най-точно ще ти кажат изискванията си.   Сега за 24 май,ще платим на място.

Общи условия

Активация на акаунт